102

Падаря

преди 1 година

Долу некакъв анонимен пациент е писалл ,че ние харчим 500-600 лв. месечно,а те 30 млн. месечно .Е да де ама това 30 млн. е за 60 000 човека което е около 500 лв. на месец средно.А иначе има много богати ,които дърпат кеша си тука .Банките да се оправят с покритието на транзакциите. В смисъл спи спокойно и те харчат по 500 лв на месец .

101

Стамболов

преди 1 година

Ква е тая дребнава завист у 80% от плебеса. Това са спестяванията на хората разделено по броя бежанци е около 350 лв на месец за дребни покупки като четки за зъби лекарства и др..Прав е покойния Радой Ралин за потомството на "събрали се прабългарин и славянка на една полянка"

100

Анонимен

преди 1 година

Ние можем да харчим само по 500-600 лева месечно, а те по 30 000 000! И им плащаме рахатя.

99

ПроСоТо

преди 1 година

ТРИДЕСЕТ МИЛИОНА ?!?!...А НИЕ-проскубаните българи, им плащаме не само хотелите,но и здравните осигуровки...?!?!?!?!...Е НЕ!...Не понасям Чалгаря,но е прав:-НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !

98

Истина

преди 1 година

До Анонимен 99 "На колко места пък влизат в заведения и магазини, взеат каквото им хареса, ядат и пият и не плащат...После персонала, щото е с много високи доходи, трябва да поема разходите на хора с коли за стотици хиляди.Кой мало*умен *** реши че някой им е длъжен на тия фашисти?!"

97

Анонимен

преди 1 година

30 000 000/90 000украинци прави 333лв на месец на човек,или по 11лв на ден

96

супер бежанци!

преди 1 година

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААААААА................

95

Коко

преди 1 година

Това са бежанци които нямат нищо общо с обикновеният украински народ това са хората на богатите семейства това е нормално при случай че Украйна е 40-милионна държава и много ясно може и да има 7 -8 милиона много богати украинци които са имали фирми и предприятия в Украйна и хора които са работили на високи постове и тези хора бяха пуснати от украинските гранични си или без никакъв проблем защото знаят че това са приближени хора на правителството или на богатство общество в Украйна

94

до София

преди 1 година

Ми нормално да завиждат хората на украинците, защото сме по-бедни и от тях. Само Бойко се тупаше в гърдите колко държавата неспирно върви напред, а реално хората масово са супер бедни. Избиват се за бутилка олио да спестят 2 лева, това само в Африка го има.

93

Анонимен

преди 1 година

Пропускате да споменете, че някои от платените с карта суми така и не пристигат. Във Варна ми отказаха плащане с карта, защото имали проблеми с украински карти, които уж отчитат плащането, а парите така и не се появяват после. На колко места пък влизат в заведения и магазини, взеат каквото им хареса, ядат и пият и не плащат...После персонала, щото е с много високи доходи, трябва да поема разходите на хора с коли за стотици хиляди.Кой мало*умен *** реши че някой им е длъжен на тия фашисти?!

92

eeee

преди 1 година

До Българинтова са похарчените! къде и кога ще дадат сметката на изядените, изпитите, напазареното- храна, дрехи, гориво и пр- но неплатено от тях! щото били бежанци! Питайте в Несебър и другите по-малки населени места по морето как са пропищяли от неплатени сметки!

91

Анонимен

преди 1 година

а от 01 06. цената на газта с 35 % нагоре. Щото е пълна с евро - атлантически ценности!Я кажете, ако открият бензиностанция за евроатлантици с цена на горивата 4 лв. и бензиностанция за русофили с цена на горивото 2, 50 лв. на коя ще се извият опашките.Това би било безценно социологическо изследване.*** този коментар *** от този сайт ще ги изтрият, щото у нас има свобода на словото!

90

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Не става въпрос за завист а за елементарна сметка, в която сметкаджиите ще вдигнат цените, защото на някои не им пука. Отново.

89

некоментирайте

преди 1 година

Не Коментирайте,Бъдете сигурни ,че Вашия коментар ще се използва за провокативно и враждебно на Вашата позиция мнение.Не вярвайте на тази медия!!!!

88

ан

преди 1 година

Имам приятел върл сталинист и путист, не му се работи въобще. През всичките правителства на прехода рева колко е зле положението. Плюе всичко живо, не погледна себе си. Предлложих му работа за много по-висока заплата...не му се работи на смени, нямало да разполага със времето си. Не иска да учи, да се развива, нищо. Отказва всички предложения и само роптае против всички. Е как да му помогне човек?Та това е събирателния образ на путиста и русофила..рев..а на среща едно нищо. Асоциални хора....

87

браво бе

преди 1 година

На украинците по 40лв. на ден, за българско дете 40лв. на месец и то ако родителите му са социално слаби, иначе няма да вземат и тия 40лв. За български пенсионер средно по 300 на месец или по 10 лв. на ден.

86

София

преди 1 година

Щом като и на украинците им завидяхме!

85

Бизнесмен

преди 1 година

Панелистанците, ако можеха да смятах щяха да видят, че това са 350лв на човек изхарчени.. тоест милионерите бежанци харчели по 350лв на месец.. няма по-пр0ст народ от българския..

84

До тя

преди 1 година

Как да не можете бе, айде стига глупости. Пълни са хотелите по всякакви празници. Горивото, колкото ида е скъпо, пак става преселение на народите, като има почивни дни. Рестораните също са пълни въпреки, че салата с основно и 2 чаши вино ти е 50 кинта. Явно народа изобщо не го е закъсал колко се изкарва. А за тия дето винаги сте онеправдани оправия няма да има, каквото и да стане.

83

M.A.

преди 1 година

Толкова злобен и скъперен народ като БГ не знам дали има