107

ММилушева

преди 2 години

До РУС. КОЛИ И АВТ.Къде си ги виждал тези велики превозни средства

106

До 124

преди 2 години

То какво друго ти трябва имаш ли бомби и ракети проблема ти е решен няма нужда да се праща пехотна

105

газ и ракети

преди 2 години

Това е задръстена Русия! Само бомби и ракети има. Другото е на нивото на Москвич и ЗИЛ!

104

Анонимен

преди 2 години

До РУС. КОЛИ И АВТ. - ти колко руски коли си купи полседните 20г

103

РУС. КОЛИ И АВТ.

преди 2 години

РУСКИТЕ КОЛИ И АВТОБУСИ СА ЖЕЛЕЗНИ. ЗДРАВИ И ВЪРВЯТ ПРЕЗ МРАЗ И ПУСТИННА ЖЕГА.Я НЯКАКВИ ДОЖОВЕ И РЕНА ДА СЕ МЕРЯТ С ТЯХ - ЩЕ ИЗДЪХНАТ ОЩЕ НА 1 КМ ПЪЛЕН С КАМЪНИ ПО КОЛОВОЗА.

102

Анонимен

преди 2 години

Прословутите аутобани на Хитлер се ползват и до днес, както и железопътните трасета, мостове, сгради - летището в Берлин е от времето на Хитлер. Сега в Европа щеше да се говори на немски ако не беше обърнал останалия свят срещу Германия.

101

Анонимен

преди 2 години

Руската икономика дори и пирони не произвежда, а от Лада почва да правят опростени автомобили, без АБС, въздушни възглавници и тн абе направо чисти Жигулита.

100

Некъф

преди 2 години

С тия зил-ове и газ-ки рашките освен каси с водка друго не могат да прекарват!!!!

99

П.К.

преди 2 години

-КАМИОНИТЕ СА ГРЪБНАКЪТ НА ЕДНА АРМИЯ// Това е абсолютно верно. По договора LAND - LEAS /ЗАЕМ-НАЕМ, През втората световна война СССР получи от САЩ над 200000 камиона СТУДЕБЕЙКЪР 4х4 /емблематичните =СТУДЪРИТЕ=/, с които осигуриха своята победа в епичната война. Както говорят анализаторите, на СТУДЪРИТЕ трябва да се издигне паметник така, както има паметник на легендарния танк Т - 34. Без помощта на базата на този договор, СССР не можеше да се пребори във войната.

98

Анонимен

преди 2 години

Путин свали панталоните и на генералите, сега отвън разглеждат внимателно какво представляват.

97

Анонимен

преди 2 години

Тази война е отличен повод за анализиране качеството на страните. Който знае събира данни и прави необходимите изводи

96

Я, па Я

преди 2 години

До Камаз: Вчера гледах изявление по въпроса за санкциите на председателката на икономическата комисия (ако не се лъжа за длъжността) на руската Дума. Тя обрисува доста точно какво представлява руската икономика в момента. Последното изречение беше, че русия не произвежда и не може да произведе самостоятелно, даже пирони. Цялата автоиндустрия в момента е спрял. Военните заводи също, а на служителите се оказва натиск да отидат на фронта. А Камаза е американски камион. Двигателя е Къминс.

95

Анонимен

преди 2 години

Камионът си е камион но той се управлява от водач.А водачите освен време за научаване да експлоатират камионът трябва да и трябва да притежават навици и умения.Из между тях има виртуози и *** не ставащи за нищо.Хора с реакции за управление и такива с реакции на умрял кон.Да изпратиш някой Иван посредствен като човек да занесе снаряди на точка Х пиши хората чакащи загинали.Сталин направи шофиорите отделно съсловие.Когато приемаше тяхния блок на парад се обръщаше Здравей непоправимо племе.

94

Анонимен

преди 2 години

Камионите на руската армия са на 40 г. Преди толкова години бях войник и ги помня тези ЗИЛ-ове! Помня и как през 1999 г. аскера мина на път за Косово с камиони Мерцедес. Хубаво е да се помни. Хората без памет далеч не стигат.

93

Камаз

преди 2 години

Камазите винаги печелят Париж дакар. Западните трошляци не стават за нищо. Руските камиони са вечни

92

Анонимен

преди 2 години

Добре че Камаза беше с двигателя е на Мерцедес. Да ама вече няма, вече ще бъде с двигатели от Газка, ха ха ха.

91

Анонимен

преди 2 години

Сърбите били добре, по-голям виц не бях чувал. Сърбите са на дъното на Европа, даже и Македонците ги задминаха. Отивайте да живеете в Сърбия, Ха ха ха.

90

Анонимен

преди 2 години

*** статия та дрънка, машинен превод на *** кравар.... четете и се учете.....

89

Анонимен

преди 2 години

АМИ НА РАЛИ ДАКАР , НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАК "КАМАЗ" НАПРАВО МАЧКА КОНКУРЕНЦИЯТА.

88

Анонимен

преди 2 години

Всеки който се е занимавал с дърводобив познава възможностите на руските камиони. На местата където само луноход може да премине се движат без проблеми Виетнамки, произведени през 60-те години на миналия век. Айде да спрем малко с глупавите статии.