26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 Инфлация от 50 % и лихвите скачат на 50 %, или утре 100 % инфлация и хората ще излезнат за двойни и тройни заплати, стачки и икономиката спира.

25

Глобалиста

преди 2 години

А бедна България просто се срива няма от къде да дойде спасение за съжаление.Не стават чудеса в икономиката за кратко време.А и Германия вече няма да бъде това което беше.

24

Глобалиста

преди 2 години

Фед ще гледа да не рухне борсата че тогава ще стане касапница.

23

Глобалиста

преди 2 години

Не се надявайте някой да вдигне лихвата толкова че да пребори инфлацията.Ще се опитат да я контролират на двуцифрени нива .

22

Глобалиста

преди 2 години

Идва краят на консуматорското общество в Европа и Сащ.Предстоят промени във финансовата сфера на света а те ще са болезнени за обикновените хора.Опитват се да контролират нещата Господарите но ще се ходи по ръба на бръснача.

21

Хоп

преди 2 години

Аиде без да освобождават резервите и от митата. Да вдигнат лихвите с 3% и нещата ще си влезнат в релси.

20

Анонимен

преди 2 години

До до 5 Прочети : Станчев посочи, че по повод инфлацията не може да се направи нищо, защото началото на инфлацията е всъщност разширяване на паричното предлагане, тоест ниските лихвени проценти и спасяването на различни страни-длъжници от Европейската централна банка.

19

SS

преди 2 години

До 23 ! Стой тогава с голи ръце и чакай държавата да ти помогне или да те защити !

18

Анонимен

преди 2 години

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

17

SS

преди 2 години

А аз откога пиша: ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ КОЙ С КАКВОТО МОЖЕ ! ИДВАТ ЛОШИ ГОДИНИ ! Повярвайте няма да има връщане към нормалното !

16

Хох

преди 2 години

Какво значение има кой е шеф на БнБ, нали така или иначе каквото заповядат от МВФ и ЕЦБ, това се прави. Или има тук някаква далавера за която не знаем?

15

Анонимен

преди 2 години

НЕ ПИШЕТЕ ПИЛИ! ГЛОБА! (Предвидено е по закон)

14

Тенгри Кан

преди 2 години

Еуропците сигурно имат резерви за половин година, например и едно половин годинба, може да няма драстични сътресения у Еуропсата, но в България не бива да се осланяме твърде много ан дръжавният резерв;))) Не е ясно, дали той въобще съществува реално или е само на хартия;)))

13

До 11

преди 2 години

Абе на теб известно ли ти рашките като кви прошляци живеят сега, та коментираш ЕС. Преди 2 седмици се върнах от Италия, ми хич не е толкова зле. Екстра са си и се радват хората на края на пандемията...ядат, пият

12

Анонимен

преди 2 години

Витоша я застроиха до средата. Било парк! Они че ми кажат на менье! А да видим кой ще си ковне гоуньото навръх Черни връх! Черноморието го оакаха дзверски. Планините - също. И искат някой да им работи... Що ли не се таковате у онаковото? Ще има пак 23-та година май!

11

Анонимен

преди 2 години

Що ли не се потърсят БГ-крадците, ми ни занимават с глупости? ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БЕ! Плащаме на всякакви мигранти, а майките ви умират в нищета! А ВИЕ ДАВАТЕ ПАРИТЕ ЗА НАВЛЕЦИТЕ!!! МИСЛЕТЕ!!!

10

истината

преди 2 години

до колкото ми е известно и България трябва да търси такива заобиколни пътища нали затворихте прищанищата в България за руснаците

9

Анонимен

преди 2 години

Е поне Дънди Прешъс Канадците са на рекордна печалба и ни управлява техен адвокат, кво толкова мрънката

8

Анонимен

преди 2 години

А в Швеция, като уж е толкова богата и уредена, като има енргийни ресурси, защо от 4 дена е със свирепо улично насилие? Писате ли въобще в този сайт? По БНТ дадоха и казаха съвсем малко. Видяха се обаче много полицейски коли, което. даже при силно орязаното съържание, значи много голяма опасност. В скансдинавските страни, в Балтика има фашисти, които се упражняват, това е истината. И фашистите в Европа са свързани организационно.... Говоренето основно за пари вреди.

7

до 5

преди 2 години

Гърция изплати дълга към ЕС, земи се ограмоти, потърси и сам ще се убедиш. Съвсем наскоро беше. Аман от балкански макаци а.к.а багеристи дето мисляр за международното положение и международното положение мисли за тях. Поздрави отСиднейАавстралия