46

Жиката

преди 2 години

Абе ще та гърмим скоро.

45

Анонимен

преди 2 години

Доскоро не знаех , че в Харвард има специалност "Ликвидация на бананови републики" !Нашите управляващи явно са я завършили с отличие ...

44

Кривондел

преди 2 години

До дъждовната водаМъдрото ръководство прави така, че най-богатата на ресурси държава в света има средна заплата колкото България. И след смъртта на диктатора (той явно дтугояче няма да си иде) ще настъпи хаос.

43

дъждовна вода

преди 2 години

Още планът на Хюсейн Обонго беше така измислен, че след пиндостанските умни, мощни и унищожителни санкции, руската икономика беше длъжна да се разхвърчи на парчета и Путин трябваше да започне да моли запада за милост и помощи, Но... Устойчивостта на руската икономика, реформирана, модернизирана и укрепена под мъдрото ръководство на президента на РФ, просперира, а високите борсови цени на енергоносителите създават невиждани проблеми в енергетическия сектор на санкциониращия колективен запад.

42

Анонимен

преди 2 години

Само който е гласувал за анти- брюкселска партия има право да се жалва!

41

Анонимен

преди 2 години

До Глобалиста - Говорим за лихвата по кредитите. В момента ЕЦБ и други се правят на слепи и не признават инфлацията, но така само се ядът сами. Сума народ тегли кредити като побеснели и инвестират в компании и прочие, защото ако псолдните 10 кризи са няккав индикация - цените на борсата ще поемат малко удър с инфлацията, но след време ще полетят нагоре, заради масивният финансов русурс, които им е бил доверен.

40

Анонимен

преди 2 години

"открадване на спестените пари на българите - 65 милиарда спестени лични пари за черни дни" - Повечето бъуглари нямат и 3000 лева спестени, така че се чудя, на кого са тея парички?

39

Анонимен

преди 2 години

До SS - И кво направи 90-те? Защити се с пушакта? От какво и кого? От мутрите?

38

SS

преди 2 години

ПИТАМ ? НЯКОЙ ИМА ЛИ ДОВЕРИЕ НА ЕВРОТО ? ОБЪРНАЛ СЪМ ПОЧТИ ВСИЧКИТЕ СИ СПЕСТЯВАНИЯ В ЗЛАТО И ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКОВЕ ! И МАЛКО В БРИТАНСКИ ЛИРИ ! И НА ДОЛАРА ВЕЧЕ НЯМАМ ДОВЕРИЕ !

37

SS

преди 2 години

Питам ? Какъв мъж си ,ако не можеш да защитиш семейството си ? Какъв мъж си ,ако ходиш да се оплакваш ,че са те били и ограбили (а може би и нещо друго) в собственият ти дом ? И на какво ще се надяваш ? На съдействие,или съчувствие ? Ще се изменят зад гърба ти ! Затова ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ ! НЕ БЪДЕТЕ РОБИ !

36

SS

преди 2 години

Когато има иконом.криза,престъпността скача,нещо повече понякога излиза извън контрол ! Много бързо забравихте 90-те год! Сега ще е по лошо ! Светът е пред трета световна война ! Липсва само детонатора (но и той ще се намери) който да възпламени експлозива ! Търсенето на луксозни бункери се е увеличило с 80 процента ! Това нещо да ви говори ?

35

Българин

преди 2 години

Трябва първо да си честитим новата партия "Продължаваме пропадането" - вече е гарантирано партийно, че неудържимо падаме без парашут ! Честито на проституиращите през 2020 г. - промениха цената на всичко и това се плаща от и от техния джоб! Защо допуснахме само 2-3 000 платени гнилоча да завлекат всички ??? Не е ясно !

34

КРЕДИТЕН КОМУНИСТ...

преди 2 години

От 1997 работим за този момент:Пак да излъжем простолюдието, да вземем властта, да напомпаме инфлацията, да срутим валутния борд, и пак да приберем парите на работещите бедни балъци..... Браво на Радев, Рашков, Петков, Нинова, Бойкикев, Трифонов, че организираха голямата измама.....

33

Узун паша

преди 2 години

"Продължаваме прискърбието" скоро ще литне в небето , а корифеите му ,Просто Киро и Кокорчо ще трябва да плащат загробването на държавата в дългове ! Гешев трябва само да ги дебне да не ги изтърве !

32

Глобалиста

преди 2 години

В БГ нямат инструмент за спиране на инфлацията.Всички гледат към ЕЦБ но и там много не са се засилили.

31

Анонимен

преди 2 години

Половината от сегашния бизнес трябва да фалира защото ЕС ту свива потреблението а нато пречи на търговията с Русия . До рецесия може да се стигне при ниска инфлация . Така или иначе ние сме в рецесия отдавна просто инфлацията не се изважда от растежа . Да не говорим че вземаме и кредити . Ще става все по зле до разпада на ЕС а медиите въобще не повдигат този въпрос.

30

Далай Лама

преди 2 години

И този червей не казва истинската причина за битката за БНБ - а тя е : открадване на спестените пари на българите - 65 милиарда спестени лични пари за черни дни ! Целта е да се направи жестока инфлация( вече я почнаха) и после да крадем парите !!! Така избяга в Австрия Управителя на БНБ с откаднатите пари през 1997 г. !

29

Анонимен

преди 2 години

То целта е борда да падне.

28

Анонимен

преди 2 години

АКо не спрат инфлацията в бг следва балон на външния дълг и и накрая пак падане на борда, защото много левове за $. а външния дълг все някога ще спре.

27

Глобалиста

преди 2 години

Стагфлацията е най лошото нещо което ще сполети БГ икономоката.Да се молим само да не рухне и валутния борд щото заемите които вземаме са до време.