62

Анонимен

преди 1 година

Военно-промишленият комплекс да плаща повече данъци. Правим милиардери няколко човека и техните обръчи. 60 процента данък печалба да плащат на държавата.

61

Анонимен

преди 1 година

А не уе ?!Швепс ! :)))

60

Анонимен

преди 1 година

България има военно промишлен комплекс, защо да не продава когато има търсене, бизнес се прави по всяко време, защо се раздухва темата, някой от вън явно има интерес друг да продава.

59

Анонимен

преди 1 година

Аа, не! Банан!

58

Анонимен

преди 1 година

Естествено.

57

Олд

преди 1 година

До Анонимен Ами глупави сме щом избрахме путиновото магаре Радев за президент .

56

Анонимен

преди 1 година

Всички съветски отпадъци трябва да се дадат на Украйна моментално! В замяна ще получим модерно американско оръжие. Точно като Полша и Словакия. Не че Полша не е въоръжена до зъби с модерно оръжие де, ама там не са снишени ***, като Гай Баньос.

55

Добре де

преди 1 година

Защо да не изнасяме? Едва ли, която и да е държава произвеждаща оръжие не изнася. Да не си го затварят в ниски буркани? Ако не сме ние, то друга държава ще достави на украинците, а нашето ще стои по складовете! Нима Турция не изнася дронове за Украйна?

54

НИНТЕКС

преди 1 година

Цяла България знае че изнасяме оръжие за Украйна, само вицето се прави на лисица

53

Лъжат

преди 1 година

Нинова да отговори какво натоварихме за двата курса в украинския АН 124 посред нощите, снимки за които публикува Афера, а БТВ показа видео репортаж.

52

Оставка

преди 1 година

Всяко едно оръжие което се изнася от България задължително има два сертификата, единият от които е за реекспорт от купувача в трета страна. Не може Полша, САЩ или която и да е друга страна да изнесе българско оръжие за Украйна без да е получила сертификат за реекспорт който се подписва и от министъра на икономиката. Въпрос към г-жа Лъжа Нинова подписала ли е сертификат за реекспорт за Украйна?

51

Я, па Я

преди 1 година

До Анонимен 59: БГ е решила този въпрос отдавна. Не дължим нищо на никого. Оръжието си е българско няма лицензии, от-до. Това което се изнася си е български дизайн и въпроса е решен с международен арбитраж, който БГ е спечелила на 100% не само за Калашкика но и за много други неща. А Русия не притежава патент за АК47 защото изобретението е на Хюго Шмайзер. АК47 се произвежда даже и в САЩ и Русия се опита да иска патент но беше навряна в *** гАз.

50

Българ

преди 1 година

Вие изнасяте оръжия пък кои знае може и ние да се изнасяме като почнат да ни привикват в донаборните комисии уж за проверка колко запасняци имаме!По добре овчар в Гърция и Турция отколкото войник в Американско -Руската война начело на генерал Радев и редник Петков!

49

Анонимен

преди 1 година

Какво ще стане ако Путин отнеме лиценза за производството на калашниците? Учудвам се че до сега не го е направил.

48

Анонимен

преди 1 година

Само оная стринка от БСП не е разбрала,че изнасяме. Явно смята народа ама за много глупав.

47

NoirFire

преди 1 година

Изнася но едно е да го правиш скрито и да вземаш някоя пара, друго е да обявиш официално че подпомагаш военно дадена страна в конфликта така и ти ставаш косвен участник в тази война .

46

Сандо

преди 1 година

Ареснал работи на денонощни смени от месеци насам, американците изкупуват всички и може да се досетим къде го доставят. Не изнасяме, ние само го произвеждаме

45

Анонимен

преди 1 година

Като сте в България оплачетеусе на президента, или бегайте за визи в съветското посолство.

44

Господ

преди 1 година

Та кво викате за завода в "Дунарит"? Бил секретен? Ние, бившите работници, живеещи и трудещи се за капитализма си найдехме същата работа, *** зад океана.

43

Завод 46

преди 1 година

Подривчиците във военните поделения, боравещи с експлозиви знаят прозвището ми "Завод 46" и моментално се сещат КОЙ е производителя. Та доста продукция в Украйна е с тази маркировка.