7

Анонимен

преди 2 години

Трета световна война нема да има, понеже никой не подкрепя блатная, ако има война, тя ще е всички срещу жужето, но няма да е световна, няма съюзници Раша :)))

6

Хахаха

преди 2 години

Ами давайте, нали сте смели? Атакувайте! Куче, което лае, не хапе. А карибската криза е показателна за това, колко сте смели. Кенеди насочва ядрените ракети към русия и дава 24 часа на Хрушчов да изтегли ядрените оръжия от Куба. Хрушчов ги изтегля на 12тия час.

5

Анонимен

преди 2 години

'по време на Карибската криза е имало надежден канал за комуникация между лидерите на Съветския съюз и САЩ. Сега по думите му няма такъв канал и никой не опитва да създаде' ---- защото днешните западняци са либерали, а те таят само омраза и мъст в душите си ако въобще имат такива

4

dasdasdsa

преди 2 години

До АнонименМного ясно, ако нямаше ядрените ракетки да размаха, досега вече щяха да са останали без Мацква

3

Анонимен

преди 2 години

Колективният запад все по-нагло се намесва в Украйна срещу РФ. Лавров основателно предупреждава за опасността от трета световна война.

2

Анонимен

преди 2 години

Пуцай куме! Да живее СССР! Другарят Сталин отдавна щеше да е изпарил капиталистите и нацистите. Изобщо нямаше да ги допусне до границите на Русия.

1

Анонимен

преди 2 години

Джуджака щом още на 3-ия ден взе да плаши с ядрени ракети, значи нема помен от "могучая", само с това плашат, друго немат :)))