22

Зевзек

преди 2 години

Пратил един македонски войвода двама четници в България за пyшки и пищови и след няколко дни получава писмо : Войводо, тука българите искат или пари или да ни "таковат"!.... той им отговорил "Пари нема, действайте!"

21

Орт

преди 2 години

Корнелия.

20

Орт

преди 2 години

Как така *** и все осталная св... които подкрепят Рашия,дечицата им учат на запад и имат имоти там.Нека някой да ми го обясни,моля.

19

защо

преди 2 години

Защо в Ада на българския казан няма пазач?

18

Анонимен

преди 2 години

Кво стана с втората офанзива срещу Източна Украйна май и там освободителите ядоха боя?

17

SS

преди 2 години

На международния пазар на оръжие може да се купи почти всичко ! От официални търговски представители ,така и от частни търговци и прекупвачи ! Търгува се почти всичко от от оръжие до стоки с двойна употреба . Няма проблем да бъде доставено оръжие за държава с наложено ембарго . Цената плаваща и зависи от подкупите които трябва да бъдат раздадени за да се изнесе стоката ! Как мислите държави с наложено оръжейно ембарго воюват с години ?

16

Анонимен

преди 2 години

Изпратили първата партида от 30 млн. броя. Получили имейл:"Благодарим ви за мострите, очакваме пратката!"

15

Дълга ръка и

преди 2 години

голяма уста са се намесили,за да накарат джурналето да се обади.Да,трябва да се спасява правителствения Франкенщайн,че ако умре,кой знае какво Квазимодо ще го замести,неудобно за големия брат.Както казва народът-не се радвай на малко прасенце и на нов началник-не знаеш каква *** ще излезе от тях.А големият брат има какво да губи-такива слуги като сегашните не се намират лесно.

14

Анонимен

преди 2 години

Много ясното, че изнасяме. И то в големи количества. Друг е въпроса кой е официалния получател и после по какви пътища поемат. В момента арсенал се сгъват от работа. И набират персонал. Случайност?

13

SS

преди 2 години

Ще издам някой неща от бизнеса с оръжие ! Значи никой не може да произвежда индустриално оръжие или бойна техника без знанието и позволението на държавата. Също и да продава такова! Оръжейният бизнес и производството на оръжие е елемент на нац. сигурност и обикновенно се пази в тайна ! Контрабанда с оръжие също става с благословията на държавата.Срещу подкупи и захранване на анонимни сметки в офшорни зони! Като слушам какво се говори направо ни правят на

12

Км

преди 2 години

Не,бе изнася пуканки и смилянски боб.Да гърмят газове.

11

То...

преди 2 години

...че изнася е ясно, само че ще е хипер жалко, ако не го продаваме, а го подаряваме. Ако е второто, нашите политици ще излязам много прости...

10

Анонимен

преди 2 години

То не било компютри, а компоти.

9

Цеко

преди 2 години

Абе вие м....*** ли сте бе???? Може ли да пишете една и съща статия по три пъти на ден???И децата вече разбраха, че изнасяме оръжие.

8

Анонимен

преди 2 години

Директно не това и баба го разбра както и онова което обясни Татяна Дончева за плащането на руския газ никой не ни го е спирсл Сами си го спряхме с тез умници

7

(-_-)

преди 2 години

Не, изнася курнишони и охладени пилета..

6

Анонимен

преди 2 години

Ставате банални вече... и да изнася трябва да е мъгла. Става дума за националната сигурност. Какво всички пишманн журналягии дъвчетее едно и също сякаш живеете в друга държава. Мълчете си там и толкова. Държавата си знае, какво да печели.

5

Анонимен

преди 2 години

Де факто изнася.

4

Анонимен

преди 2 години

За изнасяне - изнася, ама не пряко, ами опосредствено.

3

Анонимен

преди 2 години

Днес по Хоризонт,тираджия поздрави колегите си които карат оръжие за Украйна,и каза че на пътя ,всичко се знае.Лично видях от Аркус Лясковец,как излизат украински камиони още преди месец.