87

Анонимен

преди 2 години

Докато не се променят и не започнат да уважават без Европа и без паспорти, а на получилите ги изпит по история на България и въпрос като какви се самоопределят. Та да има и статистически данни малко и принас.

86

Анонимен

преди 2 години

Кат са македонци , защо имената им са български....как пък този въпрос не им зададе някой наш политик .....пезидентот им се думаше Георги Иванов...ааа ке кажуват , че този беше и космонавт македонски

85

тва

преди 2 години

с Културния център "Иван Михайлов"беше добър ход от наша страна - много бързо лъснаха червените сръбски *** на македонските управлвнци

84

Гоце Делчев

преди 2 години

"Вие нямате право като критерии за членство в ЕС да ни налагате случилото се през 11-ти век" ??? Демек, Стефан Пендаров иска РСМ да продължи с историческото и културното си пиратство - да фалшифицира безспорни исторически факти, да присвоява български исторически личности, да фалшифицира, присвоява и унищожава българското културно-историческо наследство в РСМ!Стефчо, това време безвъзвратно отмина ... и щеш - не щеш ще изпълняваш точ в точ всички критерии, поставени от България!

83

F-81

преди 2 години

следващата ще е Македония, щото с помощта на русия ние ще си я вземем обратно! има тайно споразумение между нас и русия, България няма да изпрати оръжие на Украйна и русия ще ни помогне!!!

82

Анонимен

преди 2 години

Пендаровски общото е че като изкъпеш един македонец се получава чист българин.

81

Готови сте

преди 2 години

Македония може да стане член на ЕС още днес, като я анексираме. Как ви звучи господа отрeПКИ???

80

Работещо решение

преди 2 години

Да прекратим дипломатически отношения с тази "държава" за 2 години (първоначално), за да им дадем време за размишления. Явно им е необходимо за да открият истината. Справка - Гърция.

79

Анонимен

преди 2 години

До БЕН Държава Македония е имало и точно заради това гърците блокираха БЮРМ толкова време и никога няма да им позволят да ползват името Македония. Древна Македония е част от гръцката култура и е стигнала чак до Индия. Александър Велики е построил няколко градове на неговото име Александър а градовете са се казвали Александрия, един от тях е Александрия в Египет. Северна Македония няма абсолютно нищо общо с Древна Македония. Северномакедонците са едни крадци на история и нищо повече.

78

пендаровски

преди 2 години

Пендаровски, дрън-дрън, ярина!

77

Анонимен

преди 2 години

Как по-точно? Отркива се клуб, имаше балони, празник, много хора... вместо всички да се радват и даже политиците на БЮРМ да се присъединят, цялата съветско-югославска агентура се активира да обижда Иван Михайлов. Абсолютно безобразие. Никъде в ЕС няма такава държава като БЮРМ. Кой нормален човек би си помислил, че тя е достойна за членство? Този нелеп съветско-югославски експеримент трови живота на всички ни от около 2 години и започва да става непоносимо. Не може ли да си оттеглят апликацията?

76

БГ

преди 2 години

България не бърза за никъде!Да живее България!

75

МНЕНИЕ

преди 2 години

Общото между България и СМР е ?Няма нищо общо , няма такава Държава .

74

5777

преди 2 години

най голямата каша я забърка оня шуменски селянин като ги призна без да има право на това преди 30 г. за това никаква прошка за предатели и чужди агенти

73

БЕН

преди 2 години

Няма такава държава македония, имало е племе гръцко в малка територия.Територията на днешната изскуствено създадена държава е като Либерия, КАТЕГОРИЧНО Е БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ ОТ ВРЕМЕ ОНО.НИКОГА ИНТЕГРАЦИЯ В ЕВРО СЪЮЗА,НА НЕБЛАГОДАРНИТЕ ПЛЮВАЛНИЦИ.

72

Христо

преди 2 години

Тотално вето за тия въртиопашки .Палят бг знамена ,оскверняват войнишки гробове , променят надписи на църкви паметници,наричат ни фашисти ....и се надяват някой да ни натисне отгоре и да ги пуснем.Тотално вето и да се заяви на всеуслошание без мън.мън... да се обясни на ЕС защо!!!!

71

Анонимен

преди 2 години

когато обичаш повече чибурашките от собствената си държава се говори така, прецакват хората си за чужди имтереси псевдо-патриоти..

70

Анонимен

преди 2 години

Марш обратно в Азия, където ви наместиха сърбо-болшевиките още през 1945 г.! С *** Сталино-Титов - напред към степите на "великите сибирски полета"! за вас място в цивилизования свят НЯМА -цял свят вижда сърбо-путьовщината ви, и НИКОЙ друг - включително България, НЕ ви е крив за първобитната ви азиатщина!!

69

aa1830

преди 2 години

Чудесно! С такива изказвания нещата се самонареждат.

68

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да го mute-не тизи?