269

Анонимен

преди 2 години

Един нормален, адекватен и мислещ човек. Браво! Прав е и народа е на това мнение масово.

268

Видео игра ли

преди 2 години

е войната в Украйна? За днешните политици в ЕС, които никога не са преживявали нещо като война, глад и лишения войната днес вероятно изглежда като виртуално приключение. Само Байдън се е бил във Виетнам, но вече тотално е забравил на кой свят живее. Ако до преди 2 месеца живеехме в мир, то беше защото повечето политици в Европа имаха реални спомени от ВСВ. Дано днешните политици в ЕС бързо прогледнат и спрат да наливат масло в огъня.

267

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам Ристе и Кире да вземат по едно бг оръжие и да демонстрират на народа какви са пичаги и как се ползват. Аз обещавам да си взема гумена лодка и знамето на Канада да вея докато се изпълнява показното. Ще се постарая да не пукна от смях, но не обещавам нищо.

266

Ех руушняците

преди 2 години

Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам, защо русофилите заминават на запад ,а не за Русия? Жалка работа.

265

слънчоглед в мъгла

преди 2 години

Няма нужда да четем коментарите на хипопотама Митрофанова, фашиста Копейкин, психото Болен Сидеров и руската наследствена *** *** по темата. Русороба *** Величков вече очаква от печенегът жужи ратията за дупе наречена рубли

264

Анонимен

преди 2 години

320 а кой е враг номер 2, ей така от любопитство питам. А приятел номер 1 кой е? А номер 2?

263

експерт от ФСБ

преди 2 години

Величков е наш експерт по пропаганда на масови убийства и завземане на територии за робовладелство. Той усмихнато ще ви обясни как трябва да умрете за империята на чекистите на Путин.

262

нЕкой си

преди 2 години

Поредния русороб се изказа. Дгд рушофилска *** ! България е ЕС и НАТО и ще помага срещу путлерасткия агресор

261

Наказаха Русия

преди 2 години

Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?

260

До 312

преди 2 години

Ние живеем на ЗАПАД...ЩОТО СМЕ ЕДНО СЪС ЗАПАДА!! М.а ти ми кажи, защо толкова рашароби живеят на ЗАПАД....ахммв

259

Анонимен

преди 2 години

316 ние си падаме различни. Когато цяла Европа прави нещо, значи правилния подход е ние да правим точно обратното. Исторически е доказано, че при конфликт, това е печелившия билет. ВСВ и евреите е достатъчно доказателство. Затварянето на бизнеса и хората с смс н ковида също е доказателство. Сега трябва отново да сме мъдри и да направим обратното, т.е. никакво оръжие за Украйна.

258

Номер2

преди 2 години

РуZия е враг номер едно на България! Затова трябва да търсим начин да я унищожим! Но може би първо русоробите и путинофилистиците!

257

Анонимен

преди 2 години

Абе Кире държал ли е през живота си пушка? Тоя бас държа, че ако го опънат на плаца да тича в гуми е сдал багажа на първите 5. Но иначе се прави на мъж и ще дава оръжия. Я едно законче да задължим всичките 240 хубавци и тия в МС, начело с канадеца при военен проблем да са първи на фронта, без право да се освобождават. А тия дето живеят в чужбина и тях за ги мобилизираме задължително иначе черен печат в паспорта и бг документите. Дайте да гласуваме такъв закон и да видим кой после ще е за оръжия

256

до 311

преди 2 години

Точно такива агитатори като теб първи вдигат бялото знаме .Ти вече си изплезил език и лижеш чужд ботуш.

255

До страшно

преди 2 години

М.и цела Европа даде оръжия...нищо не се "запали"!!! И ние ще дадем за да помогнем на Украйна и защото сме едно с Европа!!! Нема страшно!!!

254

Анонимен

преди 2 години

Скрий се бе виличков....

253

слънчоглед в мъгла

преди 2 години

До Не го чухте и сега Минските споразумения са като Кримския референдум - под дулата на автоматите. Да не говорим за ангажимента на Русия след получаване на ядрения арсенал от Украйна. Империята на злото в 21 век не може да казва на чужди страни каквото и да е. Само ***-фашисто-комунисти на психопата гном могат да убиват, крадат, лъжат и да са диви зверове също както и подкрепящите ги български ***

252

Анонимен

преди 2 години

Който иска да праща оръжие да му зачислят и ходом марш към Украйна.Лично аз стотинка няма да дам за да се удължава войната и да се убиват хора.

251

Анонимен

преди 2 години

Хайде налазиха пак ония от запада дето се мислят за българи, но живеят в чужбина и ни дават акъл ние как да живеем тук. Слушайте си западните фюрери, бодете се с 5 игли, затваряйте се доброволно, 3 маски си слагайте, събирайте пари за куршуми и оръжия, за смърт и си мислете че сте много умни, добри и почтени хора. Самозаблудата винаги е вървяха ръка за ръка с манията за величие. Оставете ни нас ****ките и ****човците на мира да си се инатим и да не си даваме оръжието.

250

До ссс

преди 2 години

Няма защо да плашиш, ти не си застрашен. Нас ще ни трепят руснаците, ти ще им лижеш ботуш и те ще те потупат по наведената главица. Може и гаулайтер да станеш, ще ти дадат един наган и камшик и ще биеш непослушната "рая". Дали да не повикаме турците, да сме под тяхно иго, а не под московско?