66

пена

преди 2 години

Глупост е. Колкото е и глупост да направиш въпросния *** премиер...

65

Анонимен

преди 2 години

депресиращо е

64

дедо

преди 2 години

Славуч, оня (Кирето), че е *** е ясно, но и ти не си по-умен. Още малко се помотайте без да правите нещо реално и си заминавате и вие...

63

Анонимен

преди 2 години

Освен това е подигрпвка с хората. Цяла заплата! Ако премиера е заможен и една заплата няма да я усети, обикновените хора живеят от нея. Да намери пари другаде, да не взима от нас!

62

Анонимен

преди 2 години

Слави е двуличник. Натиска се да седи в коалицията въпреки всичко, където дърдори от дивана. Аз също мисля, че Киро е мошеник и измамник, но Слави е холограма на дивана. ОСТАВКА НА НЕКАДЪРНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!

61

Qanon

преди 2 години

Ако ще се събират пари за оръжия, то те трябва да са за нас самите!! Понеже политиците не изпълняват волята на Народа, то следва Народът да се въоръжи и да измете предателите!!! Пътник си, Кириле!!!

60

абе

преди 2 години

слаФчу , ама нали се аресвахте с канадеца кико , ся що така ?!

59

Бай Хой

преди 2 години

Аз бих дарил баце, на Кирчо, да си купи един пистолет и да се гръмне.

58

Анонимен

преди 2 години

Чалгар ти стоиш зад киро лъжеца пък после не го харесваш! Чалгар да намалиш малко магистралите, че съвсем се объркваш!

57

София

преди 2 години

Славчо, оръжието, което държавата обмисля дали да дари, пак е закупувано с моите пари като данъкоплатец. Не мислиш ли, че е малко лицемерно, когато години наред се обяснявате как армията ни няма пари за екипировка, как материалната база е морално остаряла -ей така да подарявате все едно всичко ви е бащиния? И още нещо, Славчо, българските политици, никога не са говорили против Русия и никога не са насъсквали Украйна против Русия за да се грижим сега за тях, и да ги обгрижваме и даваме оръжия.

56

Анонимен

преди 2 години

Никой не те кара на сила да даряваш какъв му е проблема на основателя на македонската космонавтика

55

Анонимен

преди 2 години

Как така работа на държавата? Кой е държавата? Петков, Трифонов, Радев? Всички ние сме държавата! Референдум дали да се дават пари за война на друга страна е с ясен изход. Особено от бедна страна като нашата.

54

Анонимен

преди 2 години

Не мога да понасям Слави. Но точно в този случай съм напълно съгласен с коментара му за Киро.

53

Гражданин

преди 2 години

Леле, хора, ако войната се пренесе в наши земи - край... С такива безумни управници и с такъв затъпял чалгарски народ.... не ни чака нищо добро. Който се усети - избяга на запад. Остана шепа интелигенция която е стъпквана от малоумното мнозинство и затъването ни е неминуемо. Две години срещу здравето си се бореше масовия българин, значи няма изгледи да се бори за свободата си, при евентуална война. Дано не се случва, но.... и в двата случая сме обречени на падение. "Продължаваме Падението"

52

Анонимен

преди 2 години

печалбарите по принцип нямат морал и не е редно да се изказват по теми,които изискват предимно такъв.

51

Анонимен

преди 2 години

Ората са гладни и озверели.

50

Анонимен

преди 2 години

Прав е Слави за казаното от Киро, но точно той дето 30 г. пълнеше главите на хората с чалга, долнопробна халтура и се сложи на всички мутри и политически негодници е най-добре да замълчи. Да не ме прави на светата вода ненапита. Точно от неговите уста изрекли какви ли простотии някак си не върви...

49

Гиб Мелсън

преди 2 години

Днес коменитрах с един познат идеята на Киро да даряваме по една заплата.Моя познат ми каза.А мен някой пита ли ме аз на коя страна съм?Той е твърдо на страната на Русия, както и всичките ми познати.Най-твърдия привърженик на Русия в този конфликт който познавам е един журналист,но може би защот е женен за рускиня. Само за един познат чух че подкрепял Украйна. Има много кинти, защото общината му плаща да кастрира кучетата в областта по 250 лв за обработено бездомно куче. Прави хилядарка на ден.

48

Анонимен

преди 2 години

Вие от човек, който възхвалява Илия Павлов, братя Илиеви, който каза открито че би гласувал за Байдън, какво очаквате???

47

Ив

преди 2 години

Вместо да събираме пари за болни и спешно нуждаещи се от скъпи операции, за крайно бедни пенсионери които държавата гаври със заплати от 300 лева - Кирил "Джон Траволта" Петков ни призовава да даряваме пари за закупуване на оръжия.... Не чудовищна, а вселенско-гигантична глупост е това!!! Кирчо се излага на всички фронтове, и забавното е че сам си го прави - никой не прави дори елементарни усилия да го осмива или подиграва.Не Златен Скункс ами Златно Скунксище да му връчат.