104

Иван

преди 2 години

Като гледам какви мишкари пиша тука, искам да ви попитам вие по цял ден пишете коментари и сте като мишоци под завивките нали?

103

Тенгри Кан

преди 2 години

До Анонимен 155Лично ще те издиря, *** майчин и като ти отрежа главата, ще направя от нея чаша и ще накарам *** и баща ти да пият от нея - наздравица за Българите!

102

Анонимен

преди 2 години

Затова пистолет винаги в гхащите и като стане така, вадиш и сртреляш ... на месо. НА МЕСООО! Двама да вземеш от техните, пак е добра цена!!!

101

Мойра

преди 2 години

Всички транзитни тирове - да пресичат България та ЖП линиите ! А това женското, което е присъствало на гаврата вече си е взело проклятието, пфууу аман от всякакви ...патии във вида човешки !

100

Кина

преди 2 години

Да не пропуснете да ни информирате за развитието на ситуацията: присъдите и другите последствия за тираджиите. А пострадалият: да ги съди до дупка за всички понесени от него щети: физически, морални, материални и да не пропусне и за щетите, нанесени на детенцето му !

99

Кочо

преди 2 години

А тъпите тирове пази ли ги някой на паркинга край Враца ? И защо още не поне потрошени и подпалени ?!

98

Анонимен

преди 2 години

Вярно че Полша е 80 години напред. Особено след 1 септември 1939 г. яко дръпнаха напред!

97

Анонимен

преди 2 години

203 коментара, от които 60 затрити, с такава свобода на словото е разбираемо защо беге cелтака симпатизира на рycките де-генерати

96

Кико

преди 2 години

И той не е "цвете" за мирисане! Човек с комплекси на *** и изоставен! Каквото търсило, това намерило!

95

Професионалист

преди 2 години

Много са нагли поляците.Ако направят това в Турция в турския зандан ще ги *** по17 пъти изотзадзе без вазелин през право на обжалване.

94

Аз

преди 2 години

*** всеки вече го е взел за боксова круша!)Вече и в самата България!Смешна история!)

93

до 144

преди 2 години

Американците са векове напред от нас. Има ли и там простаци, има. Нищо не си разбрал от написаното. ама нищо. На някого му били плащали да говори с факти. Фактите са БВП на глава от населението. С това боравя аз. Една държава е напред, ако БВП на глава от населението е на адекватно ниво (не като в Русия, например, която е опашкар и тотален бедняк).

92

до 144

преди 2 години

Простаци има във всяко общество. Като цяло поляците са 80 години напред- факт. Това не значи, че и там няма аутсайдери, като теб, например. Има ги и в Швейцария. Има ги по цял свят.

91

Анонимен

преди 2 години

Мале, мале... Гай *** в живота си по-нисък от тревата, рине дъното цял живот, много можел и знаел, ама в ЕС за друго, освен за берач на малини не го искат. Иначе тръгнал да се сравнява с поляците, които са 80 години напред. Някакъв си врачански *** ял бой от някакви полски простаци. Невероятна история просто.

90

Анонимен

преди 2 години

България е със статут на руския троянски кон в Нато Поляците ни мразят до дъно.

89

Иван

преди 2 години

Чудя се как бих реагирал при подобна ситуация. Без значение дали сам или с други хора в колата. Поляците са животни и това всеки го знае. Но когато някой тираджия почне да ти свети отзад, просто се дръпни да мине, ако трябва отбий на аварийни и го пусни. Не забравяйте, че тираджиите са при-***-ти. Те нямат нищо в главите си, просто не си струва комуникацията с такава биологична единица.

88

Анонимен

преди 2 години

Помислили са го за руснак.

87

Рашист

преди 2 години

До Анонимен130 Такива селски номера водят до Пирогов или Орландовци...

86

Гост

преди 2 години

Чета коментарите и виждам, че поляци, украунци, германци, американци, руснаци - всички са нaциcтu, само ний сме най УБАВИ.

85

Александър Йорданов

преди 2 години

Путин е виновен за побоя, посланик муртуфанова да бъде изгонена