230

Ъ

преди 2 години

Руснаците като видят ресторант Макдоналдс и повръщат. На печелившите честито.

229

Ц

преди 2 години

Българите в България като видят някой българин "от запад" си представят един бръшнян чувал, който трябва да се тупа, та дано да пусне нещо.

228

Ц

преди 2 години

Българите отиват на запад, защото в България няма какво да правят. Е затова отиват на запад. А българите в България само се сещат за тях, когато им се изпразнят портфейлите и започват да мислят как могат да измъкнат някакви пари от българите "на запад".

227

Ъь

преди 2 години

Русия съвсем спокойно ще живее без ресторантите на Макдоналдс. Нищо важно няма да се случи. Много хора там дори няма разберат за това, защото и сега не потребяват тези "услуги".

226

хе хе

преди 2 години

Буратино, Дядо Мраз, Жигули, Калашник....копи пасте.

225

Анонимен

преди 2 години

Kитай от години прилага същата стратегия. Дефакто авторското право в Китай съществува само за китайски компании. Всичко западно се копира, репликира и се произвежда по-евтино без никой за нищо да брои авторското право. Краденето на готови разработени технологии е една от многото причини китайските стоки да са по-евтини.

224

Анонимен

преди 2 години

Около кражби и лъжи се върти цялото съществуване на тази противна нация.

223

Анонимен

преди 2 години

Като нямаш идеи и си аутсайдер с БВП на глава от населението колкото Сомалия, клонираш. Като си развит, създаваш.

222

Това

преди 2 години

русофобите сте изключително ограничени силно злобни същества . Не се наемам да определя кое е водещото и кое е резултат от него. Да сте чували за прословутото яйце Фаберже , кой мислите е направил/ не казвам произвел на конвейер/ това чудо на ювелирното изкуство . Няма да ви кажа , за да не подсиля и без това бесовете на злобата и зависта .

221

Кики

преди 2 години

Чака се премиерата на кафе Чебурашка и *** за наши русофили безплатна промоция те и така са по тая част.Бояръшник няма да се раздава някой да не се подведе.

220

АХ , АХ . . . .

преди 2 години

Маа безаналогово фърчащо пържено руско пиле ли ? Да точно така непостижимо . Може и панирано руско пиле ,което няма аналог . Не западно а източно пиле .

219

Анонимен

преди 2 години

"Дрехите обувките храните техниките и всичко продавано в западните магазини е китайско производство а в най добрия случай турско" - ДА, защото запада държи лицензите и ноу хау-то и си изнесоха производството заради по евтините ресурси. Дали е било правилно в дългосрочен план е друг въпрос. Руснаците какво изнесоха като ноу хау?

218

Анонимен

преди 2 години

Ти остави МакДоналдс, ама какво ще прави дядя Путин сега като напълни гащите и памперсите са дефицит?

217

Анонимен

преди 2 години

"Русия ще си отдъхне. Отровните ресторанти Макдоналдс се махат от нея."- от много неща ще си отдъхнат там.

216

анонимен

преди 2 години

Смях в залата! Очевидно е че кастрюлите(демек тенджерите) на украинските глави,на които така много се подиграваха руснаците по време на майдана,по нищо не се отличават от самоварите върху руските кратуни както сега така и винаги.

215

Ъь

преди 2 години

Русия ще си отдъхне. Отровните ресторанти Макдоналдс се махат от нея.

214

Ъ

преди 2 години

Взимайте си отровните бургери обратно е смотаната ви страна сащисани.

213

Анонимен

преди 2 години

Всичко е наред другари, сменяме макдоналдс с дядя ваня, найка с ромика, мерцедеса с москвич и всичко е точно

212

Ъ

преди 2 години

Не я мислете Русия. Мислете как ще си плащате тока следващата зима.

211

Анонимен

преди 2 години

"На американците акъла им стига до аифона и бигмак. Оттам нататък не ги търси за наука" - Мъск за това прави бизнес и пробив в науката за ракетостроенето и не само в русия, нали? И други визионери мога да изброя от САЩ и Европа. Дай някой от Русия?