316

Анонимен

преди 2 години

Heлumo тичаше от врата на врата ,видя руските майки и чу с ушите си как те окуражаваха синовете си ! А редом до тях един мармот завиваше шоколад ...

315

тя

преди 2 години

Поредната провокация !! Лъжи по адрес на Русия , колкото искаш и нито едно мнение на руснаци !Само украинци снимат след предварителен сценари ! Не вярвам на украинци и туйто !

314

Анонимен

преди 2 години

Много ниско вече паднахте. Пълни малоумщини.

313

Анонимен

преди 2 години

Какво да очакваш от страна в която 66% от население няма вътрешна баня и тоалетна

312

Джордж Оруел

преди 2 години

Сигурно това е пропаганден материал. Сигурно и от другата страна се разпространяват такива ужасии за украинските ,,нацисти". Анатол Франс съчинявал измислици за българите-канибали, чието любимо блюдо било печен сенегалец на шиш. И досега скопските родоотстъпници предъвкват сръбските измислици за кръвожадните ,,***-татари", а ционистите във всичко, което не им харесва, откриват ,,антисемитизъм". В САЩ политкоректните екстремисти пренаписват литературата. Но нали ние имаме разум и съвест?

311

Империя на злото

преди 2 години

*** са зомбирани средновековни съветски олигоффрени. Това не са хора, а животни.

310

Гражданин

преди 2 години

До героите на Руанда. А ти кой си и какъв си всъщност бе, *** скъсан, та знаеш дали написаното от "автора" е вярно или не? Аман от тъппи драскачи, които се правят на интересни, макар че са никой, червеи.

309

Т

преди 2 години

Дори в мирно време русия е в челото на класацията по брой убийства на глава от населението. Рускините раждат и възпитават убийци. Числата го показват.

308

За Витков!

преди 2 години

Демек 70% от тези над 40 годишна възраст са *** в тази държава. Има надежда за Русия и тя е само една- революция на младите! Нямат шанс за оцеляване със старите кагебейски боклучаци

307

Анонимен

преди 2 години

391искаш ли линк да го гледаш пък ти преценявай.И не е майка ,а приятелка

306

Русофилчета

преди 2 години

Личи си ,че гледате само телевизия.Руснаците като се обаждат от Украйна ги подслушват чрез оператора.Потърсете и ще намерите какво си говорят.Онзи ден един разправяше на жена си ,че е подарил всички долари ,гривни и злато.Щото който бил крал загивали и май идвал и неговия ред. А пък вие вярвайте на Проруската пропаганда.

305

Анонимен

преди 2 години

Това се нарича кибервойна и фалшива новина нагледно

304

Анонимен

преди 2 години

И това ако не е шиб..на пропаганда? Коя майка ще каже на сина си ,че можеш да изнасилва ? Да бяха спретнала по достоверна история!!

303

Войната

преди 2 години

Няма по-лошо от войната, но има по-гнусно - пропагандата. Украинските и западни пигс нямат равни в бълването на най-гнисна мръсотия.

302

Касапина обяснява

преди 2 години

Истината е че руските войници носят малки казанчета със себе си варят малки деца с които Путоин закусва и питат майките си как да ги изпратята, че да останат пресни! Разбира се става въпрос за украинчета. Разбралите метафорката да гласуват, другите да си траят!

301

Еми...

преди 2 години

Абе едва ли е така, след като при потъването на оня крайцер 100 тина момчета на наборна служба бяха изоставени и се удавиха - дори и да са имали некви илюзии роднините им , вече ги нямат . Ще види скоро дебелия дядката Путин.

300

msm

преди 2 години

Германия криминализира подкрепата за войната на руССия срещу Украйна и приравни символа Z до хитлеристката фастика. Започна доставката на тежко въоръжение за Украйна и вдигна бюджета си за отбрана 4 пъти като се нареди на трето място в Света. Всичко това след записи на германското разузнаване на разговори между руски войници коментиращи разрушенията и убийствата на цивилни, които са извършили в Северна Украйна!

299

Някой

преди 2 години

Най- много обичам новини, чиито заглавия завършват с въпросителен. Е това са истинските новини! А в случая съм сигурен, че освен инструкциите как да убиват цивилни в Украйна са получили от майките си и готварски рецепти как да сготвят децата на украинците преди да ги изядат за да са най- вкусни. До къде ли ще стигнете с подмазването си пред "посолствата" чак немога да си представя.

298

Анонимен

преди 2 години

не само бабушките в русия са хранени с 24 часова диета с пропаганда, а както се разбира, и писачите в форума.

297

Анонимен

преди 2 години

Убихте рибата с тази статия,нямате срам да бълвате глупости и измислици.Кой ви кара да пишете тези фантазий,счупихте всички показатели за простотия.