316

Анонимен

преди 2 години

Неговите хора ще го свалят след няколко месеца, когато положението в Русия стане нетърпимо и валутните резерви се изчерпат.

315

Анонимен

преди 2 години

Той и съветника му Арестович късна в клип с мъжленце, не е само Зелякока.

314

До 369

преди 2 години

Дано само да имаш ток тогава :D

313

Анонимен

преди 2 години

В една книга за известна българска пророчица някъде пишеше, че Русия ще е житницата на Европа. Чак сега май взима да става ясно какво е имала предвид.

312

Германец

преди 2 години

След две години се надявам да празнуваме двугодишен юбилей от *** на Вова. За себе си мога да кажа, че вече съм сложил шампанско в хладилника.

311

Ами

преди 2 години

Путин е президент на на най сислната държава в света ! която и сега това го доказва с намерените складове за оръжие което е било и довойната от ГЕР-Я И ХОЛАНДИЯ И ДРУГИ СТРАНИ - НА ТОА ОРЪЖИЕ ИМА ЛЕБЪЛИ КОЕ ОТ КЪДЕ Е ! Срамно ще е да седне с един мърсолко който е тухла в стената а значи нищо не решава а слуша команди от ЮСЕЙ И АНГЛИЧАН ! АКО МУ ОМРЪЗНЕ ДА СИ ИМА РАБОТА СТАЗИ *** ЩЕ ПУСНЕ ПОСИДОН И ДВЕ СТРАНИ ЩЕ ИЧЕЗНАТ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА ! ГАЗ ДО ЛАМАРИНАТА ЗА ДА НЕ МЪЧИ МАШИНАТА

310

Хора

преди 2 години

Зеленски бил обратен. Супер много се разочаровах, като го разбрах! А подкрепях утрепаната украинска сганчица в началото! Как ме е яд, че се подведох, аррггхх!

309

Анонимен

преди 2 години

До До 362/364 "След няколко месеца, като нямаш в какво да си купиш насъщния и ходиш босичък, пак се изказвай така красноречиво." Такива като теб ви чака ГОЛЯМО разочарование :)) Нормалните хора няма да са боси, нито гладни, нито нещо друго, защото не чакат на подаяния като руските мегафони. :)

308

До 362

преди 2 години

След няколко месеца, като нямаш в какво да си купиш насъщния и ходиш босичък, пак се изказвай така красноречиво.

307

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски *** "Путин,ако беше паднал до нивото на Обама,Буш младши,Клинтън и Буш старши,до сега от Украйна нямаше да има нищо." На този етап вече си личи, че слугуваш на русНАЦИте само защото искаш и ти да "казваш". Явно си млад и не знаеш какво казваше Бай Тошо за такива като теб :))))) И тогава и сега сте в една и съща поза :)

306

Анонимен

преди 2 години

Гнусеен побъркан дъркам, такава глупост е тази война, особено в 21 век да убиваш хора и накрая всички ще загубят много.

305

Анонимен

преди 2 години

Сега очаквам да кажете, че Украйна е православна, то дори нашите политици от невежество, не знаят, че те са католици.......хахахаха :))) Има една поговорка - каквото почукало, такова се е обадило......това важи специално за жужето :)))

304

Гражданин

преди 2 години

Аз не подкрепям Украйна, защото там много се толерират обратните. Сега масово имало такива в Азовския и Айдарския полкове. Гнусна работа!

303

Ти

преди 2 години

До Анонимен.........Гаварит Масква ли си?

302

Ямболски цървул

преди 2 години

Путин,ако беше паднал до нивото на Обама,Буш младши,Клинтън и Буш старши,до сега от Украйна нямаше да има нищо.

301

До 343

преди 2 години

Казах ти преди малко, цеха са го разбомбили и в момента има барбекю от азовци. На бавен огън, за да не прегорят.

300

Той и Светът ще се откаже от всякакви по нататъшни преговори с Адоолф путин, путинова рассия ще бъде тъмно петно на картата на земята, в зоната на здрача компания ще и правят Северна корея, диктаторите и племенните вождове на кокаиновите и бананови републики и обявените извън човешките закони терористи, мародери и военнопрестъпници ... !!!

299

Златната орда

преди 2 години

Е истинското Руско наследство!С нейната завоевателна жажда,с идеята да се поробват държави и народи,с кръвожадните си владетели.Другата Русия - онази на духа,на възвишените идеали,на музиката и литературата е привнесена от Запада,чрез дворяните(предимно немски) на служба при Руските царе през годините!

298

Анонимен

преди 2 години

Ако може ще отида на парада в Москва. Но няма как, като стъпиш там и разбираш, колко велика страна е Русия.

297

Гражданин

преди 2 години

В началото бях за Украйна, но после като ги видях какви подметки са и как лъжат, като мангита, директно застанах към страната на русите. Освен това се оказа, че в Украйна имало много обратни и в правителството и в (уж) силовите им структури. Гледах клип как в Одеса един от Азов думкаше травис и беше много гадно. Жалка история