143

до 147 българин

преди 2 години

Нее знамдали си българин с това елементарно мислене. Не познаваш вселенските закони . Не прави на другите това , което не искаш на теб да правят . Който сее ветрове , ще жъне бури. Това което сега става в Украйна е следствие на станалото от 2014 година до сега с рускоговорящите . Ето че сега се стовари върху тия , които гледаха безразлично зверствата върху руските деца и семейства.Света крябва да азбере , че всичко се връща , ако ли не , това вилнеене има само един край .Зеленски , не е трудно

142

Гост

преди 2 години

Ако някой откаже да приема долари за продукцията си, го наказват, защото е "враг на демокрацията" - както ръководителите на нефтодобивни държави Садам Хюсеин и Кадафи. Но това става невъзможно и изкуствено високият стандарт на живот на Запада вече не може да се крепи на принудата на по-слабите да продават евтино срещу пари, които могат да им конфискуват във всеки момент.

141

Гост

преди 2 години

Животът в Русия ще стане по-добър, отколкото на запад. В Китай вече е по-добър - и затова е борбата срещу 2-те държави. Без руските ресурси ЕС ще изгуби индустрията си. Всичкият успех на Запада се дължи на статута на долара като световна резервна валута. Пол Кругман: Покритието на хартиените пари са ... добре въоръжени мъже. (продължава)

140

Само да уточня:

преди 2 години

До Анонимен== Пенсионерите не получиха не само великденски добавки,а и мижавите си пенсии! Антибългарските управници пренасочиха парите на възрастните хора към "укробежанците".Излъгаха,че има срив в системата,който не можаха да оправят десет дни! В същото време раздаваха на укрите по 350лв.и големи пакети с великденски вкусотии!Без срам,без грях,без страх от БОГ се изтъпаниха по църквите да ни пожелават благоденствие! Оставиха много хора без възможност да си купят дори залък хляб за ВЕЛИКДЕН!

139

Анонимен

преди 2 години

Навремето Агджа - мюсюлманин се обяви за Христос, сега пък този - евреин се моли по Великден за момчета и момичета, включително за тези момчета и момичета, които и с негово одобрение украинските главорези избиваха.

138

Гост

преди 2 години

Гугъл има алгоритми, ограничаващи достъпа ти до информацията. Неудобните резултати, вкл. руските информационни източници, обикновено са след 10-та страница, ако изобщо се появят. Вече има толкова доказани украински фейкове, че не виждам смисъл да гледам големите медии с журналисти и гости, финансирани от американски НПО-та.

137

Гост

преди 2 години

Като видя "пишеш в Гугъл, Уикипедиа, Туитър или Фейсбук", ми става ясно, че човекът е отдал критичното си мислене е на външно управление (аутсорсинг). Всички технологични компании са подчинени на интереса на дълбоката държава в САЩ. Цензурираха действащия президент Тръмп - в САЩ няма свобода на словото и свободен достъп до информация. Закриват непрекъснато канали с алтернативна гледна точка. (продължава)

136

Анонимен

преди 2 години

Зеления съвсем изперка. Той на кой Господ се моли, че не ми е много ясно?

135

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен........ Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е противманиакалната идея, че Русия има мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските п римати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

134

Гост

преди 2 години

За поддръжниците на нацизма и Украйна: Нулева проверка на фактите!!! Има само една правилна гледна точка - разрешената! "Гледаш телевизора с отворени очи и изключваш мисловната дейност" - JP Sears, Virtue Signaling About Ukraine. Все пак има хора, които дават надежда, че не всичко е загубено у западното население ...

133

Анонимен

преди 2 години

До БългаринТи като оная ))) Ленчето ))) Тя, всичко в Гугъл проверява ))))Я виж в Гугъл, от къде да вземем пари за кредита, ама без да го връщаме и ни плесни малко светлина в тунела ))))

132

Зел фалшификат

преди 2 години

Слава кокаина

131

Анонимен

преди 2 години

Предай се бе клоун избиват ти народа и събориха градовете, бягай при господарите си и не се връщай

130

Анонимен

преди 2 години

Питаш русофоба да проследи събитията и да каже защо започна войната. Седи и мига и се прави, че не е разбрал. Питаш го пак. Той пак се прави на неразбрал. Тия курвен.ски номера свършиха. Истината е важна. И драгими слава окраЙНЦИ, тя не е на ваша страна

129

Анонимен

преди 2 години

Аре ве Зеленски, подписвай договор за мир и да свършва тази война, стотици хиляди славяни убихте!

128

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗаминавай за Украйна тогава, като е Слава на Украйна... ВИЕ не сте желани в БЪЛГАРИЯ. Не ни дреме нито за вашите знаменца, нито за вашите ЛОЗУНГИ.... КАТО КИБИЧИТЕ за наша сметка в България, ще викате СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ, че ни прие!

127

Анонимен

преди 2 години

Трола може да го познаеш. Той никога не може да се аргументира. Когто е заклещен, ще търси да те обиди на грамотност, заплата и материално положение. После същия троЯк твърди, че бил демократ

126

Анонимен

преди 2 години

До Българин 150 Питат те да се аргументираш с факти, ти пак шикалкавиш. Обоснови се. Защо това става така и какви са причините. Тия работи в геополитиката не вървят просто защото. Поясни как точно се случва целият конфликт. Можеш ли? Ама обективно.

125

До 153

преди 2 години

Не се заблуждавай младеШ, повечето жени и деца напуснаха а мъжете ги държат насила и им дават пушки насила да се бият. Ако мъж украинец рече да пробва да избяга получава куршум на границата в главата. Насила им начисляват по една пушка. Украинците не искат да се бият с руснаците щото са едно цяло. 75% от укрите имат руско самосъзнание.

124

Анонимен

преди 2 години

Без сърдения, но повечто от вас са егати лицемерите. Ревете за децата и т.н. Айде бе?! Дрън - Дрън, ревете. За българчетата не ревете, за нашите медалисти (които ходят по кофите за ***) не ревете, а за тея сте ревнали. Ау, *** там колко е тежко. Ау *** те нямат демокрация, ау *** много им е трудно. Човек който иска мир, не проси пушки. И стига с тея глупости, че се бил защитавал от лошите руснаци. Докато те карат супер коли по морето, вие прошляци се радвате на великденски надбавки.