26

????

преди 2 години

Тия нали са много смели..............да излезнат да се бият като мъже с руснаците...............не да се крият като мишки в тунелите...............неофашистите и нацистите!!!

25

Факт

преди 2 години

Фашиска Украйнска пропаганда...

24

Анонимен

преди 2 години

Ако при Азовските фашисти има деца,то срамота да ги използват като жив щит!-:( А иначе ще стигнат и до теб мижатурко фашистка! Скрихте се при мишките а? Излезте бре и се бийте! Или това,не е като да си правите клипчета в нета,Та да ви види Русия и Путин колко сте " безстрашни"!-:)) Мачкай Вова мишките в окопа и дупките им!

23

#

преди 2 години

На война като на война...............тия фашаги да не искат козунаци и великденски яйца за Великден???

22

Анонимен

преди 2 години

аууу миличкия, оплакв се. Ама той Путин каза щурм няма да има ама за бомбомятане нищо не е казал и за артилерия. Човека ясно каза на живо, отменям щурма, там войници няма да гинат по катакомбите. Кое е излъгал.....20 автобуса седят и чакат някой да се предаде или евакуира.... има камери в нета 24 часа онлайн препредават от района... нула желаещи

21

Абе

преди 2 години

Не превзеха ли цеха?

20

Мдааа

преди 2 години

Както се казва за едни сватба, за други брадва

19

с

преди 2 години

кузинаци трябваше да хахранът тези бандеровци ,който според англииските пленници мразели руснаците и затова са ги сползвали като жив щит

18

Анонимен

преди 2 години

Наистина не мога да повярвам! Дават думата на нацист!Ало, погледнете в YouTube видеа, стотици, на азовските подразделения как шевстват и демонстрират преди войната! С пречупените кръстове, с лика на Бандера, със запалените факли и с качулки! Чуйте им скандиранията!Ще ви дойде на главата тогава, ще се криете от такива, които няма да са харесали някоя брънка от родословното ви дърво. Гнусно и отвратително! Спирам да ви отварям сайта завинаги. Взехте ли си 30 сребърника и се наядохте..

17

Натовеца

преди 2 години

кой гореше хора на кръстове ,никаква милост за нацистите !Ама я и защо медиите ми ги нормализират ,все едно са някаква лигитимна страна бе !Това са изродиии убийци и нацита да се изтребят до последният!

16

Ямболски цървул

преди 2 години

Призовавам всички нормално мислещи да НЕ влизат в този сайт.Това ми беше последното влизане! СЛАВА НА РУСИЯ! СМЪРТ НА НАЦИЗМА!

15

Анонимен

преди 2 години

Нацистите ще се изкарат християни само и само да поживеят още един ден. А това ме са взели деца за заложници в ролята на жив щит даже няма да фи коментирам!

14

Гиб Мелсън

преди 2 години

В Азов няма нито един православен. Всички са езичници, така че драма няма. И това не го казвам аз, а един от зам. командирите на Азов, който в момента е в плен Явir.

13

Интересно

преди 2 години

Тоя козунаци ли чака. И каква е тази огромна наглост и лицемерие - нацисти убийци да говорят със загриженост за живота на хората. То бива холивудска продукция ама хайде стига, а. Пък като искат да останат живи да се предадат, и така и така от тях вече няма никаква полза. И да попитам - тези около тоя бележит артист, за чуждестранно говорящите говоря, празнуват ли източно православния Великден.

12

Анонимен

преди 2 години

На снимката се вижда поражение от пожар в сградата НЕ от обстрел, НЕ от бомба.

11

ами

преди 2 години

Руските фашисти са безбожници

10

Анонимен

преди 2 години

От кога нацистите от азов станаха "невинни деца" путин е хуманен ,американците биха пратили б52 и ще пуснат отгоре 1000 бомби с обеднен уран и тия говняри ще се изпекат в ада

9

Срам

преди 2 години

Азов е фашистка организация - срам да публикувате мнения на нацисти

8

Анонимен

преди 2 години

Коренът на Ислямска държава, Ал кайда и Азов е един и сащ, опс същ.

7

Анонимен

преди 2 години

Азов е основан след кражбата на Крим, от мародерите, тогва пак ли нацистите от Азов бях виновни. Бъркате причинно-следствените връзки.