24

Анонимен

преди 2 години

До *** руснациМи като ги спреш нали Орбан ще ти набие чуковете )))

23

Анонимен

преди 2 години

Киро, ама Урсула има ли газ- има. А ти- нямаш! Кой кого шантажира сега????????Защо не споменаваш на каква цена ще е алтернативният газ и как тази цена ще се отрази на цялата икономика на страната? Защо не кажеш какъв процент от нуждите на държавата ще покрие този алтернативен газ?

22

Васко

преди 2 години

Отрезня ли Бойко Рашков да опъне ушите на Кирил. Боже ,боже на какви чудеса се нахулихме!

21

Анонимен

преди 2 години

Всички които гласуваха за този шapлатaнин са пълни мaлoумници и заслужават да бъдат мачкани и крадени.

20

Копейкин

преди 2 години

Ние сме вече първата политическа сила с 26% и скоро ще управляваме и върнем благоденствието от 80-те години. Ще има руски газ, матрьошки, руски гимназии, казарма, лади, хладилници Мраз. Дерзайте! Да живее България!

19

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 години

Харвардският ГАЛОSHHH да се измита с 200. Нови избори... и да изберем генерал Стефан Янев, той единствен от сегашното правителство показа, че мисли разумно и държавнически за България...

18

канадски

преди 2 години

Кире спряха ни газтА. Няма с кво да опечем хлеб. Започваме да гласуваме и идваме да те ядем.

17

шантаж

преди 2 години

От 3 дена ни обясняват как ще гърми и трещи и нищо. Това, ако не е шантаж

16

Анонимен

преди 2 години

Умен Киро Харвадски, време е да схванеш, че тече Трета Световна Война, а не конфликт между Украйна и Русия. Идват тежки времена. Населението трябва да се подготвя психически, а не да се говорят евроатлантически сладки приказки.

15

Kokо

преди 2 години

Давай да даваме оръжия, то се видя, че с хлъзгавите ви позиции никой не ви уважава. Или избирате запад или изток. Аман вече стига с това разкрачено надупване. Какви сигнали давате към партньорите ?Има ли един мъж с топки останал във властта, който да удари по масата и не да иска пари от нас, дето едвам оцеляваме, а да направи така, че да е ясно или сме бедна европейска страна или руска колония. Да се прави избора и да се свършва вече. Какви са тези мъки какво е това гърчене.

14

Анонимен

преди 2 години

С руснаците само твърдо. Както чехите и поляците

13

Анонимен

преди 2 години

Хайде мистър "просто Киро". Еврото в рубли - рублите в газ. Толкова е просто .Не е нужно да си завършил Харвард. Или за тебе е ?

12

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

преди 2 години

ПОСТАВИХА ВИ ЗА ДА МОГАТ ДА СЪСИПЯТ БЪЛГАРИЯ- ВСЕКИ ДЕН ЦЕНИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ- ДОМАТИТЕ СА ВЕЧЕ 8 ЛВ- ЧЕРВЕНИТЕ НИ ВЪРНАХА В ГОДИНИТЕ НА ГЕЧЕВ- ОСТАВКА, ПРЕВЪРНАХТЕ НИ В ПРОШЛЯЦИ....

11

Как е подготвено

преди 2 години

Поръчахме ли танкер с втечнен газ? Или сключихте ли договор с Турция за доставка на газ от Азербейджан, Кюрдистан или там от където си вземат техния?

10

Анонимен

преди 2 години

инфлацията сами си я предизвикваме с такива като кирчо тъпака , айде дразни още руснаците

9

Мбуту

преди 2 години

Всичкото русофил от Столипиново, Максуда и Факултето да се строят пред руската амбасада, да им се раздаде по едно кило варен боб и да почнат да произвеждат метан.

8

Анонимен

преди 2 години

защо дадохте разрешение на руското корито да прелети пред територията на страната да прибере дипломати? Да обикалят през южния полюс! Закривай посолството веднага

7

Анонимен

преди 2 години

Тоя да си събира си партакешите и заминава за Канада.

6

тъпи руснаци

преди 2 години

спрете кранчето към Сърбия и Унгария. Като руснаците не си спазват договорите явно трябва да се действа грубо.

5

Анонимен

преди 2 години

Любов необяснима към Украйна!!!??