9

Анонимен

преди 2 години

всеки, който дарява заплата за военна помощ на Украйна, е съучастник в убийства.

8

Край

преди 2 години

Спокойно бе - пращаме на Динко "танка". Киро събира заплати да го плати. Кировица даже ще дари безглутенови козунаци.Българин оръжие да се трепят руснаци няма да даде ако го питат. Виж *** ще се намерят ама аз казвам за БЪЛГАРИН.

7

Българин

преди 2 години

Червен русофил, пффффф!

6

Анонимен

преди 2 години

Ама ние изнасяме, даже Ню Йорк Тайм писа за това. Само тук се държат така, все едно не изнасяме. То се вижда и по скока от три пъти на износа ни на оръжие. А това, че не е директно към Украйна е заблуда за баламурници. Защото това не е търговия с олио. Реекспорт се извършва само след съгласие и разрепение на производител. Така че и кака Корни знае къде отива оръжието, но се прави на приятно разсеяна.

5

Алекс

преди 2 години

"Експертът" Владимир Величков е на щат в руското посолство.Толкова е прозрачен.

4

Анонимен

преди 2 години

Ти па от коя дyпка изпълзя бе, плъх!!! Я вземи се скрий веднага че като дойде края на тази война не знам какво ще правиш и какво ще работиш тогава!!!И с каква съвест. Ако имаш такава...

3

д

преди 2 години

така е величков, ако се покриеш сигурно и войната ще спре нали? Ако Русия спре да се бие ще има мир, ако Украйна спре, няма да има Украйна! Слава на Украйна!

2

Българ

преди 2 години

С теб танцувам последния валс,да си вземем сбогом, любима,ще те помня до сетния часс теб танцувахме цяла година.Благоденствие ти обещаи нали беше млада, свенлива,аз повярвах на тази лъжас нея ти беше много красива.Последен валс, сбогом, любима,ще си спомням за теб дории под новото име.За промяна говореше ти,но понеже, обаче, защото.Дума дупка не прави нали,път на Изток откри към Европа.И сполука дори предвеща,но дори и това ти прощавам,сто лъжи или сто и едназа Канада бързо отп

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

ДА не трябва нито оръжия а ПЕТКОВ е СРАМ