73

Ваксата

преди 2 години

Отговори 50/50, обществото е разделено..,това е и целта на злите сили. *** народ еййй..😥

72

баба мара

преди 2 години

колкото повече притискате русия толкова по зле ще става никои няма да нападаникого в случая воината е между сащ и русия за ресурси и после китаи украинае мюрето никои не се интересува от нея сега кои ще сее и жъне идва вторатафаза глада и пак рев и сополи

71

Цвети

преди 2 години

Един бандит десетки години обикаля, тормози, граби, краде, изнасилва и руши. Това си може, това си прави. А има шепа хора, които не смеят да го дразнят, защото той си е такъв, нали, голям и глупав, като се снишим, ще ни се размине. Ами тези хора са или ***, или платени!

70

Роко

преди 2 години

Каквото посееш, това ще пожънеш. Русия се държи като селския бек, който тормози всички съседи и после се чуди, че другите реагират и се обединяват... И след това казва "О, и имате наглостта да мислите за сигурността си? Е сега вече ще ви тормозя още повече"

69

анонимен

преди 2 години

До коментар много приказки.... - въобразяват си, като принудят Русия да продава на безценица и като я разграбят и разпарчатосат, те ще забогатеят. Ето къде им е огромната заблуда, защото някои ще бъдат милиардери, а тези пак бедняци. Да не говорим, че за огромните богатства на Русия ще почне истинското млатене межде държавите.

68

Анонимен

преди 2 години

Ще разберем какво ще се промени след ядрената война, д3би7и!

67

Roko

преди 2 години

Каквото посееш, това ще пожънеш. Русия се държи като селския бек, който тормози всички и после се чуди, че другите реагират и се обединяват...

66

Анонимен

преди 2 години

Ами ще бъдат поробени и подчинени още две държави, за да се подмажете на господарите си! Така както сте вкарали доброзорно и държавите от централна Европа, заплашвайки ги, че ще убиете политиците им, ако не влязат в НАТО и насила сте ги вкарали!

65

Пич

преди 2 години

Шведите от 200 години не знаят какво е война именно, защото внимателно са избягвали влизането във всякакви военни съюзи. Защото най-лесният начин да бъдеш въвлечен в конфликт е именно, когато си в някакъв военен съюз. Иначе през Студената война бяха неутрални само на хартия - на тяхна територия имаше американски войски. Е, сега вече няма да са неутрални :)

64

Анонимен

преди 2 години

НАТО е един от инструментите с които се заробва и държи в подчинено състояние Европа и държавите в Европа! Дори мисля, че не НАТО е най-гадния инструмент, има и по-гадни от НАТО!

63

Анонимен

преди 2 години

Много приказки много минуси аз искам само едно смислено определение от хората който не са доволни от политиката на Русия какво искате да стане Путин да падне от поста си газта и всичко да се продава на безценица Русия да рухне или Украйна да се сдобие с ядрено уръжие кое от всичко или може би има и още мераци кажете нещо конкретно което искате да се промени. Така само тоя бил такъв ония онакъв бла бла нищо конкретно.

62

Анонимен

преди 2 години

Столтенберг и ти си едно заедливо копелдаче гадно също като нния другите си.Май зорлен искате светът и най вече Европа постоянно да е в шок и стес.А ми нека да влезнат и тогава най вероятно ще разберете ще ви стане ясно.НАТО започва все повече да заприлича не на отбранителен съюз а на заедливо такъв.

61

Анонимен

преди 2 години

https://youtube/watch?v=bFrAKyEkrPA&t=2s

60

Анонимен

преди 2 години

НАТО не е просто срещу Русия, а срещу цяла Европа, след падането на стената , условието е било , да се разпаднат НАТО и Варшавския договор и бъде свободна Европа, но не би, Европа е една колониална територия и не може да взема самостоятелни решения, защото други я командват!

59

Анонимен

преди 2 години

Група световни лекари търсят мозък в русофил изследвани са 10 000 червени бок. лук . ци

58

Анонимен

преди 2 години

Този филм е на западната медия ББС, показва нацистко-фашисткия характер на НАТО и как свободните европейки лидери са били убивани от същото това НАТО и държавите им поробвани - https://youtube/watch?v=bFrAKyEkrPA&t=2s

57

И тук гледайте!

преди 2 години

НАТО е съставена от нацисти и фашисти, година след ВСВ, а свободните европейски лидери, които са искали самостоятелност на държавите си, са били убивани. ...................................................................................................Операция Гладио. Фильм BBC. 1992 ........ https://youtube/watch?v=bFrAKyEkrPA&t=2s

56

Анонимен

преди 2 години

Путин съвсем ще се пocepe това ще стане.

55

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да стане и тях ще започнат да ги убиват тихомълком, когато влязат в НАТО, така както са убивали и свободните хора и в другите държави натовците, мислите, ли че западните държави не са се противопоставяли на това заробване? Разбира се, че са се противопоставяли, но са ги убивали, така както са убили и ген. Дьо Гол, който е искал независима Франция и е бил против НАТО!

54

Анонимен

преди 2 години

Не ми се вярва шведи и финландци да са толкова глyпави, че да се присъединят към НАТО. По-скоро англосаксонците ги изнудват да го направят.