123

Анонимен

преди 2 години

Проклет да си от всяко дете

122

Анонимен

преди 2 години

Dnes.bg само да ви попитам: не ви ли е срам? Това новина ли е? И как може да пускате това, само едната страна, ами пуснете в такъв случай и Путин. Как може с това лицемерие, с това грозно лицемерие - истински кощунствено да тровите информационната среда. Пожелавал той на децата. А че е съучастник на стотици избити деца в Донбас! Да отиде да се моли на Алеята на ангелите. Наркоманизиран убиец!

121

Анонимен

преди 2 години

Айде по бързо Русия да смачка тази С0р0сова *** и да ида да си купя на безценица 5,000 декара чернозем и един голям трактор Владимировец и почвам да се жито. Ще стана богат за нула време.

120

Анонимен

преди 2 години

Кожата му почнала ли е да пуши след като е прекрачил прага на църквата?

119

Анонимен

преди 2 години

Зеленский-Брендо-Просто Наско и ... спасителни жилетки със "стока", изплуващи по Северното Черноморие. Изглежда неслучайно "демократична" Украйна не пожела да ни върне Брендо!

118

От 136

преди 2 години

До Анонимен 139... Мога... защото съм живял там... Не на думи, а на практика.... (понеже трият, не е ясно на кой пишеш)... Стига с тея деца и стея сълзи... Като ЕС им дава пушки за децата не мислят... Оу колко са нещастни... Ами нашите, българские деца, които чакат дарения на коледа? За тях колкото съберем, а за тия няяя проблем, по 40 кинта на ден.

117

Анонимен

преди 2 години

Читател с молитва на Великден: Нека всеки читател получи спокойствие когато престанат да натрапват този украински kлоун ! Няма делник, няма празник - денонощно Зеленски виси на терасата на сайта.

116

Анонимен

преди 2 години

До Българин А факта ,че оневиняваш едно убйство спрямо друго. Говори що за психопат си и за твоето мерило. Я кажи избитите деца от Донбас, Луганск, Афганистан, Ирак, Сирия, Корея, Хаити, Индонезия, Гватемала, Камбоджа, Чили, Ангола, Либия, Ливан и още и още, потърпевши на американски "специални операции" и "носене на демокрция". Що не си обективен ве ? Виж милионите снимки, или за тях си сляп? Лицемер

115

до Българин

преди 2 години

"Самият факт, че наричаш войната конфликт подсказва що за същество си, кой защитаваш и какъв морал имаш.".......По дефиниция войната е КОНФЛИКТ, вземи се образовай малко.

114

Анонимен

преди 2 години

Дайте сега да плачем за децата на десетките хиляди убити руски войници, които Украйна по най принудителен начин е накарала да ги нападнат! Това може ли нормален да го докара като логика?

113

Анонимен

преди 2 години

Доживях еврейски колаборационист на нацисткия режим да стъпи в църква и да чете молитва. Ако беше фраснал още една линия сигурно и расо щеше да поиска.

112

Анонимен

преди 2 години

До Българин 137 Грешиш мойко. Украйна е държава близко до Русия. Русия като всяка империя иска да си oсигори спокойствие. Така и беше. Американците си врът *** където им не е мястото. Искат да контролират целият свят. Те дa определят. Я погледни световната карта с бази на фащ(нато) покрай Русия и погледни колко бази има Русия покрай фащ...Koгато говорите за политика си научете първо уроците.

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 136 Говорих за конфликта в Украйна. Можеш ли да вържеш две и две? Ние сме ясни тук. Винаги сме били под влиянието на някой. Това е ясно. Аз те питам за причинно следствена връзка и защо се стигна до тук. Можеш ли да проследиш нещата назад и да ги навържеш

110

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКви русофоби и кви прави на истината те гонят?! При нас беше - Кой не скача е червен, при тея е, Кто не скачет тот Москаль. Паления на Парламента, сгради и при нас и при тях... Унищожаване на техника (военна) и при тях и при нас. Същото беще и със Югославия.Та истината (ала бала са тея истини), та общото на демокрацията (за Източна Европа) се вижда...

109

?

преди 2 години

dnes.bg откога е лична пр агенция на зеленски. всяка втора новина е за/от зеленски. сигурно тук значение имат зелените знаци от една далечна страна

108

Неразбрал

преди 2 години

Каква молитва за Великден? Нали е евреин?

107

Анонимен

преди 2 години

До До русофилите 131 Taкa e . Истина е, че много невинни страдат и от двете страни. Вярно е. Но ти защо не призна. че тази война е последствие от дейността на други. Защо не споменаваш децата и майките загубили живота си от украински оръжия. Защо ? Нали сте демократи? Защо така мерите живота на хората според интересите ви. Тука има една истина. И вие сте лъжците

106

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е лъжец, също като Киро. Защото са атлантици.

105

Анонимен

преди 2 години

Всички българи подкрепят Русия в борбата и с нато!

104

Анонимен

преди 2 години

Русофоби проследете причинно следствена връзка и тогава сипете злоба и омраза. Можете ли? Да видим кой къде се намира по правата на истината