33

Анонимен

преди 2 години

От статията разбрах преди всичко, че ако Финландия и Швеция влязат в НАТО, то същото това НАТО ще разполага с повече пушечно месо, за да си пали безсмислените и безумни войни по света, защото военно промишления комплекс богатее от това, а реално управляващите са получаващи благата.За обикновените хора остават разрушенията, разбитите им животи и загинали близки. И в потвърждение на моите мисли:"от 200 години насам, от времената на Наполеон, имаме мир, защото сме отхвърлили всички военни съюзи"

32

Анонимен

преди 2 години

Премиери на двете страни жени. И тия ще вземат решения. Пропаднала Европа, без лице, без идеи, без лидери и без бъдеще.

31

Св

преди 2 години

Какво ще се промени, ако Финландия и Швеция влязат в НАТО? - Най - вероятно ще се промени малко ландшафта им по границата им с Русия.

30

Кръстьо

преди 2 години

За утре - какво ще се промени ако САЩ и Франция излязат от НАТО.

29

Сандо

преди 2 години

абе то и Украинците искаха да влезнат в НАТО и накрая Русия влзезна в Украйна

28

Анонимен

преди 2 години

Ако не са разбрали какво стана с Украйна, да влизат. Докато за украинците малко ми е жал, все пак са братски народ, за онези скандинавци хич не ми дреме.

27

ха ха

преди 2 години

Руснаците нали са сила бре русофили що се плашат от НАТО Космически сили Хиперзвукови ракети приказки големи и накрая РЕВ

26

Анонимен

преди 2 години

Мен не ме е страх от руснаците. Не съм взел и цент от западняците и САЩ. Не съм взел нищо и от руснаците, не им дължа нищо. Който е взимал да трепери.

25

Анонимен

преди 2 години

Финландия и Швеция и без това са блата повече и малко ако ги поткопа Русия, океана сам ще ги залее и ще станат на свлачища Ако стане напечено и двете няма къде да бягат.

24

Анонимен

преди 2 години

Да благодарим на Нато, че нямаме армия и оръжие. Ние сме Нато и Ес.

23

Анонимен

преди 2 години

Изобщо, не ги интересуват руснаците тези държави. Как не се осъзнах те, че в Украйна е друго. Що не нападнаха Молдова, а на украинците се случи това?Аре стига сте се правили, на големи стратези

22

ама

преди 2 години

До 30 НАТО нищо не дири държавите сами си влизат в алианса

21

краят на Мордор

преди 2 години

Русия ще капитулира и ще се разпадне

20

Анонимен

преди 2 години

Интересно що всички бягат от Русия.

19

До пияндето

преди 2 години

Ама дали така ще стане? САЩ дали ще натиснат копчето, за да са много принципни и да спазят ангажимента си, след като това означава унищожение на всичко? Или ще махнат с ръка и ще изоставят нападнатия си съюзник? Въпроси, въпроси...

18

Анонимен

преди 2 години

Абе що си чешете езиците, само с Русия. Друга бира е в Украйна. Години наред, урките лазеха по нервите на Русия.

17

Анонимен

преди 2 години

Чий го дирят Нато, все под носа на Русия. Нали са миротворци, какво ръчкат само? Като не харесват руснаците, да не се занимават с тях. Да си въоръжават, Бразилия, Мексико, Канада, Аржентина, Куба. Защо само в Европа, се намесват?

16

Анонимен

преди 2 години

Ф и Ш треперят, но Русия едва ли ще я уплашат такива малки държави. За Русия само САЩ е сериозен противник и в бъдеще Китай.

15

Анонимен

преди 2 години

Абсорютно нищо. Просто за още две реални колонии на САЩ ще се знае, че са такива.

14

пияница мистик

преди 2 години

Ахахахахахаха :))) Чета коментарите на *** под мен и искрено се забавлявам :))) Щели да унищожат тая нефелна джуджешка войска Финландия и Швеция :))) Та те дори и да не влезнат в НАТО, ако психопата нападне и втора, вече про-натовска държава, а не бивша съветска република, САЩ ще видят, че си имат работата с опасно луд човек и щат, не щат ще ги нападнат и ето ти и Трета Световна, ама с атомни бомби. И никой, никого няма да изпепели, дрогаре ***, защото всички си заминаваме :)))