167

Щирлиц

преди 2 години

Вие,коминтерновски гов.н.а обиждате България.Обиждате я със самото си съществуване,и ако не беше Ж.Жабата,който под чужд диктат призна измислената ви държава,сега отдавна да сте забравени.

166

Паню Баирски

преди 2 години

Пендаровски е едно жалко перекенде! По никой начин не мога да проумея как пропагандата можеда промие мозъците на тия нещастни кухи глави - не разбраха ли, че такова нещо като македонец няма! Цял свят им се смее!

165

Верно

преди 2 години

Абе сръбски ***, я се обърни на зад и виж дадоти как се е казвал и от къде е дошъл, я виж на какъв език говорите и на каква азбука пишите, на дядо бурето за вино е по старо от вашата държава, за каква история говориш. Единственият начин да влезете в ЕС е като станете част от България

164

ВЕТО

преди 2 години

ВЕТОО ВЕТОООООО ВЕТОООООООО ТИЯ СА ЗА В АФРИКА КАКВА ЕВРОПА

163

Анонимен

преди 2 години

Ами точен както винаги.Пендаровски се оказа с класа над всичките ни кратуни оногундурски.Факт.Тъжно,но факт.Отдавна пледирам,че историческата комисия е тотална щета за диалога.Ние загубихме морално битката с тези хора,Европа е на тяхна страна.Нещата ще се решат вече биологически,просто соц доносниците ще си идат и едва тогава може пак да лепим тия отношения.Жалко за народа ни,има тотално неадекватни управленци.

162

Додо

преди 2 години

Никаква изненада тука, Стево Коминтерната просто си е това, което винаги си е бил - мръceн югославски кoпeлдaк. Ванчо, Александров и Черноземски имаха едно единствено лекарство за подобни като него - куршум.

161

Ванче

преди 2 години

Знаеш ли, колко ни пука, дали сте обидени или не. Югославски септичен трап! Заминавай в Сибир

160

Тоа па и обиден

преди 2 години

Че и претенции за делегацията има.Само такива дето му уйдисват трябва да се навъртат.Ми не става.

159

Анонимен

преди 2 години

Абе на кой му дреме тия парцаливци какво казали. Квичете в *** и ще ви дойде ред. Споко!

158

Истината

преди 2 години

В Англия най добрата лютеница която моиже да се намери е Македонска.не измамна като дерони,Продава се в най скъпия хранителен магазин.Аз съм българин и съм за Македония в Европа.

157

ПЕНДАРОДСКИ Е ГЕРОЙ

преди 2 години

СТЕФО ПЕНДАРОВСКИ Е ПЪРВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА РСМ, КОЙТО ОБЯВИ ПРЕД ПРЕСАТА, R И TV, ЧЕ: "БЕЗ СЪМНЕНИЕ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ СЕ Е ОСЕЩАЛ КАТО БЪЛГАРИН !!!" ТОВА СА АВТЕНТИЧНИ НЕГОВИ ДУМИ !!! НЯМА ЛЪЖА !!! НО НА ДРУГИЯ ДЕН ГО ЗАПЛАШИХА, ЧЕ ЩЕ ГО УБИЯТ ЗА ТЕЗИ ПРИКАЗКИ И ТОЙ ПОЛУЧИ СЪРДЕЧЕН УДАР. СЛЕД ТОВА НЕ ГИ ПОВТОРИ НИКОГА.

156

Пурко

преди 2 години

Пендаровски - бивш комунист, настоящ социалист, човек на Русия, но не директно, а през Белград. Той е един от основните виновни Северна Македония да не влезе в ЕС, на него трябва да се сърдят македонците.

155

Анонимен

преди 2 години

Москва активизира Пендаровски. Русия няма никакъв интерес Северна Македония да е част от ЕС и предприема активни мероприятия и от двете страни на границата, това да не се случи. Ако ще се сърдят на някой в Скопие, да знаят че този някой е в Москва, не в София. И техния Пендаровски, и някои тукашни политици, получават заповедите да наливат масло в огъня от Кремъл.

154

Star

преди 2 години

Тия арнаути с тяхната нео-комунистическа политика са изолирани от целият свят,скоро и от България.от Майка си искат мръвка да късат.На една змия не и ли размажеш главата овреме,след време ще те клъвне отровницата.Тия от Кремъл не се шегуват,затова трябва още по-затегнати отношения с тия ***.Мен ако питате,Бойко трябваше на тия да им опъне оградата,а не на турската граница.

153

Anonymus

преди 2 години

Наглост и безочие до небето от тия Северно Македонци. Ама нека си говорят, с тоя език на омраза от тяхна страна само се закопават по-дълбоко в рова на изолацията.

152

Анонимен

преди 2 години

До Ама Имало е диктатура на царя и гражданска война в България и са убити политически противници на царя. Но Гърция има фашиска диктатура до 1978 г. а пък Македония подписа с Гърция. Ами нали ще подпише за ЕС и с Германия на Хитлер и с Италия на Мусолини и с Испания на Франко и с Франция на Виши.

151

Анонимен

преди 2 години

До Ама И Гоце Делчев е бил за турците фашис и го убиват. Така и ние си почитаме Иван Михайлов както и Гоце Делчев, че са българи а не македонци. Само някой болем мозък прави разлика между двамата и единия е фашис а другия е македонец..

150

Анонимен

преди 2 години

Като всички политици и политиците в РСМ са гладни за европари, онзи ден имаше статия колко европари щели да вземат, ако не било ветото. Да крадат и да пълнят гушите, за друго не им дреме, не им дреме нито за история, нито за народ. За историята се пънат само и единствено, защото истината почти сигурно ще ги свали от власт завинаги, понеже като разберат македонците как брутално са били лъгани трудно ще им простят.

149

Анонимен

преди 2 години

Още малко и терористи ще ни изкарат неблагодарници такива.

148

Да втасват

преди 2 години

В С.Македония трябва да втасват. Това може и да отнеме години. Така те самите ще разберат наистина ли искат да влезат в ЕС ? Ще преосмислят и цялата ни обща история до 1918 г. И ще намерим общи точки. Не направят ли всичко това, те не са дорасли за ЕС.