42

Анонимен

преди 2 години

Кой пита? Ако пита русофил, отговорът е, че не изнасяме. Ако пита русофоб, отговорът е, че изнасяме.

41

Анонимен

преди 2 години

Не бе, не изнасяме за 4040 оръжия, снимките на маркиривките на сандъците, върху самите боеприпаси и т.н. показват,че ние сме изнесли оръжейните си заводи там, в 404. Не изнасяме оръжия, заводи изнасяме!

40

Анонимен

преди 2 години

Нито продаваме оръжие на украина нито на русия,бългърско оръжие не се рекрамира и не се продава,само си правиме бартер с други държави за други оръжия но не продаваме,ния искаме мир неискаме жертви искаме конфликта да приключи,дори не го познаваме този путин тука от саита го знаем и от интервюта по телевизията и от осми руски канал,не знаеме как говори как се движи как мисли,какъв е като човек.

39

Анонимен

преди 2 години

Не, не изнася оръжия. Изнася пиперки.

38

Анонимен

преди 2 години

Славяни е наименование появило се през 18 век, за народи дошли от Сибир в Европа през 3-4 век....Дотогава не са знаели че са славяни, но след това поньяли!

37

Анонимен

преди 2 години

Винаги сме имали добро военно производство за износ, макар че в армията бяхме снаряжени с най стари бракми,облечени с въшкарници и ядяхме храна дето и кучетата отказваха! И при соца и с.ед това!

36

до 39 от славянин

преди 2 години

Според македонците татаро-монголоидите живеят в България!

35

Анонимен

преди 2 години

Ния ако прариме на еусия те ще атакуват украинцит,ако пратиме на украинците ще атакуват руснаците,ния нямаме модерни оръжия само калашници,ния за тва неискаме да пращаме на никои щот неискаме да се мешаме в конфликта.

34

Анонимен

преди 2 години

Ния имаме само калашници ама те си имат.

33

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо, но не вярвам вече?

32

Анонимен

преди 2 години

Е даде ама те тия оръжия отиват в руснаците те ще ги откраднат и после ще бомбандират с тях украинците.

31

Анонимен

преди 2 години

Пентагона ги ги купува ама не отиват в пентагона ми на полската граница с Украйна. От там украинците си ги влачат както намерят за добре. Поне не са подарък, а някой плаща за тях. Относно лъжите на някои наши политици (май че просто Кирото) че нито един патрон не отива за Украина мисля, че това поставя край на тях. Отиват и патрони и калашници и ракетни установки

30

Анонимен

преди 2 години

Важно е заводите в Сопот и Казанлък да работят, хората там да взимат заплати, бял хляб да ядат. Стига с тия скрупули. Който може продава, който не може гледа. Тия самолети сега много ги гледате, а над десегодишните провокации на руски самолети в акваторията на Черно море ги подминавахте. С моряците от Доналд Кук се бъзикаха някои, ама на дъното на Черно море отидоха моряците от крайцера Москва. А можеха да са живи, ако един старец не се бе размечтал за СССР 2.

29

Е кат изнася какво

преди 2 години

Нали сме пълноправен член на организации като ЕС и НАТО, които официално подкрепят военно и икономически Украйна? Или май сме на хартия?

28

Аз

преди 2 години

Над Бургас от 7 дена прелитат всякакви военни самолети ,днес кацна огромен транспортен ,излетял от Лондон.Скоро се започва ,а вие си мислете, че всичко е шега

27

Фелибето

преди 2 години

Значи не може да изнасяме оръжие с посредници за Украйна ама може да внасяме газ с посредници от Русия.

26

Анонимен

преди 2 години

Войната ще продължи докато Русия се откаже, а дотогава оръжия ще се продават или дават като помощ, но пак за пари!

25

Алекс

преди 2 години

Е,и?Оръжейните заводи са направени,за да произвеждат оръжие.Оръжието се продава там,където се търси.И да продаваме оръжие в Украйна ,не виждам проблем.

24

SS

преди 2 години

Почти никой няма полза войната в Украйна да спре ! Ползите за някой са много повече отколкото ще понесе населението ! Просто свръхлицемерие ! Не вярвайте на никой !

23

Анонимен

преди 2 години

не мога да разбера драмата с това оръжие. Какво значение дали изнасяме??? Всички изнасят, защо ние не трябва да изнасяме. Ако русия ни е заплашила да не изнасяме оръжие тогава радчо чорапчо да каже а не да говори не понятни неща по телевизията.