188

Гого гого

преди 2 години

Ако питате американските *** - и за демографската ни криза най вероятно Русия е виновна

187

Анонимен

преди 2 години

Мен се опитват да ме изкарат виновна, едва ли не, че нямам деца, а мога да има.С тези заплати и при тези цени как да правиш деца? Още роби! Мерси съм!

186

Анонимен

преди 2 години

Ми щото разчитаме на имунната система, не на науката... Нормално е да мрем повече...Но кажете успя ли бил геитс да ни чипира? Не му се дадохме... това че някой и друг пенсионер е умрял кво толко..Те и без това живеят под прага на бедност... То това живот ли е? Като се ваксинират само удължават агонията....

185

Анонимен

преди 2 години

Нали вече има украинци, които са повече от нас и така или иначе роми безкрай, плащаме данъци да издържаме всеки, но не и българите

184

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който е станал съюзник на САЩ е пътник към небитието.

183

рънърса

преди 2 години

Вместо да ходите да робувате на западните де ге нерати, седнете и прочетете някоя книга, образовайте се, научете занаят, тренирайте спорт, и рано или късно успехът ще дойде.

182

Факт

преди 2 години

България е на първо място по умрели от коронавирус. Но всичко е точно защото нема такъв вирус.

181

Анонимен

преди 2 години

В Испания съм от 12-13 години, и никога съм нямал проблеми със заплати и надници. Викат ме да бера грозде и накрая на деня си тръгваш с парите, отивам сервитьор - на края на месеца си вземаш парите. Говоря с познати в България и все още като ти обясняват за работа, поясняват че "шефът е точен, плаща заплатите"?! Така как да си помислиш за връщане в България.

180

Ергенът

преди 2 години

Затова остана само един ерген и той е в проекта на бТВ. Или и той не е ерген, както и мадами те не са свободни.

179

Анонимен

преди 2 години

Ще се мре яко.

178

Анонимен

преди 2 години

Посочете ми един съюзник на САЩ, който да е прокопсал (извън англо-саксонската общност, разбира се).

177

Анонимен

преди 2 години

Младите, които стават за нещо, избягаха в чужбина. Останаха децата, старците и некадърниците - да се доказват.

176

Анонимен

преди 2 години

Всички съюзници на САЩ имат нерадостна съдба... Жалко

175

Спокойно!

преди 2 години

Идват украинци и украинки! Природата не търпи празно!Ще ги натурализираме, сред тях има и бесарабски българи!

174

Ааарон'а Коен

преди 2 години

Яжте кошерна храна-чиста и истинска и неопетнена .Не се събирайте с мръсни и негодни хора.Истинската храна е проста храна. Не пийте алкохол освен червеновино по чаша на празник. Гозна правена от чист човек ,агнешко,телешко месо,пише, за.клан.о кошерно. Сирене от чист земеделски производител имащ животни.Хляб месен с ръце от жена с изворна вода и сол /квас/ от брашно смялно кошерно зърно. Не гледайте телевизия,медии и тн.Не ходете на погребения и тн.Спазвайте чистота физическа умствена и духовна.

173

Кривондел

преди 2 години

Спокойно. Територията ни е хубава, плодородна, има и вода. Пращайте децата си на Запад, тук ще има кой да дойде...В бъдеще... Тъжно, но факт. След тотален погром и две бомби японците са си подредили държавата. След комунизма ние зарязахме нашата.

172

Анонимен

преди 2 години

Защо в България не се поощрява раждаемостта? В Русия на първото дете дават 524,5 хиляди рубли, на второто 168,6 хиляди рубли. При раждането на трето дете държавата осигрява още 450 хиляди рубли.

171

Bil;l Gates

преди 2 години

Планът е златен милиард до 2030г и едни под 1 млд души основно здрави 12г до 14г деца. Всичко останало сте безполезналеш...

170

Лекар-Ванко Иванов

преди 2 години

Ние сме тестовият полигон на Глобализма. Дори нашите войници са като гвинвейскисвинчета благодарение на Кантарджиев.Лекарства пият безконтролно всички . Храни бъкани с палма 600 000 тона палмово масло изяжда ***,който е първи по тютюнопушене в Европа пуши незнайни бъркочи,а не тютюн Мизерия наркомании и финансов геноцид липса на здравословни модели за децата които буквално се търкалят а на 22 ще са диабетици с ганрени ТЕЛК и пълна коронарна катастрофа ,ПОради енергийни напитки ,стрес и тн

169

Анонимен

преди 2 години

САЩ унищожиха икономиката на източна Европа още 90-те години, Америка има само интереси.