66

Пешо

преди 2 години

Абе там е заровено кучето май.

65

Анонимен

преди 2 години

А защо този Паламар не се предаде или поне не пусне цивилните от мазетата вместо да ги снима?

64

Анонимен

преди 2 години

Украинските фашисти вече има и по черноморието ни,лъснаха по плажа жени и мъже с немски кръстове Петков и Славчо това са бедните украинци )

63

Анонимен

преди 2 години

Чудя се на хората наричащи яростно русофили другите, които не искат да се изпраща оръжие на Украйна. Мили защитници на демокрацията. Тези българи не са русофили. Те просто не желаят да се взима страна в този конфликт. Те искат мир. Те искат нормален живот в нашата страна, а не родителите им да се чудят как да оцелеят с 300 лв пенсия. Те искат спокойствие и сигурност за децата си. Войната се води на 200 км от нас и знаейки ресурсите на армията ни и продажноста на политиците ни мислят правилно.

62

Анонимен

преди 2 години

Само така дерч до де не ви избият

61

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Doo --- при мен се вижда следното: This video isn't available anymore

60

Руснаците НЕ са християни. Техният бог е подслонен в една мраморна сграда и може да се види от всеки червеножоп поклонник. Комунистическият бог е видим, има протянжност, размери, може да се пипне, тъй като е материален и освен това чучелото-бог е натъпкано с талаш и стърготини. Това е богът на русофашистките нацисти.

59

Анонимен

преди 2 години

Руските банди не спират.

58

Българин

преди 2 години

До Не се връзва........ Робите не мразят най-много господарите си, а свободните и тези, които се борят за свободата си. Мразят ги от дъното на душата си.Украинците са свободни и искат да останат свободни. Нищо друго. Робите искат те да се предадат на руснаците и да се превърнат в роби. Нищо друго. Затова е и тази неистова омраза към украинците!

57

Анонимен

преди 2 години

Тоя Паламар май ще хване паламарката....

56

Doo

преди 2 години

До истината и само питам , можете ли да ми обясните това ?? https://youtube/shorts/OoYQBOnKNhU

55

БАНко

преди 2 години

МАРГАРИТКИТЕ ЩЕ СА ОТ БАЙДЪНЧО !!!

54

Не се връзва

преди 2 години

Нещо не се връзва - откакто руснаците освободиха Мариупол хората си ходят свободно в града. Какви са тези деца в подземията ? Май азовзите не ги пускат и ги държат като жив щит, ако изобщо има деца де. Иначе рашките разпръскват листчета с инструкции как да се предадат укрите. Обаче който тръгне да се предава, нацитата го стрелят в гръб.

53

Котарак

преди 2 години

Какво по точно търсят майки с деца в подземията на завода заедно с нацистите?

52

petyr

преди 2 години

До Само питамубиствата на деца и мъ4ения е патент на азов и десен сектор !

51

Антитрол

преди 2 години

Всички национални предатели от "Възражданье" да се изпратят на фронта в Донбас! Незабавно! Нека да покажат подкрепата си към Шутв с действия различни от троленето през прокси сървъри.Предатели, ДЕНЬГИ НЕТ!

50

Анонимен

преди 2 години

Най ми хареса -,, ЗАЩИТНИЦИ НА ГРАДА ,, :)))) Те защитават завода на един руско украински олигарх милиардер забогатял като наще олигарси с приватизация под западен натиск (планат ран ъп) а не от инвестиции . А дали е украинец или руснак е спорно щото май беше от грузински произход . Като как са ,,защитници на града като въобще не им пука за града а са в завода ? Олигарсите в източна Европа ги създадоха САЩ чрез приватизация.

49

Истината

преди 2 години

До Анонимен....... Доказано е, че 90% от така наречените русофили, нито руснаците познават, нито руската култура, нито знаят руски език. Не са прочели и една книга на руски език, нито могат да ползват сайтове на руски, да не говорим, че не разбират и 5% от езика от радиото или телевизията. И поне половината от тях получават пари за да обичат Путин и Русия. Другата половина смятат, че са жертви на Запада, САЩ и НАТО, които ги ограбват и спират развитието им. И затова симпатизират на Русия, която винаги се е преструвала успешно на жертва на Запада.

48

Анонимен

преди 2 години

А вие забелязвате ли как думата русофил се е превърнала в обидно нарицание? Нещо като навремето.

47

Анонимен

преди 2 години

Всички постове от началото на войната показват, че русофилите най-много ги е страх от Русия, така че не знам кой точно е фила и фоба. Русофила панически обяснява, недейте така, не викайте срещу Русия, ще падат ракети, ще падат бомби и т.н. Русофила категорично се страхува най-много от Русия! Някой може ли да ми обясни тази шизофрения?