105

Призрака на Киeв

преди 2 години

Жив съм ,не слушайте зеленски че ви били лъгали 3 месеца! Не не и не! Снощи свалих 25 руски самолета като два ги свалих с таран, общо свалих над 1000 самолета минимум! Це перемога друзиа

104

Анонимен

преди 2 години

До Калеко АлекоСССР няма да се повтори... РФ сега е сама за себе си... Не е като преди да подарява ресурси на този и онзи и след това да ги плюят )Имат ресурси, имат зърно, ще изкарат... Не ги мисли тях...Знам, че не ме разбра, но тук няма начин да ти го нарисувам.

103

Анонимен

преди 2 години

Не на фашизма. Не на нацистка Окраина насъсквана от ФАЩ и НАТО.

102

Анонимен

преди 2 години

До уфф...Вчера видях един такъв на паркинга пред Кауфланд около осем вечерта. Нисък с голи ръце и къси шорти. Много Яко татуиран пиян и дрогиран. Нисък но самоуверен...... Сънародник. Ваденче 1:1.

101

Анонимен

преди 2 години

И децата знаят какъв ще е стратегическият успех на Русия,но не и той?Внучето ми каза,че ракетите на НАТО няма да достигат Москва за по-малко от пет минути.2.Доларът от световна валута ще се превърне в една от многото валути заради санкциите и 3.Русия ще стане отново трудно заобиколим фактор в света както е била от три века насам.Но,всичко това са очаквания,а той каза,че руснаците са останали без техника дори за парада на 9-ти май.Само не виждам шампанското му в ръцете за тази ИСТИНСКА новина.

100

Анонимен

преди 2 години

Говори Москва: износът на газ за Китай е увеличен с 60%, този за Индия - с 35%.Цяла Европа без гей Полша и Кирчо България си плаща като поп.Край на съобщението.

99

мдааа

преди 2 години

Така нашите оправници обичаха навремето Хитлер и с такъв плам и с такива ятрЪби като сега се съюзиха с него и обявиха война на САЩ и Англия (съюзници на Русия, която и тогава пак беше лоша, комунистическа) след което днешните им приятели Сащ и Англия разбомбиха София та после викаха елате братушки спасявайте ни.... и за благодарност днеска ги псувате руснаците, а и пращате на неонацистите пушкала за убиване и им се радвате на тея убийци!!! И ако не бяха руснаците да се застъпят след ВСВ днес щяхме да сме само в района около *** кв. Факултета, както е искал Чърчил.Въобще до сега п

98

Анонимен

преди 2 години

Ако фашизмът се разрастне, няма бизнес, всичко планова икономика, казарма пет години, само военна индустрия, лагери за роми. Това ли искате

97

Калеко Алеко

преди 2 години

рассия продължава да се закопава с всеки изминал ден, а кремълските стратези за пореден път доказаха колко са далновидни, след като веднъж разтуриха СеСеСерето си, сега са на път на погребат и путинова рассия, въпросът е дали из.кукалото кремълско жуже, като види че си отива няма да да повлече и целият свят след себе си с ядреното си куфарче ... В момента путинова расия е най-голямата заплаха за съвременният свят и ще е така докато кремълският върколак не заеме мястото си до мумията на ленин....

96

Зелената жаба

преди 2 години

Глей си работата ***

95

А най добре

преди 2 години

Изкарайте плъховете (азовци, западни инструктури и др. Фашаги) и мирните граждани са свободни...

94

Анонимен

преди 2 години

Минските споразумения не са спазени. Украйна е милитаризирана до зъби. Съжалявам да го кажа но населението е фашизирано. Част от българите също. Факт.

93

До 113

преди 2 години

Еврика.

92

абе

преди 2 години

хей, предай се бе, зелена ливадо - заради тебе умират хора! не разбра ли че украйна ще стане на разорана целина

91

Анонимен

преди 2 години

Я нашмърканото жуже пак се е събудило

90

Анонимен

преди 2 години

Путин и Байдън са се разбрали с тази война да съсипят ЕС. И двамата искат това, и това ги обединява. Зелето го знае и само краде парички. После го очаква безгрижен живот.

89

Анонимен

преди 2 години

Тези ***, са болни мозъци. Вчера, гледах още един филм за Украйна, пълни изтрещялници.

88

Анонимен

преди 2 години

Вчера гледах клип как украинска майка учи малко момиченце да стреля с автомат. Зоря, браво ти изби всички московци. Без коментар.

87

Анонимен

преди 2 години

До101 . Научи тази история. Турците са с писменост от 1923г. Латиница. Преди това не е имала турци , а османлии без писменост по територията на България. Много пропаганда руска си чел .

86

Обикновен фашизъм

преди 2 години

На 2.05.2014г.Се случи клането и палежите на хора в Одеса от Украинските нацисти,десетки хора загинаха но няма наказани...