296

Малко така

преди 2 години

Веднага след като умира Ленин (1924 г.), се оказало, че втория човек в партията, другарят Троцки е предател.Каменев, Зиновиев, Бухарин и Сталин свалят Троцки и го изгонват от СССР (1927 г.). Но след няколко години се е оказало, че Каменев, Зиновиев и Бухарин също са врагове и вредители. Тогава доблестния другар Хенрих Ягода ги е арестувал (1936 г.).Малко след това Ягода, като вражески агент е арестуван от Ежов (1937 г.). Но след няколко години се оказва, че и Ежов не е другар, а обикновен предател и вражески агент. И Ежов е арестуван от Берия (1938 г.).След смъртта на Стали

295

Златка

преди 2 години

промити мозъци като тавариш мутрафонска

294

Анонимен

преди 2 години

До White dea-d.......А за мен ще е щастие да ти разбия мутрата! А после - дръжката на една лопата без лубрикнти!

293

.

преди 2 години

Какви са тия глупости бе , ударихте дъното ..

292

Абе

преди 2 години

Чисто нацистки сайт .

291

Ддд

преди 2 години

Какви психопати е сътворила америка .дано Русия изчисти света от тия зверове ,налазили целия свят.А тук е пълно с алчно продажни ,безродни политици.

290

д

преди 2 години

*** ако ти си журналист аз съм трамвай

289

Анонимен

преди 2 години

Каква пропаганда ли? Ти да не си сляп или глух?! Може би платен...В момента в официална медия можеш да чуеш само една единствена гледна точка. И с Ковид беше така. Опомнете се. Ставате смешни с агресията си. Погледнете коментарите - призиви за убийства и смърт. Вие хора ли сте? Или само на думи.

288

Анонимен

преди 2 години

Няма такава пропаганда. Западът почти достигна Гьобелс. Така смятат да накарат децата да мразят Русия. При възрастните трудно пробиват и вече падат на ниво детска градина.

287

Оффф

преди 2 години

Руснаците а болни мозъци.

286

Анонимен

преди 2 години

Не думай уа! И да ядат живи бебета?

285

Аз

преди 2 години

То бива пропаганда и от двете страни, но май ни взехте за мезе. Руските майки и кръв пият.

284

до 314

преди 2 години

"Който не вярва, да погледне в руските форуми и коментари в ютуб. Не мога да си обясня, че жени могат да говорят така. "--- И какво "доказва" това? Знаем ли кой ги е писал и с каква цел? Да те качи на шейната ли? Или е "доказано", както "прихванатите разговори " от украинските служби, и кой приказвал там, ли??? Дали е вярно или не няма как да знаем. "Пред The Times те отричат да са въпросната двойка."!!!! Ами сегаааа?!!!! Останалото е пропаганда и от двете страни.

283

традиция

преди 2 години

Двама воени руснаце пияни се скараха много сериазно по вечеря в столавата на жандармериата през 1944г. излезнах да ги разтарвавам когато единя разсече глават с шансовия инструмент. Ще ви посоча нестото на ул Мърфи 17.

282

взвд

преди 2 години

журналята от 24 часа няма да излъжите българите там нацистите убиват мирното население а 24 часа сте фейк нюз лъжете

281

Анонимен

преди 2 години

Бacи и украинските тайни служби бе, че те по-способни и обурудвани от ЦРУ, КГБ, Мосад и МИ-6, взети заедно... Това прихванали, онова разкрили, това разобличили...номерата на презереативите даже им знаят. Само македонските тайни служби са по-добри! :)) 😀

280

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата на контролираните от САЩ медии вече става напълно неадекватна. Кой мислите че ще повярва на шизофреничните Ви изблици. Ако американски майки са карали децата си да убиват индианци в Америка преди 250 години не значи че това го прави и народа който освободи Европа от фашизма с цената на 20 милиона жертви

279

М

преди 2 години

Дори не искам да чета дяволските Ви статии. Пропагандата на контролираните от САЩ медии вече става напълно неадекватна. Кой мислите че ще повярва на шизофреничните Ви изблици. Ако американски майки са карали децата си да убиват индианци в Америка преди 250 години не значи че това го прави и народа който освободи Европа от фашизма с цената на 20 милиона жертви. Мислите ли че могат да паднат толкова ниско че да направят това което пишете. Във войната има жертви но тези лъжи ще тежат на съвестта ви

278

Непозната

преди 2 години

Никой не ви вярва на г*упостите, дето пишете. Украинците не могат ли да измислят нещо по-интелигентно? На тези манипулации и малко дете не би повярвало.

277

баба Тамара

преди 2 години

В Русия има вече много руски канибали. В две московски фирми за колбаси е открито човешко ДНК. От къде според вас се снабдяват с човешко месо? .. От руските варвари и диваци вече ми се повръща.