107

!

преди 2 години

Ама много ме дразнят вече!

106

Аууууу

преди 2 години

За какви фашисти говори тоя? Лов на вещици ли ще прави?

105

Мнение

преди 2 години

Македонците са украинците на Балканите. Нагли, лъжат и мажат, и реват по цяла Европа. А ние сме никой на Балканите.

104

Напомняне

преди 2 години

Иван (Ванче) Михайлов има задочна смъртна присъда. Тя е издадена от български съд в края на 1934 г., в началото на периода, когато българският цар Борис Трети съумява да установи своя личен режим, продължил до смъртта му през 1943 г. За разлика, например, от присъдите на Народния съд, издадени през 1945 г., присъдата на Иван Михайлов не е отменена до ден-днешен.

103

Хахаха

преди 2 години

До 81Че точно Русия навремето я отдели от България, ти нормален ли си?Дори макетата очакват Русия да ни натисне да подпишем споразумението и да махнем ветото. Малко се образовай преди да пишеш глупости.

102

нота

преди 2 години

Да се изпрати дипломатическа нота до Скопие,

101

хаха

преди 2 години

За измислена нация - измислени обещания. Да са мислили съветските *** едно време като ви създадоха измислената нация. Няма как една държава да влезе в ЕС докато преподава пълни лъжи и съветска пропаганда в класните си стаи.

100

81

преди 2 години

следващата ще е Македония, щото с помощта на русия ние ще си я вземем обратно! има тайно споразумение между нас и русия, България няма да изпрати оръжие на Украйна и русия ще ни помогне!!!

99

IQ 3.14

преди 2 години

Много ясно, иначе си оставаме самички със сърбите проруски плацдарм на балканите и става тъпо. никой не е разрешавал на макетата да мислят и да живеят свободно. за био лабораториите на цру и ядреното им оръжие да не говорим

98

хахахах

преди 2 години

Оплачи се на арменския поп !

97

Много форум им дават

преди 2 години

Всеки ден ли ще слушаме за тия смешници? Да ги игнорират - и правителството и медиите, защото има много по-важни проблеми за решаване. Който е на зор той прави компромиси и идва на крака. България няма нужда да се унижава и да ги прави още по-нагли.

96

Стево Педерасовски

преди 2 години

Бугарита са врагове, а албанците са наши любовници (в активна роля)!

95

Анонимен

преди 2 години

Отворете архивите от онези години и ги стоварете по главата нба Пендераски.....

94

Анонимен

преди 2 години

Ц ц ц ц докъде докарахме България! "Държави" като Македония и Украйна да ни размахват пръст!!!!

93

българи са хората

преди 2 години

До Анонименбългари са хората от местността СР Македония, защото 130 000 от тях са дали клетвена декларация че са българи и са получили български паспорти, доказали са българския си произход.

92

Твърдост трябва

преди 2 години

Гърция показа как да се действа срещу тия комплексари. С Албания също не смеят да се заяждат, макар че ония ги превземат. Само на нашите меки китки могат да скачат. Петков - на теб говоря, отиде до Брюксел и се ухили като те погалиха по главицата, без да ти пука какво ще струва това на България.

91

балък

преди 2 години

В днешна Северна Македония през 670 г. са се заселили българите на Кубер! Та вие сте ни кръвни братя, но ви мътят главите просръбски политици и всякакви ***! Между другото, и сърбите са ни близки генетично!

90

Анонимен

преди 2 години

така неречената македония е част от България и българския етнос през цялата ни история. Тя е част от България и историята на тези земи е българска. Това че политическия елит иска да създадат нова държава, добре но това е след 1945 година, до тогава това е историята на България та каквато и да е тя.

89

Анонимен

преди 2 години

Говори пълни глупости. През 1951-ва комисия за Франко-Немските отношения излиза със становище по историческите въпроси, което цели да поправи отношенията между двете страни. Последната ревизия е от 2003г. Всички становища не са законово задължителни но са със силно "пожелателен" характер и двете страни ги спазват. През 1951-ва основават "Международен институт за подобряване на учебниците" в последствие се прекръства на Института Джордж Екерт. Макетата и тази история ли отричат щото не им отърва?

88

Оу обидения

преди 2 години

Щом си обиден, спираме преговорите. Ко да правим ся..