47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - "Сърбия не е в ЕС и заплатите им са по високи от българските." - доста скромни (финансово) ми се видяха сърбите по гръдско. Караха стари коли в заведение не ги видях да влизат. Виж на плажа всички разбират че сръбска фамилия си е опънала хавлиите. От това което видях нашите са по-богати. Това го видях още преди пандемията.

46

Bloomberg

преди 2 години

Цената на американския втечнен газ се очаква да скочи с 25%.

45

До 56

преди 2 години

Либерастичните клоуни не осъзнават, че Русия, използвайки 20 процента от армията си клати четирикратно по-многобройна групировка както иска - флотата е потопена, излазът на две морета отнет, украинката армия е завряна по градовете и не направи нито едно контранастъпление, военната промишленост и инфраструктира е разрушена, техниката почти уничтожена и върви трета вълна мобилизация, защото украинските загуби са 7-10 към 1 спрямо руските. Путин ще загуби подкрепа само ако не доизклати укронацитата

44

Анонимен

преди 2 години

ЕС като се разпадне ще се молим като просяци на Русия или на Турция да ни вземат в някакъв съюз. А те ще ни налагат тежки условия. Сега е моменат да излезем от ЕС и НАТО, да изгоним американците от България и да обявим неутралитет. Тогава ще имаме силни позиции на преговорите за Евразийския съюз.

43

Анонимен

преди 2 години

Сърбия не е в ЕС и заплатите им са по високи от българските.

42

Факт

преди 2 години

Корупцията ще опази света от Русия.

41

Анонимен

преди 2 години

Нашите камиони, са по-хубави. Трябва да подкрепяме, родното производство. Хаха

40

Анонимен

преди 2 години

Бараки като всичко руско

39

Щирлиц

преди 2 години

Русия има армия,затова има автопарк.България няма армия,няма и автопарк,то пък и какво ли ще превозва с него.

38

Мнение

преди 2 години

Дрън-дрън та пляс! Кой печели редовно ралито Дакар при камионите? Ами КАМАЗ..... айде у лево!

37

Анонимен

преди 2 години

Хахха, цял ден се занимавате с Русия. Не се ли изморихте?

36

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, като дойде милицията у вас не само ще кажеш, че подкрепяш Путин ами о хоро ще играеш, така се правят проучванията там дори и да не го харесваш нямаш избор.

35

Анонимен

преди 2 години

Оооо апа я си мислех че руските камиони са хибрид пали на бензин и обръща на брикет.

34

Анонимен

преди 2 години

"Имам познат в Русия, казва, че повечето хора не харесват Путин, но ги карат са гласуват под строи, в противен случай си губят работата.." ---- Имам познат в България, казва, че повечето хора не харесват Борисов, но ги карат са гласуват под строи, в противен случай си губят работата..

33

reality check

преди 2 години

Имам познат в Русия, казва, че повечето хора не харесват Путин, но ги карат са гласуват под строи, в противен случай си губят работата..

32

Анонимен

преди 2 години

Всички "превъзпитани" от запада през последните 30 години украинци нямат място вече в Украйна, да заминават на запад в ЕС и в България да си ги приемат. Там да грабят, убиват, да връзват и бият с пръчки по улиците, да организират нацистки маршове. Украйна е в зоната на влияние на Русия, и Русия не допуска такова поведение, Русия повече няма да повтори тази грешка.

31

Анонимен

преди 2 години

"Кметът на Буча в интервю пред Гордон разкри, че руските войници са изнасилвали не само жени, но и мъже и невръстни деца." ---- а също така и copocоидни откачалки, които си запълват празния живот с драскане в днес бг.

30

Анонимен

преди 2 години

Вицеканцлерът на Германия Роберт Хабек, от зелената партия, отново излезе с призив към германците. Хабек ги призова да не карат автомобили и вместо това да използват обществен и железопътен транспорт транспорт и да карат велосипеди. Това ще намали енергийната зависимост от Русия. "И най-важното, карането на велосипеди в Германия много силно ще раздразни руския президент Путин", заяви Роберт Хабек.

29

Сержант

преди 2 години

До 21 - те руските камиони печелят състезания, но не ги поддържа редник Василий. Там екипа е от професионалисти.

28

Анонимен

преди 2 години

Путин е политически труп - факт. Санкциите действат, десетки милиони недоволни руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.