86

Не моа

преди 2 години

Повярвам тоа и той Кви ги говореше, ядосваше се референдума,а сега потъпква мнението на народа със другите дупедаввци,а народа едно 90% никой не иска се замесваме в чужди войни! Имам чувството че всички са на хорото, но като нямат топки,да си махат! Слави, върви на майнааааатааа си! Не замесвай народа със своето сатанинско отношение към жалкия ти и тъжен живот ! Това поне ще е достойно! Скрий се,откажи им за оръжията и ще имаш шанс, и пред хората и пред Бога! Та това е лудост бе човече?

85

Анонимен

преди 2 години

Колко пари се събраха от заплатите на десните фашисти? Премиерът Петков направи сметка за "Преброяване на дивите десни фашисти". Помагайте на Украйна. Не пречете и не замесвайте България и българския народ във войните на Великите сили. Ще преброим помагачите и приятелите на Украйна чрез събраната сума. Слафчо трябва да дари най-малко 1 милион лева, защото е мултимилионер. Тошко също е милионер. Един милион от Тошко, Сиромахов и всички слафчови помагачи. Журналисчето му минимутра колко ще дари?

84

Асан

преди 2 години

Просто Киро :)))

83

Софиянка

преди 2 години

То от фейсбук е лесно да се коментира. Слави не критикувай само това не е шоуто , което водеше. Нещо бъркаш.

82

Анонимен

преди 2 години

Никой не разбра посланието на премиера.То бе насочено по-скоро към украинската страна и не толкова към българите.Петков много добре знае,че няма как хора,които разчитат на една заплата да правят такова дарение.Но кой да го разбере?

81

Анонимен

преди 2 години

вие и двамата сте ***

80

И какво от това

преди 2 години

Вместо само да коментирате, моля, влезте в пряк диалог с Кирето. Има и други неща за вършене в държавната, не е само писане на реплики за казаното от Кирчо. Губим време, България върви назад в развитието си, народът обеднява стремглаво....

79

Краси

преди 2 години

Бе жив ли е тоя чалгар!

78

До 79

преди 2 години

А ти си нагла мутра герберистка.

77

Случаен минувач

преди 2 години

Кирил можем да го свалим само с яки протести. Топлият сезон започна, да организираме протести на "Батенберг"! Трябва да се съберем колкото се може повече хора и да ревнем: Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Ако му стиска, да праща полицаи срещу протеста.

76

Анонимен

преди 2 години

Ми ей такива като се коалират и одрискват всичко:))(

75

Българ

преди 2 години

Стоим със теб на кръгла маса в едно парламентарно кафене ти член на партията наша а аз на СДС/пардон ИТН/!Развод ми дай,развод ми дай и повече не ме мъчи!Вземи си с Кирчо виза за Канада,и държавата ни остави!

74

П.К.

преди 2 години

Не глупост, а вероломно предателство е да се изпълняват заповедите на големите световни интереси, да се продължават сраженията, убийствата, зверствата, разрушенията и безкрайните мъки на обикновенните хора. А самия този, само като му видите суратя, цялата картина на неговата "духовност" лъсва като тиган на месечина...

73

Лоялен

преди 2 години

Забирай го и се махайте негодници

72

Анонимен

преди 2 години

ИТН=ГЕРБ=БСП

71

Анонимен

преди 2 години

Слави Трифунов сигурно е много болен и затова страда от комплекси.По всичко си личи ,че е продажник и нищо друго не е .ИТН е създадена от Създателите на ГЕРБ.А ГЕРБ беше създадена от създателите на БСП.По -добре да си направиш сам конкуренция вместо друг.На този принцип действа задкулисието.

70

1

преди 2 години

славчо,вчера призоваваше за военна помощ,днес идеята на кирчо била глупост,май и ти като банкянския си приятел,до обяд говориш едно,след обяд друго.

69

Анонимен

преди 2 години

Този е изключително село -- още не е разбрал че коалицията се разпада ако държавата изпрати оръжие.

68

Някой си

преди 2 години

Значи като почнете да ръсите съвети ..... Според изказаното Държавата може да реши да дари или не оръчие на Украйна, като в същото време хората в същата тази държава събират допълнително средства за тези, които са осакатени ранени или останали без дом заради същата тази война......Някак си не е ли по-добре ресурсите на страната и хората в нея да бъдат насочени към едно мирно решение на проблема (ама кой ли иска МИР в днешно време)

67

Тъоан

преди 2 години

И този е предател решил да дава съветиХайде на следващите избори въобще няма да си в народното събрание ще бъдете заедно с ДБАз си мислех че е Слави и проруски настроен но той се е оказал фурнаджийска лопатаАз в лично не познавам българин който да бъде срещу Русия всички обвиняват САЩ и европейските *** и самото фашизирано правителство на Украйна