26

irkd

преди 2 години

Идеята на Славо Българоя да дава оръжие на Украйне е още по-голяма глупаст! Слави към теб: Защо сте в коалиция с хора, дето вършат чудовищни глупости? И къде е субсидията от 1 лв., къде са 120 депутати, къде е мажоритарната система, къде е съдебната реформа, къде е борбата с корупцията. ИТН точно като лъжепатриотите при предишното управление, забравиха всичко, което са говорили на другия ден след изборите.

25

Анонимен

преди 2 години

Ами отегляй се от коалицията намусен тип

24

Българин!

преди 2 години

а идеята на Славчо България да дава оръжие на Украйна е по-голяма глупост! Славчо, усещаш ли как си под 4 %товата бариера ? В историята си !

23

До 31

преди 2 години

Ти украинки по морето не си ли виждал? :-)

22

ех

преди 2 години

Слави, вече на фона на киролените, взе да изглежда сериозно и солидно!

21

Обективно

преди 2 години

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ, СЛАВИ!!! ТОВА Е РАБОТА НА ДЪРЖАВАТА, АКО ИМА ТАКАВА, ДЕ. А РОСЕН ПЕТРОВ И ДОСЕГА ПРАВИ НАЙ- ДОБРОТО ЗА БГ В НЕГОВОТО ПРЕДАВАНЕ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ОТ МЕН!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Защо сте в коалиция с хора, дето вършат чудовищни глупости? И къде е субсидията от 1 лв., къде са 120 депутати, къде е мажоритарната система, къде е съдебната реформа, къде е борбата с корупцията. ИТН точно като лъжепатриотите при предишното управление, забравиха всичко, което са говорили на другия ден след изборите.

19

Анонимен

преди 2 години

Този селянин се помисли за велик Добре че са десе мутрите та му врълят папки иначе щеше да стои в Учим дол да познае градинките на хората

18

L.

преди 2 години

Предполагам, като получи парите, Украйна ще ги разпредели справедливо по територията си, съответно на времето война провеждана там. Първенци са Донецка и Луганска области (нали са украински?).

17

Анонимен

преди 2 години

ами защо го търпиш?

16

Анонимен

преди 2 години

Петков не просто е изрекъл глупост, той е най-големият булшит генератор в дъравата от началото на прехода!

15

Анонимен

преди 2 години

Идеята за ИТН е глупост.

14

Анонимен

преди 2 години

Не можах да разбера - Идеята българите да събират пари за оръжие е глупост - Безспорно! Обаче да се харчат пари от бюджета - не е, така ли? Противогази, каски, не знам какво си ... Да припомня случката в онзи театър в Русия. Ако терористите носеха противогази, дали въобще щеше да има спасени заложници.

13

Gogo

преди 2 години

Славуцоооо, Славуцо, ами суверена?! Или като си във властта вече мнението на народа по темата с оръжията за украйна не те вълнува?! Чалгар мутреещ, наглеещ и хитреещ си ти! Язък дето подскача толкоз години по стадионите да се правиш на мъж и на патриот! Същата национална предателка като тиквата си! Не случайно си бяхте дружки двамата. Даже на *** го представи като зет ли, като снаха ли, вие си знаете :)

12

Абе идиот,

преди 2 години

ТЕЗИ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА ОТ ЧИЙ ДЖОБ ИЗЛИЗАТ, БЕ, ГАД СЕЛСКА?!

11

Що се криеш бе

преди 2 години

Излез пред хората ,ни си крий и през соц.мрежи си казваш изгнилото мнение ,производно от омразния ти живот който водиш! Махай се пуклук мръсен! Ти си една мъжка ....

10

Анонимен

преди 2 години

"и какъв процент просто отиват за нелегален износ към трети страни" - Ако теб са те окупирали и си във война и не ти достигат оръжия, дали ще ги изнасяш оръжията или ще ги ползваш?

9

Анонимен

преди 2 години

Не че ти си пък много умен...

8

Анонимен

преди 2 години

Предлагам партийната субсидия за тази година за всички партии да се изпрати в помощ на Украйна!

7

Е,

преди 2 години

Защо бе,чалгата?Ти нали искаш да праща България оръжия в Украйна?Тогава дарявай лични средства,а не набутвай държавата.Твойто е като ",с чужда пита,помен правиш".