236

Анонимен

преди 2 години

Тези статии, ме връщат в едни времена преди 1989г.Промиване,промивне и пак промиване на мозъци.

235

Анонимен

преди 2 години

Те руснаците помагат с каквото могат на обикновените хорица, ама пропагандата ги прави на сатрапи. Тя истината след време ще излезне наяве.

234

Анонимен

преди 2 години

Много моля, но ние никого не обиждаме. Обаче троловете непрекъснато обиждат безнаказано само защото не приемат чуждото мнение. Комунисти.

233

от първо лице

преди 2 години

По Fox News постоянно предават пряко от Украйна, от първо лице, украинци обяснявта на английски с индийски акцент истински истории, последната която слушах индиеца разказваше как руски войници пили водка и след това блокирали двата края на улицата, изкара ли едно семейство мъж и жена с децата, съблекли мъжа гол и го карали да тича напред назад по улицта като стреляли в земята и се смеели а децата и жената гледали, и накрая индиеца въздъхна, че е трудно да се разказват такива зверства.

232

Ади

преди 2 години

До Из руски разговориТова е като една жена на гарата каза, че чула друта да говори. Дори не си струва да се коментира. Това не е ниво, а дълбаене в тинята. Хора, ако сте такива - за вас смирение пред Бога няма ли, къде са душите ви и, деца нямяте ли???

231

Анонимен

преди 2 години

В момента руснаците ядат дървото в Северодонецк

230

Анонимен

преди 2 години

Стига сте лъгали и настройвали хората. Някой чак сте се запенили. Не разбирате ли че това е пропаганда която цели да ни вкара във война. Мислете малко повече.

229

Всичко се връща

преди 2 години

Това като чувалите за трупове и пълните хладилни камиони с детски трупове по ковид пандемията!Всички лъжежурналисти един ден да ви настигне кармата всички парички дето сте ги изкарали със пропаганда и отрова дори и на хубави празници като великден само по болници да ги давате!

228

Споко

преди 2 години

Споко. Путин търпи поражение по всички фронтове, руската армия вече е 90% унищожена, руснаците се предават и дезертират и се записват в украинската армия като видят пълните магазини в Украйна. Украинската армия е в подстъпите на Москва и до дни, даже до часове ще влезе и диктатора Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага!

227

Анонимен

преди 2 години

Долния недей да казваш на хората какво да подкрепят защото получаваш обратен ефект освен че си троль.

226

Анонимен

преди 2 години

И да изнасилват, и да изнасилват ги окуражават. Да изнасилват и мъже и деца, не само жени. Ужас! Трябва незабавно да доставим оръжия на Украйна и Путин да бъде победен.

225

Анонимен

преди 2 години

Руски фашистки изверги!Който не подкрепя Украйна подкрепя руските военнопрестъпления срещу мирни жители, жени и деца, изнасилвания, изтезания и убийства.

224

България ще воюва

преди 2 години

Ракетен обстрел на Одеса: спасителите потушиха пожара, броят на жертвите се увеличиСВЕТЛАНА КИЗИЛОВА - СЪБОТА, 23 АПРИЛ 2022 г., 18:47 ч.32225Добавете към селекциятаПОСЛЕДСТВИЯ ОТ РАКЕТНИЯ ПОЖАР НА ОДЕСА, СНИМКА GSChSСлед като Одеса беше подложена на ракетни атаки на 23 април, висока сграда беше обхваната от пламъци, но спасителите успяха да се справят с огъня. Развалините се разчистват в момента.Източник: Държавна служба за спешни случаи

223

Анонимен

преди 2 години

До Да се знае. Ти да не си ги броил. Те много хора в Македония също не смеят да кажат какви са. Тскава антибългарска тежка пропаганда. Тука също не смеят да кажат какви са и имат нарочноизмислен термин рускоговорящи украинци, което е доста странно най малкото.

222

Анонимен

преди 2 години

Повече от 20 държави потвърдиха участието си в срещата за подкрепа на Украйна в авиобаза Рамщайн"ЕВРОПЕЙСКАЯ Правда" - СЪБОТА, 23 АПРИЛ 2022 г., 13:45 ч.67115Добавете към селекциятаПовече от 20 държави потвърдиха участието си в конференцията, на която ще обсъдят подкрепата за Украйна, която ще се проведе на 26 април във военновъздушната база Рамщайн в Германия.

221

до 224-225

преди 2 години

Просто си нямате на идея какви болни мозъци има има на този свят!Майки каращи децата си да простетуират да крадът да лъжат и да убиват даже!

220

Анонимен

преди 2 години

Украинските въоръжени сили изтласкаха руски войски от 3 населени места в Харковска област.Източник: началникът на Харковската областна военна администрация Олег Синегубов в TelegramПряката реч на Синегубов: Имаме добри новини от фронтовата линия. Нашите въоръжени сили проведоха успешно контраофанзива, вчера сутринта започнаха настъпателни действия срещу противника. Ожесточени боеве продължиха през целия ден. окопани се на позиции.

219

Анонимен

преди 2 години

Току що в Херсонска област са убити двама руски генерали. ВСУ съобщава, че на 22 април въоръжените сили на Украйна атакуваха предния команден пункт на 49-та генерална военна армия на руските окупационни сили, който, противно на бойните съоръжения и здравия разум, се намираше на малко разстояние от линията на бойни сблъсъци в Херсонска област. Буквално: Резултатът от поражението PPU 49A е унищожен, двама генерали на нашествениците са ликвидирани, един е тежко ранен и е евакуиран в критично с

218

Край

преди 2 години

Руснаците пиели. Ми *** питай по морето алкохолните турове и балконинга кой го прави.Аз трезве англичанин и германец на морето не съм виждал 2 часа след кацането на чартъра

217

Из руски разговори

преди 2 години

От изтекъл разговор на руснак с жена му се чува как тя клюкари за другите жени от селото им. Та другите жени казват следното. Първата пита, колко пари ще ми дадат ако ранят моя. Втората казвала, колко пари ще ми дадат ако моя загине. Третата пък казвала, що други загиват, а само моя все още е жив и здрав. И такива ми ти работи!