42

Мутрафон

преди 2 години

Време е нашите престъпни групировки да докажат, че са патриоти и милеят за България, като започнат да притесняват и правят живота тежък на пристигналите бандеровци. Братя мутр.и, не допускайките тези укри да сложат ръка на това, което градихме 30 години! Да смажем укрите, преди да са ни завзели.

41

Бабин Трънкин

преди 2 години

По 40 лева нафта за джипа на ден,и аз ще обикалям бардаците

40

Българин

преди 2 години

85% от бежанците са майки с деца, но според бай ти гань0 85% са чичаци милионери с мерцедеси, които вземат по 40лв на ден..

39

Бай Иван

преди 2 години

Големи бежанци са - масата двуметрови чичаци и гъзенца с джипове за над 100 бона,ядат пият, играят в казина и обикалят бардаци, а вие си дарявайте заплатата иначе ;) !!!!

38

Северозападнал човек

преди 2 години

Да ги заселим в Северозападна България,там положението е много зле,там ще им се стори че все още с във война

37

Анонимен

преди 2 години

Този явно не е много умен. Хората недоволстват точно от това, че украинците имат пари да се издържат, непрекъснато са по Моловете и кръчмите, но държавата им плаща почивката тук, за сметка на бедните ни сънародници. А този никаквец ги хвали за това. Ами ***, още плащайте, пък скоро ще бягаш в Украйна да се спасяваш. Ааааа....освен това, теглят в левове тук парите, които са в обезценените им гривни и които не се знае дали укровските банки превеждат.

36

Анонимен

преди 2 години

30 милиона лева при 90000 украинци са по 333 лева на човек, но дали са 30 милиона, след като са 18,9 милиона през Борика, а останалите до 30 милиона се "екстрапулират", каквото и да означава това?

35

Анонимен

преди 2 години

екстрапулират" - това какво е?

34

?

преди 2 години

Ако им подарим град Лом и 30км радиус ще е чудесно. Ще плащат данъци и осигуровки, ще има пари за пенсии, западни фирми ще отварят заводи защото ще има ЛОБРАЗОВАНА работна ръка, можеща да чете и смята, и тн. и тн.

33

анонимен

преди 2 години

До за да е честно и справедливо - за да е честно и справедливо, защитавайте си каузата на фронта. Всичко друго са дрънканици. Аз мисля, че трябва да спират тая война, пък и не само тая, да преговарят с международна помощ и да си мерят там каквото и да е по друг начин - конкуренция има колкото и където искате, дал господ на тая планета.

32

Анонимен

преди 2 години

Опа, ся почват да ни обработват колко голяма полза имаме от бежанците ... накрая ще ни накара да им дарим панелките си и да ходим да се бием на фронта вместо тях, че да докажем на западните си партньори колко надежден съюзник сме?

31

Драгомир Стоянов

преди 2 години

На влизане в България не се декларират парите които носят в брой,те са много повече,в София се наемат луксозни имоти за по 500-600 евро наема за месец от тях,разплащат е в кеш

30

Анонимен

преди 2 години

А що не напишете, че брюксел ни даде 148 милиона евро за бежанците.. да бяхте прочели първо

29

Бизнесмен

преди 2 години

Бай ти *** я като види украинец с джип до голфа му и полудява ахахах най-жалкият народ..

28

Българин

преди 2 години

30 000 000 делено на 85 000 = 352лв брей много бе по 350лв изхарчили за месец щото са мега богати всичките карат мерцедеси

27

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Кво ревете бе това се пада средно 300-350лв на човек.. ай вие изкарайте месеца с 350лв..

26

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо си бяха започнали да се замогват украинците и да си подреждат държавата и завистливите руски *** ги нападнаа. Нищо, те пак ще я изградят, но онези винаги ще тънат в кал и мизерия.

25

Свобода

преди 2 години

аааа я питайте Копейкин

24

Анонимен

преди 2 години

След като украинските банки им блокираха разплащанията не съм уверен в истиността. Вкъщи имам 3 с по няколко карти и нито една не работи. Само кеш, в прой и на ръка.

23

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че и богати украйнци са дошли в България. Не само бедни и нямащи