24

Анонимен

преди 2 години

А защо на други българи им се случва да ги спрат и да ги проверят за алкохол без да е имало пътно произшествие? За поляците разбирам, че това е недопустимо. Тук националността ли играе някаква роля? Сигурно сме приели два закона за движение по пътищата - един за българи, друг за поляци, просто аз не съм в течение.

23

Анонимен

преди 2 години

Поляците се надишали с врачански въздух и за това. У Враца и за по-малко се бият.

22

Е те така...

преди 2 години

Само така ... човека правилно е реагирал и добре, че полицията се е отзовала ... дано са ги посъветвали ка да се държат .... явно им е малко само шамари на тези тираджии .. дподкрепям Полицията ... защитавайте Българите ... Не на корупцията !

21

Анонимен

преди 2 години

Който не е карал там сред тировете не знае за какво иде реч. По 5, 8 тира един след друг карат и не те пускат да ги изпревариш, изтласкват те от пътя и си правят каквото искат. От Монтана вместо да карат по магистралата те се мушкат по селцата и става живо чудо там, карат с колкото си искат и не се съобразяват въобще със знаците. За чуждите тираджии тук нищо не важи и сигурни са, че няма механизъм по който да ги накажат.

20

Анонимен

преди 2 години

Ясно разбрахме как се прави! Поркаш си, спираш някой на пътя, одумкваш го и като дойдат онези за подкупите викаш, няма пътно-транспортно произшествие и няма тест за алкохол, той ме обиди, въпреки, че не го познаваш или е друг град или държава! Другото, което разбрах е че българите стават сами да ги бият! За друго не! Добре дошли в България! Добре заварили! О у у защо ме биеш? Ами нямам друга работа!

19

Анонимен

преди 2 години

Тези и украинците са от едно котило...

18

Анонимен

преди 2 години

Логично е, че лъже. Тировете имат видеорегистратори и ще се види кой прав и кой- крив. Кой го знае къде и как се е правил на интересен и слезли да му плеснат по един шамар и нашият "мъжага" се нacpaл.

17

Анонимен

преди 2 години

И защо не са тествани за алкохол и наркотици. За такъв тест не е необходимо задължително да е налице пътно произшествие. Когато има неадекватно поведение такъв тест е задължителен, а подобно поведение няма как да се охарактеризира, освен като неадекватно.

16

Victoria

преди 2 години

Търся любовник за 1-2 нощи, моят телефонен номер и снимки в профила в сайта - kuza.me/victoria

15

Терор и то какъв

преди 2 години

В България се изтезават и Екзекутират невинни хора с СРС техника за забавление на МВР и ДАНС!

14

Анонимен

преди 2 години

Правилно. И трябва да им удължат мякрката за неотклонение няколко пъти преди да ги пуснат.

13

Анонимен

преди 2 години

Толкова ги мразя тези, огромно самочувствие

12

Анонимен

преди 2 години

Причината е в управниците ни - милиарди откраднаха, но не направиха нормални пътища. Минимумът е двулентови в посока - да има за бавните и бързите, да има за изпреварване. Сегашните ни освен че не са пътища въобще, са най-същедствената предпоставка за катастрофи и проблеми. Никой не е длъжен да спира и да ходи в банкета, за да го изпревари тир или някой пореден бо к лук, който просто си е решил да кара бързо на път, който не позволява това. Управниците ни - бивши и настоящи, са за затвор!

11

някой

преди 2 години

На БайГански са му присветнали веднъж и това е отприщило националното му самосъзнание, решил е да им даде урок.

10

ДДРОнег

преди 2 години

Полскте шофьори дали така ще постъпят в съседна Румъния, или в коя да е друга друга съседна държава ?!___Дали така ще постъпяв друга европейска държава ?!___Вече сме известни в цяла Европа с липсата и корпуцията на КАТ и останалите подразделения на МВР, затова и тези шофьори си позволявят волности, които и не биха помислили дори да приложат другаде в Европа !!!___А честно казано след смешните наказания, които ще получат, пак няма да се поколебаят да сторят същото !!!

9

Анонимен

преди 2 години

Ами турските шофьори? Ами Румънските шофьори? Полицията не си гледа работата. Защо не правят така в Гърция? Направо им свалят номерцата и яки глоби и даже затвор.

8

Анонимен

преди 2 години

Искам ефективни присъди за тъ пи гьозите, нагло нападащи граждани в собствената имздържава. Всичкото нагло от Полша и Украйна /която е държава едва от осем години, съществуваща на полско-руски територии/ - да бъде изметено от държавата! Който не спазва правилата - съд, глоба, затвор и вън!

7

Дарвин

преди 2 години

Такива глоби ги чакат от работодателя за неспазени срокове, че вече само ще се усмихват през прозореца като минават през България.

6

Тероризъм в България

преди 2 години

В България се изтезават невинни хора с СРС техника за забавление на МВР и ДАНС!

5

Анонимен

преди 2 години

А от националния предател Петков няма никакво изявление още?