44

Анонимен

преди 2 години

Един швед преди години ритна в главата една българска чистачка в хотела! Спомняте ли си?!?!.....

43

Анонимен

преди 2 години

Тук има шепа *** които през живота си не са виждалили истинската същност на полските .урви и украинските твари. Имам честа да ги опозная в продължение на 17 години нахъсани патриотично без никакво покритие, пияници, агресивни, и нахални. И двата народа в чужбина редовно отнасят сериозен бой и от полиция и от местните. И исторически който ги хване тия държави той не ги е опухал. Само в България сме толерантни с .трупките на Европа.

42

Харучо

преди 2 години

Затова поведение са виновни и беге катаджиите, защото поляците знаят че каквото и нарушение да направят с 20 евро положението се оправя на момента. Дали ще помислят така да правят в Турция или Германия например? Просто матряла у нас е калпав.

41

анонимен

преди 2 години

Едно такова нападение не променя глобално нещо, но разрушава усещането за смирение, доброта и справедливост и, че човек умее да постъпва правилно. На мене от шест-седем години ми липсва усещане, че ние, хората, сме етични и добри; даже възпитание нямаме.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 И как разбра, че е нацист?

39

анонимен

преди 2 години

Дано получат адекватна присъда; вече е време за такива хора. Винаги, когато нещо такова е ставало, не се е стигало до истинска присъда. Може човек да живее нормално, когато разбира, че това е животът; и това, разбира се и хубавите моменти. Ковид и войната безспорно бяха най-лошите неща, които се случиха в света, но, както се вижда, не са само те. Ние за тях се зъбим, защото са по-особени и променящи глобално разни работи събития. Ако можем, да свикнем, че времената са тежки.

38

....

преди 2 години

Ми са беше дал предимство а не да се правиш на мутра, като гледам нищо ти няма. Кво ревеш като вдовица за кочан.

37

41791

преди 2 години

Аз затова си карам овчарката на предната седалка...Тя такива ги оправя лесно!

36

Анонимен

преди 2 години

Разследващият полицай и патрула не са си свършили добре работата. Задължително е било да ги тестват за алкохол и наркотици. Нама такова нещо, че само при ПТП те тестват.

35

Анонимен

преди 2 години

Дали е Германия щяха да си позволят да бият немец.Там щяха освен да ги задържат всички и да им въставят актове за големи глоби и да ги осъдят по бърза бпроцедура,поне на по 6 месеца ефективно.

34

Анонимен

преди 2 години

Верно ли е че през ВСВ дружина полска станала роститутка полска,щот двама чичковци си я поделили?

33

От бореца

преди 2 години

Нападнат ли те полски шофьори, съответно нападаш полски шофьори! Ще го пребия направо в съда и за месец ще ги отуча да минават по този път! Десет дена ще правят гуми и още двадесет да си осъзнаят проблема! Нулева толерантност към всякъкъв вид башибозушки прояви от разни пришълци!

32

Абе,

преди 2 години

До до 56 Теб те е срам, но не знаеш, как ще те завърти живота и тези от твоя кръг да се срамуват от теб! И да знаеш, че от високо се пада най-лошо!

31

Значи

преди 2 години

С една дума, можем да пием, да се друсаме и да шофираме, но само да не стане ПТП. Мога ли да откажа проверка за алкохол, ако ме спрат, без да съм участвал в ПТП? Ако е такъв, ега ти и закона!

30

до 56

преди 2 години

Е със сигурност мен, лично, ме е срам от всеки берач на малини, от всеки Гай ***. Горд съм с хората около мен. Отлично платени, успели, заможни, изучили се- търсени в цял свят. Иначе казано, от 80% от българите ме е срам и няма за какво да ги покрепям.

29

Анонимен

преди 2 години

Да те бият чужди в собствената ти държава! Българиоо!!!

28

отвратена

преди 2 години

Мръсни полски ***!Вече си позволяват всичко,дори в собствената ни страна.Вие,коментиращи по долу българи ли сте?Сами не се уважаваме и подкрепяме,затова ще се гаврят с нас де кой мине.Наистина сме скапан материал,Никой не уважава народ,който сам не се уважава.

27

Анонимен

преди 2 години

Странджа, какво си се разпищолил тук и дрънкаш глупости. Нали миналата година закопчаха един турски шофьор за джантата на камиона му, като го хванаха пиян. И к'во - затвориха ли Обрин? Че то ако не са българите да пазаруват там ще пукнат от глад в момента.

26

Невен

преди 2 години

"Полските шофьори не са тествани за алкохол и за наркотици, тъй като не са извършили пътнотранспортно произшествие, а само хулиганство на пътя.". Това по закон ли е? Не казвам, че са пили или дрогирани, но когато има такъв проблем, според мен това трябва да се случва. Иначе караш си вечер, спират те без нищо да си направил и тест за наркотици. Пребиеш някой, ами то няма акция сега, няма нужда от тест.

25

Анонимен

преди 2 години

Няма кой да се върже на тази история. Никой няма да те набие ей така.