82

тя

преди 2 години

Ползват хотели в които една нощувка е 100 лева ,хранят ги в ресторанта , аз това не мога да си го позволя , за укрите обаче е безплатно !

81

Анонимен

преди 2 години

Защо продължавате да тръбите, че украйнците взимат по 40лв, след като не ги взимат те, а БГ хотелиерите?

80

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНали парите от ЕС са пак от нашите и на всички европейци пари. Това не са пари паднали от Марс, а от данъците на всички, които плащат такива.

79

тя

преди 2 години

Помагайте , помагайте на "нещастните , бедни" украинци! Тук са жените и децата на бандеровците , а те имат пари , а по селата останаха най-бедните ,те не бягат от Украйна !

78

Анонимен

преди 2 години

да дарим, да дарим, да дарим...ама за Крим!

77

приблизително

преди 2 години

Ако си спомням, украинците в България са около 90000, т.е. се падат похарчени средно 330 лева на човек. Ами на това ли му казвате харчене???

76

Анонимен

преди 2 години

Половин милиард гривни! Ама не ценности. А сега ги тръснете в Брюксел или май предпочитаме да ги изгорим на паветата и да си мълчим

75

Анонимен

преди 2 години

A 40 млн лв за 100 хил Укроорки по 40 лв на ден им е дала Бъкгарската държава

74

Анонимен

преди 2 години

Ето защо Путин нападна Украйна! И най бедните украинци могат да харчат милиони, докато основна част от руснаците, колкото и богата на природни богатства да е Русия, могат да спестят само за половин шише водка. Наздраве на Путенфилите.

73

Анонимен

преди 2 години

До :)Как си представяш при осреднено 300лв на калпак да се харчи в МОЛ? С 300лв купуваш там дънки и 1-2 тениски от най-евтините магазини или с клизма една риза от по-скъпите. Тия пари са ти по една бира с картофи на ден или нещо подобно. Не говорим за хиляди левове на човек, а за 300- под минималната пенсия в България всъщност. При това тези хора всъщност пари кеш почти нямат и плащат сигурно основно с карти или теглят от банкомат, което е в сумата от статията.

72

:)

преди 2 години

Просто Киро да призове укрите да не харчат по БГ моловете, а да даряват за оръжие. И най-важното, избягалите мутрички да се върнат и да се бият за Родината си.

71

Анонимен

преди 2 години

тези 40 лв. за който копейките реват в крайна сметка идват от ЕС. Вчера са превели на България 145 мил. евро за тази цел. Други някакви опорки имате ли? Айде бегом марш до Мутрафонова да ви съчини нещо.

70

Анонимен

преди 2 години

По данни на МС имаме над 80000 украински бежанци. 30 млн за месец са по около 300лв на калпак разходи. Това наистина ли е проблем за статия да се пише? 300лв за месец издръжка- храна, бензин за колата и подобни? Нещо май съвсем изперкахме.

69

Анонимен

преди 2 години

А в същото време Просто Кирчо призовава да си лишим децата от храна, за да дарим заплатата си за оръжия...

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен70И всичко това во време, когато тях отечество кърви. Няма да вярвете на украинци ни една дума

67

Анонимен

преди 2 години

Не знам как е по морето, но в София всички украинци, които видях в последните месец-два приличат на екскурзианти - жените с пресни балеажи (това е скъпа фризьорска техника), мъжете млади, здрави, охранени и с вид на мутри. Дотук както и да е, но гледат нагло, с вид на господари. Затова се дразнят хората, предполагам. Не завист, а негодувание, че нон-стоп ни призовават да им даряваме, както дарихме милиардите за самолети на беднитe U$A. Никой не обича да го правят на будала.

66

Исторически парк

преди 2 години

До 63 ало бедният дето като му ходили на гости и гостял.. една украинка с дете, ако ти дойдат на вратата ще ги нагостиш ло бе?? Не само че няма да ги нагостиш, ама и ще ги изриташ със шутове! Затова правилно казаха по-долу сиромах човек - жив дявол!

65

Анонимен

преди 2 години

Дано сега като види тези цифри, *** малко се замисли, че всъщност не украинските бежанци са му проблема, а че е беден и злобен.

64

Анонимен

преди 2 години

обществена тайна е че са дошли на почивка, това прави по 500 лв на всеки Украйнец в БГ за което много ме съмнява. Да не би да се окаже че хотелиерите пак крият от ДДС-та?

63

Анонимен

преди 2 години

Ами няма лошо от това да се харчат пари в България.