250

Ъ

преди 2 години

Макдоналдс умря. Амин.

249

Анонимен

преди 2 години

Биг Казак и камчатка фрай чикен.

248

не се притеснявайте

преди 2 години

В Русия всичко е супер!

247

Анонимен

преди 2 години

Биг Брадър Боклукбургер.

246

Ъ

преди 2 години

Американската дупка наречена Макдоналдс на никого няма да липсва не само в Русия.

245

Ц

преди 2 години

България само губи от конфронтация с Русия.

244

Анонимен

преди 2 години

Всъщност като се махне логото, което е насадено в главите на зомбираните потребители от деца, то няма да остане нищо, което да си заслужава посещението в тези така наречени ресторанти. Ще призная Дядя Ваня ако въведат нож и вилица като задължителен атрибут

243

Ц

преди 2 години

Стига сте плюли по Русия бе безделници. Конфронтацията с нея ще ви излезне солена. Раберето го най-сетне.

242

Ннн

преди 2 години

Нищо ново, крадат безогледно територии, книги, марки......Буратино е Пинокио,

241

Анонимен

преди 2 години

Ами, за разлика от нас, Русия може да си покрива икономическите нужди и да си изхрани населението. Това е минимумът, който една държава трябва да осигури. А не като нас, с унищожено стопанство, чакащи и кланящи се на Запада.

240

Анонимен

преди 2 години

До 312 Много жито има в главата ти. Жито и плява.

239

Анонимен

преди 2 години

Хахах голяма загуба - mcdonalds, ikea и върха на всичко meta! Първото е франчайз на долнопробна храна, второто евтини мебели а третото си е просто website който облъчва с реклами.... Повечето американски фирми са това - едни балони които разчитат че другите държави ща са вечно Ок да им купуват свръх скъпите услуги...

238

анон

преди 2 години

Искам да видя клон на Дяда Ваня в БГ...

237

До 307

преди 2 години

БАЩАТА НА ПЕТЕР ФАБЕРЖЕ Е ЕСТОНЕЦ, А МАЙКА МУ - ДАТЧАНКА. САМИЯТ ТОЙ Е РОДЕН В ЦАРСКА РУСИЯ ПРЕДИ ВОСР, ЕСТЕСТВЕНО. ОБРАЗОВАН В ИТАЛИЯ, ГЕРМАНИЯ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. УМРЯЛ В ШВЕЙЦАРИЯ!!!

236

много интересно

преди 2 години

До До Анонимен 267 А от къде руснаците взимат толкова много жито,че са на първо място в света!?Младите вече масово напускат големите градове и отиват да живеят в селата!И сами си оправят пътищата без да чакат на държавата като нашите пишман-готованци!Русия повече не внася храни,има си всичко!За Русия тепърва ще се говори!А до като Украйна не се откаже от Нато мир няма да има!

235

Анонимен

преди 2 години

Граномани. Секънд хенда как го кръстиха? Второй член Путина ли?

234

Майна

преди 2 години

Ами точно това е проблемът на Русия! МОЖЕ САМО ДА ИМИТИРА. НЯМА НОВАТОРСТВО В ПРЕКАЛЕНО МНОГО ОБЛАСТИ.

233

до хе-хе

преди 2 години

Именно Фаберже нарича руското яйце Фаберже . Изненадан ли си ? Че някой може да открадне нещо руско и да го нарече на свое . Руския цар е притежавал такова яйце подарено му от руски майстор . И как така руски цар ще притежава нещо толкова изящно и красиво . И научавайки името на майстора си поръчва руското яйце и оттогава ,разбираемо за западния манталитет се нарича Фаберже , неруски ювелир . Абе да се радват . Руснаците са широко скроени . И не са завистливи .

232

Ъ

преди 2 години

305-ти кел...еш, ти не можеш на никого да даваш наклон в живота къде да живее. Ако нещо не ти харесва в България, живееш и в ЕС хващай си куфара и отивай на майна...та си.

231

Ъь

преди 2 години

Почти никой в Русия няма да забележи, че ресторантите Макдоналдс изчезват от градовете им. Напротив огромното мнозинство ще се радва даже.