86

баце

преди 2 години

Да се предават и да го съдят като криминални престъпници или да *** като ***. Имат избор. Натовските военни съветници и тактици дето са съветвали "Азовските престъпници" да се крият зад жени и деца, както и да убиват граждани - на тия майка им жална.

85

ЧичеМитко пие всичко

преди 2 години

Тези от Азов са много добри бойци, а от руснаците нищо не става. Защо тогава продължават да се крият в мазите под завода, а не излезнат навън да разприбият руснаците и да ги победят? Мислех, че са безстрашни и че няма да отстъпят и метър от Украйна.

84

КРАС

преди 2 години

МИЛИЯТ ЯЗОВЕЦ. Да го оревеш *** мръсен. А когато палехте и горяхте живи българите в Одеса, тогава бяхте ВЕЛИКИ!! Айде сега в пъклото адови изчадия.

83

vale_karo

преди 2 години

Френските избори приключиха.Сега може да изкарат всичко що е в катакомбите.

82

Анонимен

преди 2 години

До Глух Пор- Украинеца Зеленски е издал заповед, ни едно дете или жена да бъде пуснато , ако не са всички заедно с азовците изведени извън обсега на руската армия. Дори е съмнително дали са само азовци там или и треньорите им, пратени от новия световен ред, инвестирал в зеленски .

81

Глух Пор

преди 2 години

"които се опитват да евакуират цивилни, хванати в капан в подземни бункери"--Какъв капан за цививилните бе престъпнико? Kaкво търсят жени и деца в подземните катакомби на завода бе? Защо не ги пуснете? Никой не ги спира да излязат! За да ви пазят кожите ли ги държите? Или за да не умрете от глад след като ви запечтаха? Ако на руснаците не им пукаше за жените и децта в подземията, отдавна да бяхте вознесени и преди Великден! И медиите нямаше да плямпат че щом сте още живи Мариупол не е превзет

80

Виж ти виж

преди 2 години

В нацистите се пробудили човешки чувства . когато те избиваха в продължение на 8г се гордееха с това а медиите дори ги подържаха . Но когато подкараха тях взеха да скандират .

79

Анонимен

преди 2 години

А защо са на руснаци и рускоговорящите от ДНР,ЛНР подземията на тоз металургичен завод Азовстал,че там да е работил Стаханов или има много нефт прокаран по нефтопровод подземен като подарък за СССР строен през ВСВ от отсрещните брегове на Черно море по които маршируваше търсача на нефт Хитлер, както също така се пънеха 2014г. за един хълм наречен кота Еди коя на височина Ели коя по името на Раул около която наблизо бе паднал Малайзкия самолет МН-170,че едва инспектори се качиха на нея и слязоха.

78

Биволъ

преди 2 години

Лизипутите са наскачали и лаят,чакали,хиени,кучета на клавишите на лаптопите.Жалки раzшистчета.

77

Анонимен

преди 2 години

На тия не вярвам и думичка. Вчера уж нашия почетен консул беше отвлечен, пък той човека у дома с жена си и идея си нямаше, че Киро беше нарамил пушка да ходи да го освобождава. На украински нацисти не вярвам нито дума. На нашенски нацита също.

76

х

преди 2 години

Ако в тунелите има цивилни и деца, защо не им дадат бели знамена и да започнат да излизат.

75

Анонимен

преди 2 години

Българите подкрепят Русия в борбата и с НАТО!

74

Анонимен

преди 2 години

Защо Азовско море още не е почнало да дави азовските лъжци?

73

славянин

преди 2 години

На бандеровските и натовски плъхове скрити в катакомбите под ''Азовстал'' им е забранено да се предават затова ще измрат там, жалко че с тях ще умрат и цивилните, които ги държат като жив щит! Скоро света ще разбере какви ужасяващи тайни се крият в тези катакомби - тайни лаборатории за разработване на биологично оръжие например!

72

Анонимен

преди 2 години

Абе тия Азовци нали беха големи пичаги,от пръдня боя правеха,а сега некакви бомби ги притесняват..айде да си оправите малко опорните или има нещо друго за криене в Тея подземия тя реват като ощипани девици...

71

Джордже Балашевич

преди 2 години

Пуснете жените, децата и цивилните мъже да си тръгнат. Какъв е проблема и вие да си развеете белите килоти и да се предадете, хората ви го казаха? Големият въпрос обаче е, какво толкова много може да ви компрометира в тези подземния на завода Азов, та в опитите си да го прикриете, станахте предвидими, елементарни и толкова жалки, че освен комисионерите от САЩ и ЕК , дори и малките деца вече не ви вярват и не ви вземат на сериозно! Украинци да избиват украинци, това и урките не са го правили!

70

Един

преди 2 години

Военните от Азов и защита? Що за глупост!

69

Анонимен

преди 2 години

Паламар хахахахаха

68

Анонимен

преди 2 години

До последният укро фашист!

67

Мишо

преди 2 години

Имаше интервю по една от американските или английски телевизии по телеграм канал с един от азовците в блокирания завод в Мариупол. Водещият го помоли да покаже блокираните хора, той помълча и след пауза каза, че те са в друг корпус на завода е не може да ги покаже. Правете си изводите, ако там имаше цивилни отдавна да ги бяхме видяли!!!!!!!!!Тези нацисти заслужават унищожение.