106

Анонимен

преди 2 години

Защо Батман е без маска? Снимката от Готъм сити ли е?

105

Анонимен

преди 2 години

Байгън ми стана вече и от Русия, Украйна и САЩ. Омръзна ха ми. Искам си спокойствието

104

Мдааа

преди 2 години

Даването на оръжия на Украйна вкарва България във войната... https://fakti.bg/mnenia/674319-davaneto-na-orajia-na-ukraina-vkarva-balgaria-vav-voinata-

103

cekyko

преди 2 години

Байдън може да е всичко, но когато става въпрос за пари не можеш го прекара. Така са и много други хамерикантци, с които съм имал дослук. Такива са и енгилизите. Франсетата падат малко комундялници, но това е по природа, докато швабите са ноо яки когато решат да направят нещо, италианците са макаронаджии и фурнаджийски лопати. Останалите нации са без значение за бъдещето на света, защото са сервилни ветропоказатели, като България, например.

102

подмивайте гъзо

преди 2 години

Немският дерматолог Яели Адлер разкри, че според последните научни открития на дерматологията кожата трябва да се "остави на мира и да не се мие", за да се позволи на "необходимите за здравето бактерии" да се размножават. Немската медия Bild също пише: "Класическият метод за миене на котките е най-добрият начин да поддържате кожата чиста". Достатъчно е само 4 места на тялото да се подмиват веднъж в месеца.

101

Къде са милиардите?

преди 2 години

8 години САЩ помпа Украйна с оружия, и България и Чехия през цялото време продаваха оръжия на Украйна. Похарчиха милиарди за Украйна - куде са тези милирди, къде са тези оръжия, къде изчезнаха през последните 2 месеца, какво се случи с тях, че сега се налага пак да се доставят оръжуя? И какво ще се случи с тези нови оръжия?

100

Мумията

преди 2 години

Събуди се значи.. Жалко за братята славяни и за едните и не чак толкова за СС лумпарите на западна каишка. Но както се казва и ала глава да пати.. Гут найт Байпън

99

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем, че западът и САЩ са добрата, светлата страна, а Русия е империята на злото. Също така знаем, че доброто винаги побеждава злото. Но ето какъв проблем ме вълнува - какво ще стане когато Русия победи в Украйна. Западът ще си плюе ли в лицето и ще се прави че нищо не е станало, или ще започне ядрена война с Русия за да победи империята на злото?

98

Типигьоз

преди 2 години

Парите са без значение. От значение е кой на кого ще натрие мутрата със съвременни и модерни оръжия от които рашистите са лишени поради уникална корупция, липса на пари, голи фрази и разни мултипликацийки.

97

Анонимен

преди 2 години

По времето на Студената война, земята беше, едно спокойно място за живеене. Сега дойде Луцифер да властва.

96

Анонимен

преди 2 години

Вижте..разбирам,че ни липсва големият Рейгън.Отдавна да беше приключил специалната операция/простотия/ на Вова.Вечна му памет.Джо обаче вече се поразмърда и взе да ни харесва на всички.Руската лудория трябва да приключва вече.Клиентите на Хага да заминават,а *** да бачкат,че требе да плащат дълги години.

95

Анонимен

преди 2 години

Саше, а защо не поясняваш, че парите няма да са дарение,а са на принципа Lend-Lease. Демек оръжията им ги дават под наем, а останалите пари ги записват в дебелия тефтер при дълговете. И когато цялата дандания свърши Украйна ще е роб или на едните или на другите.... Ако не и на двете страни, ако не успее да си запази цялостта .

94

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли сега, как се прескача цяла Европа, за да си доказва интересите Америка, на майната си в Украйна.

93

Анонимен

преди 2 години

Цените в Европа вече нарастват с галопиращ темп буквално за всичко. Представете си какво ще се случи, ако Газпром спре да доставя газ напълно. Прехвалената европейска индустрия ще започне да спира, ще започнат поредица от масови съкращения, които на фона на ненормално високите тарифи и цени в магазините неминуемо ще доведат до социално-икономически срив.

92

ь

преди 2 години

Туистед систерс да я плащат.

91

Анонимен

преди 2 години

При една добра инфлация може и 300 млрд. да им дадат.

90

старческа деменция

преди 2 години

youtu.be/EwxcaRFHydk "Америка е нация, която може да се определи с една дума аз бях в пон.. пол.. извинете в подножието на Хималаите със Си Дзипин, пътувах него тогава когато пропътувах 17 хил мили когато бях вицепрезидент аз не знам това за факт"

89

Анонимен

преди 2 години

Дебела работа е тая. Вовата иска рубли, а щатите печатат само долари и евраци.

88

Споко

преди 2 години

Споко, Урсула фон дер Лайен в интервю за германския вестник "Билд" обяви неизбежен фалит на Русия. "Всяка седмица санкциите задълбочават проблемите в руската икономика: износът се срина със 70%. БВП се сринa с 11%. Националният фалит на Русия е само въпрос на време", казва тя.

87

Анонимен

преди 2 години

Тези нали всяка година спират бюджетните заплати щото достигат тавана на дълга? С какво ще платят заплатите на нигpите в администрацията?