13

Анонимен

преди 2 години

Крадци на територии,това са руснаците......

12

Възраждане

преди 2 години

ЕС и НАТО вън от България! Закриване на посолството на САЩ в България!

11

ДжоБаеца

преди 2 години

"На 200 километра от Санкт Петербург" .....Естония се намира на 100 км. и по малко и е в НАТО. По скоро проблема е че никой не иска в съюз с Раша не толкова че ще е по голямо нато.

10

Анонимен

преди 2 години

Русия ще прокопа за 1 година и границата си с Финландия и ще стане океан за пехотата и няма как да я нападнат. Финландия и Швеция ще станат острови отвсякъде изолирани с вода.

9

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда да влизат. Тях НАТО веднага ще ги защити. Случаят е друг.

8

Анонимен

преди 2 години

Скандинавите се навират между шамарите и накрая ше се расшири северния океан ако Русия ги унищожи.

7

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо изобщо някой брои живата сила в армията на НАТО и мисли, че това е някакъв фактор. Има ли война с НАТО ядрените удари са гарантирани. Дойче Шнеле са някакви инфантили, които се упражняват да пишат статии.

6

Анонимен

преди 2 години

И двете имат население главно около Русия а на север са пустини. Стават пушечно месо на Русия.

5

Анонимен

преди 2 години

Ще натъпчат Калининград с ядрени оръжия. Това ще стане. И при конфликт с НАТО, Финландия ще е първата която ще се превърне в стъклена пустиня.

4

аха

преди 2 години

хич не ви и трябва! ще ви изпързалят като нас със самолетите!

3

Анонимен

преди 2 години

За България е по-добре така и може да излезне от НАТО че ако се сбият НАТО с Русия ще е далече от България на север. България е по-заплашена от юг от НАТО от Гърция и Турция отколко от Русия.

2

пияница мистик

преди 2 години

Сега е момента да се присъединят, докато психопата е зает да избива деца и жени в Украйна. Видя се, че и армията му е хилавка като него, така че абсурд да води война на 2 фронта, ако реши да нападне Финландия, че влиза в НАТО, а и вече веднъж яде бой от тях, пък и като прочетох каква армия имала...мама миа :))) Макар да си мисля, че на злобното джудже не му пука от границите си с НАТО, той според мен иска източна Украйна и Донбас с най-богатите въглищни залежи в Европа

1

Петров

преди 2 години

След руско-шведската воина от 18 ти век шведите губят и продават финландците с все земите им на Русия. От дивите гори руснаците правят днешна Финландия. Храни кучеда те лае казват хората.