163

Juli

преди 2 години

Този нали е евреин

162

Мен

преди 2 години

Тоя нещастни долен избива с частната си армия мирно население и когато чашата на търпение преля и се срещна с истинска армия почна да реве за помощ като 5 годишен *** а когато мирното население викаше за помощ когато ги газехте с танковете тях някой чу ли ги неееее ся реве защото знае че ще бъде съден за военни престъпления

161

Радон Керанов

преди 2 години

Достоен и смел човек, защитаващ родината си срещу престъпника от Кремъл! Да бъде благословен ! СМЪРТ НА АГРЕСОРИТЕ!

160

Анонимен

преди 2 години

Та викате,на кой Бог се помоли шутът безродник?

159

Стара пословица

преди 2 години

Такава борба за мир падна, че камък върху камък не остана!

158

А освен

преди 2 години

Тези и още 32 пола!

157

Зоро

преди 2 години

Как няма срам този наркоман фашист.Изиби толкова много невинни деца и граждани а сега се прави на загрижен.Такова дебелоочие и наглост няма примери.За този и ада ще рай.Зеленски вземи семейството си и се разходи по Донбас и Луганск да видиш какво си надробил.Тогава *** и се ПОМОЛИ ГОСПОД ДА ТИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО причини на украинския и руски народ в независимите републики .Не се прави на майка Тереза,ТИ СИ НОВИЯТ ПСИХОПАТ Хитлер.И бог не те иска.Не осквернявай църквата.

156

Антикомунист

преди 2 години

Слава на Украйна!!!

155

Анонимен

преди 2 години

украински майки купили лък със стрели с метален връх.цялата детска пързалка в затворения комплекс в който живеем е в дупки.дупки пробивани като от бормашина.може да извадят окото на накое дете това е детска площадка.

154

Зелена марионетка

преди 2 години

Смях ,скрий се бе !

153

Да попитам:

преди 2 години

До иван==Истината налага да кажеш "колко точно търпение и чакане" ти трябваха,за да се докопаш до мижавата си пенсия? А знаеш ли колко хора не я дочакаха,въпреки,че чакаха дни наред.Някои припадаха по дългите опашки,по лошо беше от блъсканиците за олио!А за акъла,който даваш за "паричките в джоба"също търпиш корекция.За да влезнат в джоба ти трябва да минат я през банка,карта,поща и т.н. И не защитавайте безобразията на управниците, за да не висите следващия път по един месец пред пощите!!!

152

ааа

преди 2 години

Така с война ли смята Зеленски да осигури щастието на децата?Той не иска мир, а оръжия и пари.Вече не искам да ги слушам- горките хора.И ако дадем оръжие как точно помагаме на мира?????????????????????????????

151

Анонимен

преди 2 години

Тоя зелен *** не разбра ли че България и Русия са братски славянски народи. Русия няма да разруши Българска църква, без значение къде е тя. Но ти зеления чеченец освен да рушите нищо не градите и убивате народа си с войни.

150

22

преди 2 години

До Гост .. кризата е глобална и хората все повече ще осъзнават, че ни трябва нов световен ред където всички хора са равни. Няма как да има баланс в света, ако на практика 2-3 държави държат всичко и третират другита като трета ръка хора.

149

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама нарко-нацисткият клоун да не ни успива с общи приказки и молитви за Великден."Героичните защитници на Мариупол" от полка Азов са криминални и военни престъпници,които по методите си не се различават по нищо от главорезите на бивша Ислямска държава. Та затова РФ сега иска да ги пипне живи,понеже ги води на отчет поименно. Да не говорим за чужденците в Азовстал,които също им трябват да ги ловнат,тъй като са "оперативно интересни". Иначе, отдавна да са ги изтребили, напр. с "Райд"

148

До 176

преди 2 години

Брендо е глобален, това да виниш един вид украинците си е меко-казано наивно. Руската мафия много добре познава Брендо, както италианската, френската, българската и стигнем до Южна Америка и САЩ. Брендо имаше позлатен Ай Фон с лика на Путин подарък от руската мафия, а всички мафии си работят заедно независимо къде са по света.

147

Селянин wannabe

преди 2 години

Планетата отива на кино, климатът се изменя скоро дори да искаме няма да можем да си гледаме прасенца и магаренца :(

146

Гост

преди 2 години

"Свободните" украинци отказаха да върнат наркотрафиканта Брендо в България. Президентът им Зеленский ходи в централата на британската разузнавателна служба МИ-6 - а това противоречи на всякакъв дипломатически протокол! Твърди се, че в момента го охраняват чуждестранни охранители, разговарящи на английски. За Виталий Кличко твърдят, че се занимава с приватизация на апетитни имоти и мрежа от публични домове с непълнолетни момичета в Киев. Това е "свободна" Украйна - подчинена на Англия и САЩ.

145

иван

преди 2 години

До Само да уточня:След като не си запознат не пиши глупости. Много прости хора има в тази наша територия. Аз взех своята пенсия. Раздаваха ги на хартиен носител защото имаше срив. С малко повече чакане и търпение. А ти се моли все повече млади хора да си вземат акъла в ръце и вместо банкови карти и банкомати да си държат левчетата в джоба . Преминем ли на виртуални пари сте роби.

144

обективен

преди 2 години

Моли се моли се и чакай да ти помогне.