55

Анонимен

преди 2 години

Щетите за Украйна, са много по-малко. Руснаците, ще си въстановят инфраструктурата в источната част, след войната. Тя ще си е тяхна. Украйна остава, без излаз на море.

54

защо

преди 2 години

"Apple", пратете един лаптоп в щаба на Зеленски моля. В него ще има повече интелект, отколкото в целия украински щаб. Може и втора употреба.

53

Анонимен

преди 2 години

Путин, твоето обратно броене започна на 24 ll

52

кандидат хирург

преди 2 години

До 37 АнонименТи ме заинтригува и ще те намеря за да си поиграя на хирург с тебе като ти направя дисекция без упойка

51

Украйна

преди 2 години

е най-мафиотизираната държава в Европа...................скоро наивните европейци ще разберат какво значи украинската мафия...........ще има Майдани и в други държави!!!Ще храним още 40 милиона украинци!!

50

Анонимен

преди 2 години

В Украйна имало мафия! А в Русия какво? Гражданско обществото и стабилна демокрация? Хахахаха...

49

Ужас

преди 2 години

Щом в България има платена украинска пропаганда и им се плаща да пишат коментари по български сайтове смятайте колко са зле нещата.Явно във всяка държава са разположили интернет агенти,пишат изкривени факти за историята и задължително ни карат да избираме страна като казват,че ако не подкрепяме Украйна значи подкрепяме Путин.Отгоре на всичко ни рекламират убиеца Бандера,който е ликвидирал хиляди евреи.Даже през нощта пишат.

48

Анонимен

преди 2 години

Ей, и на Великден не спряха. Скоро ще платят за греховете си, долните руснаци!

47

ужас

преди 2 години

В България украинските фашисти в Киев и терористите от ислямска държава в Сирия си имат доста фенове...................само защото са срещу Русия .................не мога да повярвам...................ударихте дъното!!!

46

Блинкен

преди 2 години

Дадохме възможност на украинците да прогонят руските агресори чак до Владивосток!

45

Анонимен

преди 2 години

То и в София сме русофили, само някакви с трети пол Х, реститути подкрепят Украйна. Никой, от моите познати не е на страната, в която е най-мощната мафия в Европа.

44

любопитен

преди 2 години

До Анонимен 37 ..... България си я включил за да избегнеш минусите? Я пробвай с два отделни поста за България и Украйна.

43

Сорос

преди 2 години

и финансовият елит на Запада финансираха Майдана и фашистите в Киев и Украйна,които 8 години убиваха руски деца и палеха бременни жени...............прави са руснаците да ги бият.....................фашагите ще си платят за престъпленията!!!

42

Анонимен

преди 2 години

ДА ЖИВЕЕ ПУТИН!( в гулаг)

41

ФЕБ

преди 2 години

Няма проблем, в брой или по сметка?А пари от Монополи приемате ли?

40

Президент Макрон !

преди 2 години

Льо Пен и ПУТИН с биберон !

39

не вярвам

преди 2 години

че толкова много българи защитават фашистите в Киев...............сега храните децата и жените им................толкова сте прости..............ударихте дъното.............позволявате на външния министър на Украйна да критикува, заплашва и унижава България!!

38

2014

преди 2 години

Майданът си беше финансиран с мръсните пари на Сорос, с които са купени и българските политици................преврат,незаконен..............без Майдана нямаше да има война днес!!!Винаги с Русия..............винаги!!!

37

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам, да сте толкова заблудени, за да защитавате,фашисти? Азов, си получават заслуженото.

36

Анонимен

преди 2 години

Ахмак безсилие