267

до малко за политика

преди 2 години

Ти наистина си объркан, щом смяташ че войната носи печалба. Забравяш че войната убива беззащитни хора особено жени и ДЕЦА. Русия е жесток агресор. Агресията е начин диктатора Путин и няколко престъпно забогатели около него да запазят пожизнено властта си. След войната Русия ще прилича на Авганистан, а Украйна ще бъде възстановена и просперираща.

266

Анонимен

преди 2 години

До А ЕС какво върши?Очевидно не познаваш Еропейците, ако Европа не помогне на Украйна сега, техните правителства ще паднат мигновенно. В Европа има морални ценности, които не позволяват да седят и да се ослушват, когато една страна напада друга. Русия ако иска да скастри Украйна да й беше наложила санкции, както правят нормалните държави. Русия е пътник вече - няма Русия, свиквайте с мисълта - там ще е глад и мизерия с години зад желязна завеса.

265

Алооо

преди 2 години

Русия не трябва да съществева в сегашната си форма.Никога няма да има мир ако русия продължава да съществува като до сега.

264

Анонимен

преди 2 години

Русия е заплаха за мира в света.

263

Хм

преди 2 години

Пълномащабна ядрена война е много малко вероятна, това е край на човешката цивилизация в досегашния й вид. Затова има сложни системи за контрол, натискането на копчето не зависи от един човек, а доста повече. Тези хора също имат семейства, деца, близки, чието бъдеще не биха затрили ей така. В каквито и бункери да се скрият, просто ще си удължат агонията с месец, година, две, след което ще се избият и изпоядат взаимно.

262

Зле

преди 2 години

Много зле. Много по зле от Карибската криза. Жалко за човечеството. Едните им писна от доминацията на другите а другите не щат да изпуснат кокала.

261

Анонимен

преди 2 години

С терористи не се преговаря, те се ликвидират. Затова Лавров така го е страх, знае че е следващият

260

Попарко

преди 2 години

Да преговаряш със Саш е все едно да изнасяш лекции на кварталния бабаит вместо да му надъниш сурата

259

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 284: Нещо си се объркал. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен.

258

А ЕС какво върши?

преди 2 години

Европейският съюз може да бъде посредник за сключване на мир защото има какво да предложи и на Русия и на Украйна. За Русия ЕС е голям търговски партньор, а Украйна иска да стане член на ЕС. Вместо това ЕС изпраща оръжия на Украйна. Защо? За да продължава войната и да има още жертви и разрушения. Как да навредим максимално на Русия без да навредим на себе си. Това им е голямата дилема. А не се получава така. Рано или късно избирателите ще им потърсят сметка за това, че плащат са русофобството им

257

Анонимен

преди 2 години

,За да стане световна война трябва Мордория да има поне един съюзник, а така като гледам те нямат нито един. Така че няма да бъде световна война а ще бъде специална операция по денацифициране и демилитаризиране на Рашустан

256

Малко за политика

преди 2 години

До объркани: Наистина си объркан. Никой не се радва на опасността от Трета световна война. Но от локална война има много печеливши, най-вече американският военнопромишлен комплекс. Големи държавни поръчки, големи печалби. Затова, доколкото зависи от САЩ, войната в Украйна няма скоро да завърши. САЩ са готови да наливат оръжия там докато все още има украинска армия.

255

Анонимен

преди 2 години

Опасността от Русия, която ще запали трета световна война, е реална и сериозна.

254

ЯКО Е ЗАКЪСАЛА РАША

преди 2 години

ДОГОВОРИТЕ ВАЖАТ ЗА ЦЕЛИЯ ЗЕМЕН СВЯТ, ВОЙНИТЕ ДА СЕ ВОДЯТ САМО С КОНВЕНЦИОНАЛНИ ОРЪЖИЯ. ЯДРЕНИТЕ СА ПАРИТЕТНИ И НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ПОБЕДИТЕЛ И ВСИЧКО ЩЕ ЗАГИНЕ. ВОЙНИ СА ВОДЕНИ ОТ МНОГО ЯДРЕНИ ДЪРЖАВИ, НО НИКОЯ НЕ СИ Е ПОМИСЛЯЛА ДА ИЗПОЛЗВА АТОМНИ БОМБИ. ИНДИЯ И ПАКИСТАН, ИЗРАЕЛ, АНГЛИЯ И АРЖЕНТИНА, САЩ.

253

До 275 питащия

преди 2 години

Ако Хитлер имаше ядрен арсенал той нямаше да си губи времето да изнудва

252

объркани

преди 2 години

Путин и анти българските русофили се радват на заплахата с ядрена война. Ако си мислят че след като Русия задейства първата ядрена бомба,другите страни ще треперят от страх и ще чакат и тях да ги убие. Бъдете сигурни че само след половин час Русия ще стане пустиня.

251

факт

преди 2 години

е вие така или иначе обичате войната а и я наричате освободителна .

250

Бгн

преди 2 години

То голяма война ще бъде-русофобските държави ще получат няколко ядрени ракети и всички останали русифоби бързо ще преосмислят санкции, доставки на оръжия и да воюват въобще !!!

249

Пич

преди 2 години

Айде взривявяйте се един-друг и светът да се свършва. Че вече ни измъчихте с глупостите ви. Очевидно тази "цивилизация" е съвсем сбъркана и за нищо не става.

248

До 270

преди 2 години

Никого не плаши.Казва,че няма канали за преговори между САЩ и Русия,както и липса на контрол върху разпространение на оръжия.Оръжия всякакви,ядрени също.