246

Диана

преди 1 година

До Диана От друга страна, Навални, който също е КГБ, е любимец на Запада. Явно, не КГБто е проблем на Запада, а именно Путин е направил нещо, което ги е стреснало..Путин наистина изглежда доста ръбат още от пръв поглед, но интересно каква точно е причината - може би ще разберем много неща от нея!...

245

Диана

преди 1 година

До Диана303 И забележете, Байдън ще давал тези пари на украинците да си възстановявали щетите от войната! Демек, ние не сме крадци, ето даваме ги да поправяме щетите, нанесени от нашия неприятел, КГБто Путин, който води едновременно две войни като много умен и е естествено да има някакви малки пропуски, значи..Жалка картинка!..Байдън наистина живее в миналия век! Тръмп го нарича "социалист"...Да-а-а, има материали за размисъл, значи..

244

Диана

преди 1 година

продължение от 302 Светът е грешен пред Русия сигурно..може би се страхуват от изкуплението на греховете си...Американците постъпват много грозно като отнемат парите на руските олигарси в техните банки - това си е чиста кражба! Би трябвало да има закон против домогването на външни лица до чужди банкови сметки, да има сигурност, сигурно имат договор..Байдън прави това явно като тоталитарист - всичко му е позволено! Може и тези пари да са крадени, може и да не са - каквито и да са..

243

Диана

преди 1 година

До До 294Диана - 298 Не е така - ако е така, Русия отдавна да е секвестирана, но не е, а я набутаха в социализма..Аз мисля, че Русия не случайно се отдава на комунизма - Ленин пътува към Русия за да прави революцията там при много специални условия и изобщо всичко там прилича много на световен заговор ли, експеримент ли, каквото е там, но е сигурно, че Ленин е имал финансова подкрепа от Запада за Октомврийската революция..После измислиха студената война и ги изолираха напълно за експеримен

242

Анонимен

преди 1 година

Ясно Готом Сити! Но защо Батмен е без маска?

241

Анонимен

преди 1 година

Добрютрю нали САЩ я финансират тая война както и другите предизвикани от тях

240

баба мара

преди 1 година

финансов одит на украина къде е оръжието което купуват и нашите пари от есмоите подозрения са че част от парите се връщат обратно в делауер офшоренщат под формата на комисионни

239

До 294Диана

преди 1 година

Дали е Путин или друг е без значение.Русия беше,е и ще остане удобният враг за САЩ.А без враг не се воюва и не се изнася демокрация.Спомнете си какво каза Олбрайт за природните ресурси на Русия.

238

До 276

преди 1 година

Прав си до някъде, но победата във ВСВ има една друга цена, далеч от парите и тя е човешките жертви, истината е че тази цена можеше да бъде платена само от СССР, Америка винаги се е огъвала когато стане въпрос за планирани големи жертви, просто политическата цена е голяма, една от слабостите не демокрацията - можеш да свалиш този дето праща сина ти на сигурна смърт, точно така свършва и войната във Виетнам.

237

Дзивко

преди 1 година

Е те тая война ще оправи икономиката на САЩ, за справка двете световни войни, или по точно няколко години след тях, когато парите за оръжие почват да се връщат

236

Диана

преди 1 година

Така ще да е като Путин не е политик! Путин отдавна трябваше да си отиде, независимо от обстоятелствата в Русия - той отлично знае, че не е политик и е временно там, но не направи нищо някой достоен човек да застане на неговото място...Отдавна трябваше Студената война между САЩ и Русия да приключи, но нищо не бе направено по този път, а и американците не "се сетиха" да попитат руснаците дали приключват войната или просто си правят перестройки с КГБ начело на държавата..Сега нещата загрубяват

235

Анонимен

преди 1 година

Не само не евтина, но е непосилна, води до фалит, глад и мизерия - справка 3тия Райх :))

234

Мдаа

преди 1 година

Вън руснаците от България , най много по двама в град за да не искат автономия.

233

Анонимен

преди 1 година

"Ние не атакуваме Русия. Ние помагаме на Украйна" ___________________________ Разбира се, че не атакуваш директно, а се прикриваш с укропския васален Зе-клоун. Директното нападение срещу Русия ще ти докара светкавичен руски отговор с Авангарди, Буревестници, Посейдони и Сармати по цялата пиндостанска територия.

232

:)

преди 1 година

Бай Данчо Памперса има повече ботокс в мутрата дори от Володя Вулвин в Масква. Управляват само психари.

231

не може да бъде!

преди 1 година

Някой все още вярва ли че става дума за демокрация ,свобода и подобни дъвки!Става дума за много пари ,за руските ресурси ,и няма никаква война Русия -Украйна -има война НАТО -Русия и Украйна досега беше само една маша,а от една-две седмице вече е военен полигон!А със самата държава Украйна -няма да има повече такова животно,не е ясно какво точно ще има но това което имаме сега повеченяма да го има!

230

Анонимен

преди 1 година

Не знам за Мино Райола, ама тоя като го гледам нема да избута мандата.

229

Анонимен

преди 1 година

Дедо се изтърва, че води борба срещу Русия и Украйна му е през оная увиснала работа. Защо трябва да се борим срещу Русия, дедо? а, кАжи си? На нас Русия не ни беше враг довчера, но благодарение на вас, стана.

228

Анонимен

преди 1 година

Байдън му е явно малко фиаското в Афганистан! Дядката е решил докато не разсипе Америка и света да не мре!

227

Рачо

преди 1 година

Дядката усети кьоравото.Ако сега не постави Русия на колене,като разчита,че тя ще излезе слаба от войната,друг бъдещ шанс едва ли ще има. Дори обратното! А това,че е война война е ,но между САЩ и Русия. Жалко,че пушечното месо е славянско!