327

До 361

преди 2 години

Джуджето запомна война. НАТО не иска война!!! Кое не е ясно!!!

326

Извод

преди 2 години

Това е психопортрета на всеки русороб. Те или ЗАПЛАШВАТ, или мрънкат, че бедни били или че ще стане нещо много Страшно или пият и винаги някой друг е виновен!!! И думите и действията им са като че са на манифестация...тренирани, наизустени без мисъл!!! Как се живее с промит мозък???

325

Анонимен

преди 2 години

Едно е ясно - Путин прави каквото поиска,Нато - вските *** стоят отсрани и гледат.Това е истината..

324

Анонимен

преди 2 години

*** пак има малко чар,ама този е много противен....

323

Анонимен

преди 2 години

Лавров,нали искате да сте световна сила,какво само плашиш с ядрени оръжия...май нещо взехте да се огъвате...

322

Емиииииииииииии

преди 2 години

другарюююю уморен кооооон махайте се от Украйна за да няма трета свеееееетовна. Изключително нагъл руски с.пол, хлъзгав и вонящ на водка.

321

Анонимен

преди 2 години

Еврейско- американските щати,целят да има конфликти в Европа ..

320

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да разпалят, само ще се заканват и накрая ще си изядат боя.

319

Анонимен

преди 2 години

'' Русия може да предизвика '' .................................. Mоже да предизвика ? ... със сигурност ще предизвика ! ... докато Путин е в Кремъл очаквайте най-лошото, затова, който говори за примирие с Путин е И_д_и_о_т !

318

Гражданин

преди 2 години

Да,така е.Но тя се разпалва не от САЩ или Украйна,а единствено от Русия и нейните се гашни ръководители начело с " император " Путин!Най-спокойн о си нападнаха Украйна още по-спокойно си избиват там който им падне,рушат наляво и надясно,заплашват дру ги страни и поставят ултиматуми да не се помага на Украйна / !? /Единственият винов ник за една бъдеща световна война,без значение каква е тя,ще бъде само един-РУСИЯ! Смърт за агресора ! Слава на Украйна ! Мир за народа на Украйна !

317

Анонимен

преди 2 години

Ще остане ли нещо от България?...................

316

WW3

преди 2 години

Путин да обявява всеобща мобилизация. Третата световна е въпрос не на дни, а на часове!

315

МИТРОФАНОВА

преди 2 години

С ТОВА МАЛКО НОСЛЕ ТОЛКОВА МУ Е И ЧУЧУРКАТА.

314

toti

преди 2 години

Давай ,но помни че в центъра на Червения площад също ще има ядрен взрив и то не само там..Русия тепърва ще се крие в дупките!!

313

Чушкопек

преди 2 години

Тия рубашки наистина са спрели във времето, както и ментално! Какви сравнения с карибската криза търсят - налице е груба и безцеремонна експанзия в суверненна държава, с брутална агресия срещу цивилно население и заплахи от самите тях за използване на неконвенционални оръжия срещу 3-ти страни!? Какво очакват - Жоро Игнатов да им дойде със Съдебен спор ли?

312

Нострадамус

преди 2 години

Ако е предизвикат ,те руснаците ще загинат и техните деца и внуци.На какво се надяват да постигнат военнолюбците,на глупавата си експанзивна политика, която ще погуби света.След атомен конфликт, малко хора ще оцелеят,земята и хората които в последните 100 години създадоха чудеса ще бъдат погубени за винаги.

311

Шум за нищо.

преди 2 години

Викам да действат. Или както с сателитите на Мъск над Украйна, където русаците се пъчеха с антисателитни оръжия. Свалиха ли ги? Не. Много шум за нищо. Не им стиска.

310

Безлавров

преди 2 години

Опасността Русия да разпали Трета световна и ядрена война, е реална !

309

Анонимен

преди 2 години

Съвършено прав и пределно ясен. Третата световна война не само е възможна, тя просто си върви и напредва кротко.А ние като говедца гледаме смъртта в очите и не вярваме, че ни се случва.Можем ли да направим нещо днес, като знаем повече и за двете отминали световни войни? Искаме ли да направим нещо? Вместо да даряваме заплати за убийства, да направим нещо,за да спрем войната. Да направим нещо заедно, няма нужда да живеем в кошмар.Един реактор, едно хранилище за ядрени отпадъци, гръмнато погрешка..

308

Анонимен

преди 2 години

Супер тамън няма камък върху камък да остане от Русия веднъж завинаги ще бъде заличена като държава