185

7

преди 2 години

До Qanon ; ционфашизмът налаган от криптокрацията зад океана е повече от токсичен с геноциден оттенък , унищожаващ хомосапиенс , създаващ хомосатаникус / рНК (служебни гои , биороботи без душа , новият световен ред (черният кабал) .

184

Анонимен

преди 2 години

Печели антипутинска територия на цената на холяди животи. Ще му се наложи да отвори лагерите в Сибир но накрая ще се подреди до Ленин, Сталин и Хитлер!

183

@

преди 2 години

До АнонименЧе те са ги признали... за Украински. Сега се чака само и Раша да ги признае и да плати репарации. Трябва обаче да се настоява за пълна денацификация и демилитаризация на путиновия режим. Да се откажат от ядрените оръжия и да се сложи таван от 100 000 на армия.

182

Анонимен

преди 2 години

А нашите се чудят,кой да бъде по евро-атлантик..

181

Анонимен

преди 2 години

Украйна да признае Донецк и Луганск ,Крим..

180

Анонимен

преди 2 години

До Qanon: Нищо не са открили. Ако бяха открили нещо, щяха да извикат журналисти, криминалисти, разследващи от цял свят, както направиха украинците в Буча. Лавров щеше да свика спешно заседание на Съвета за сигурност на ООН. Вместо това той каза, че евреите се избивали сами през ВСВ.

179

Мен

преди 2 години

Времето ти изтича, ***!

178

Анонимен

преди 2 години

До ХОРА БДЕТЕ-2 МАЙ: На този ден в Одеса преди 8 години украинците предотвратиха руска спецоперация.

177

Qanon

преди 2 години

Още ли ни занимавате с този мазен престъпник?! Айде у лево! Разбрахте ли какво намериха под "Азовстал"? После Путин бил черен!!

176

Анонимен

преди 2 години

"Във вечерното си обръщение към нацията Зеленски обвини Русия, че "води война на изтребление" в Украйна"_____________Ако водеше война на изтребление, нямаше на два пъти да призове всички цивилни да се евакуират от Азовстал, а щеше да го изравни със земята. И определено нямаше да допусне тази евакуация, така че зеления може да ходи да лъже дечицата в градината.

175

Анонимен

преди 2 години

Ζ, време е да сдаваш. Най-щастливият ден ща украинския народ ще е този, в който те изгонят.

174

Анонимен

преди 2 години

тоя ли е наи умния политик че управлява всички европудели

173

g.venov

преди 2 години

До А Хзатова ли укрите се предават с хиляди.даже ис помощта на НАТО им пукат кратуните в Донбас,а цялата им хунта отдавна е в Полша,смелите им герой бягат в Европа,а ти си вярвай

172

Анонимен

преди 2 години

Украинците превзеха Москва, има репортаж от Червения площад - интервю със Зеленски.

171

тя

преди 2 години

Зеленото чудонище

170

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 2 години

Тук чета много тъпотии..А нещата са прости. Путин казал на Зеленски:"Аз не искам да ви победя, Аз искам да ви избия" Елементарно, Уотсън.

169

А Х

преди 2 години

Джавелините и НЛАВ заедно със Стугната ломят наред!Вертолети горят,танкове се пръскат,руските животинчета бягат в паника.Украинците ги бомбандират даже и с дронове.Когато донесат сметката в жертви на ПудингХ тогава ще разберете за какво иде реч.Още когато се заговори за тази война знаех,че украинците ще сцепят ану...Сите на примитивните руски войничета.Права беше онази баба,която даваше семки на руснаците,че като пукнат да поникне слънчоглед.Бая ще има да люпят украинците.

168

ЗАДник

преди 2 години

Право дума Зеленски,но няма кой да го разбере,защото за разбирането се иска мозък,а БГ русогнилите страдат от наследствена липса на такъв.Накрая руснаците хем ще си заминат нас...рани от Украйна,хем ще останат напълно сами.Може само онова нископърдящото жълто повече да остане с тях,защото е същият психопат,като Путин.Надявам се,когато ги разбият всички русогнили да заминат за СеСеСеРе,че да помагат на рашистите и никога да не се върнат тук!

167

Анонимен

преди 2 години

До Сат Н===ти си нормален ли? изобщо

166

хахахааа.........

преди 2 години

наркоман мечтател.....