296

Анонимен

преди 2 години

Путин не само че няма да завземе повече територии, ами ще освобождава всички завзети територии от 2014 г насам. А това за двете години е поредното руско изхвърляне. След 6 месеца ще търсят тоалетни за гладни.

295

ха ха

преди 2 години

Тоя не може един ЦЕХ да превземе тръгнал света да плаши

294

БZП

преди 2 години

До БZП от Ямб.църв. 298 - тоест, който не подкрепя Кремълското Джудже е "безродник"? Дали вече ти казах, че се отличаваш с МНОГО нисък КИ? Ти вече очевидно се "биеш" за руската кауза - или поне ти така си мислиш. Но всъщност си просто смешен.

293

Анонимен

преди 2 години

Хохлите, да се пръждосват от руската земя.

292

Зозо

преди 2 години

Хахахаа, жалки руски от/репки са налазили форумите. Гешев спи.

291

Ха-ха-ха-ха

преди 2 години

Родните *** няма ли да спретнат едно парадче на 9ти май на жълтите павета да ги видим колко са изпаднали?

290

Анонимен

преди 2 години

Как да обясниш на русофилче, че 80% от населението на Украйна са един вид поляци, как да обясниш на русофилче, че украинците са католици, не са православни християни.... :))) Историята е за това, за да се учим от грешките си, не да замазваме нещата :) Полша навремето е била империя, владеела ги е тез земи, корена си е корен, не се забравя лесно :))

289

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски *** "ракетите на Бог Путин" Поредното доказателство колко откачили са руските мегафони.

288

sofeto

преди 2 години

Путин е психопат-самоубиец заобиколен от подобно бoлни психически нему комплексари!

287

Ямболски цървул

преди 2 години

Сигурен съм,че 95% от прозападните любители,не живеят в България.Но искам да ги успокоя,че където и да живеят,ракетите на Бог Путин ще ги достигнат.

286

Бесен съм

преди 2 години

Оказало се, че в украйна имало много обратни, които се припознавали в образа на Зеленски. Както и много тра-вестити. Дали не си е направил някакви операции и реално да е жена в мъжки тяло към днешна дата? Вероятно ли е според вас?

285

Анонимен

преди 2 години

Напъвайте се джендърите от НПО-та, ние сме фенове на Путин.

284

Анонимен

преди 2 години

И на най-пpocтите хора им е ясно, че Русия няма бъдеще в подобна ситуация и международна изолация. Путин е проблема и решението му е само едно... В противен случай и Мордор ще поеме към небитието.

283

Зозо

преди 2 години

Хахахааа, а крайцерът Москвич отиде при Кузя :)))))))))))))) А чеченеца Могамет при Мохамед :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

282

Анонимен

преди 2 години

Вова, бой по каските на урконацитата.

281

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски *** "Много скоро ще стане това,което е планирано от десетилетия...и всички безродни предателски души ще бъдат за пореден път на изпит в АДА- ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ" От много руски нацистки престъпления си започнал полека лека да ставаш като идола ти Путин. Ако стигне до трибунала очаквам и той такива неща да говори в опит да покаже, че е неееввменяем.

280

681

преди 2 години

Защо ''да завземе''? Та той си взема това,което му се полага и остана от стара Русь в *** след разпадането на СССР!

279

До: номер 306

преди 2 години

Ти може да се бъзикаш, но има театрални скечове със Зеленски, в които той играе глава на типично украинско семейство, обаче през погледа на Русия. Аз се счупих от смях, признавам, Зеленски е толкова добър артист колкото и президент! По цял ден семейството украинци ядат сланина с лук. И така нататък.И за пияните милиционери от ДНР и ЛНР също има яка сценка! Вика ДНР и ЛНР не са Донецк и Луганск, а Делфинариум и Лунапарк!

278

Ленчето

преди 2 години

Ех, Лена, Лена. Каква хубава и буйна коса имаш. Леко се къдрее, та се чудя, дали и от долу ще си тъй ВАКЛА и ЧЕРНА. Ах, Лена, Лена.

277

Ямболски цървул

преди 2 години

Много скоро ще стане това,което е планирано от десетилетия...и всички безродни предателски души ще бъдат за пореден път на изпит в АДА- ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.