64

Гост

преди 11 месеца

Смятай! Тоя им изпилил нервите с номерата си. Седем тираджии да искат да го бият, предполагам не е щот е бил изряден на пътя. Попадал съм на такива. Намаля до 20-30, тръгнеш да изпреварваш, натиска газта " да можеш да влезеш зад него "

63

Ники

преди 11 месеца

Ефективната присъда е задължителна !

62

До 122

преди 11 месеца

"Сред ПОЛСКИТЕ шофьори е имало и жена". Четеш ли, .................?Другият път теб да набият.Дали това могат да направят българи на полска територия?

61

Гиб Мелсън

преди 11 месеца

Между другото аз им намерих цаката на джигитите по пътя. Почти всеки ден карам извънградско. Видя ли Тир задължително пресвяткам с фарове. И после гледам в огледалото как набиват спирачки. Кефя се на макс. На колите пресвяткам само ако видя някой индианец, че се е засилил много. На тези които карат нормално не им пресвяткам. Истинско удоволствие е да гледаш в огледалото как набиват спирачки и се осссиират от страх да не ги глобят.

60

54

преди 11 месеца

Най долното, злобно и крадливо племе са поляците, фашистите на Европа.

59

Анонимен

преди 11 месеца

Има много брутални тираджии, и мен веднъж ме "избута" от платното защото карах с определената скорост. Така че го разбирам човека. Някои от тия са си престъпници.

58

Анонимен

преди 11 месеца

Жената и детето са утежняващи обстоятелства, те се страхуват и панират. Ако има нещо да се случва, по-добре е да си сам.

57

Гиб Мелсън

преди 11 месеца

Виновни са полицаите защото не глобяват за висока скорост. Това на мен ми се е случвало много пъти с тирове. Много са нагли. Не ги глобяват. Поляците са най-големите русофоби в света. Щом мразят руснаците, значи мразят и нас

56

Анонимен

преди 11 месеца

Случвало ми се е турски тираджии да ми правят "сандвич". Бяха три, аз бях между двата предни. Първия започна да забавя, а задния започна да ми диша у врата с присветвания. Имам законно оръжие, но за беда не го носех. С мен жената и детето. Някак си изпреварих първия и изчезнах, но да, такива неща стават. Случи се на обходния на Сливен.

55

Анонимен

преди 11 месеца

А какво му е пречело на бусаджията просто да намали за малко скоростта, да остави камионите да го изпреварят и да продължи спокойно по пътя си? А да сетих се- само той може да изпреварва и да дава наклон на движението... еми сега да си намества зъбите като е тарикат!

54

Пич

преди 11 месеца

Цялата история на тоя ме разсмя. Като го гледам и как си е окичил розетата от Плиска - и вече ми е ясен. Пич, когато виждаш как някакви бързат като изоглавени - ами пусни ги в някое по-широко място на пътя. Пък ти си продължи да си караш бавно и внимателно. А не: "подадох малко газ и му дадох път да влезе ЗАД мен"!? Трябваше да намалиш и да ги пуснеш ПРЕД теб. Ама както и да е. Моля се на Бог сам да не се натреса някъде или да попадна на подобни шофьори.

53

Анонимен

преди 11 месеца

Като чета коментарите, жал ми става за нашия народ - да го бият, псуват и обиждат, а коментиращите да се радват и да насърчават агресията срещу своите!!!

52

Анонимен

преди 11 месеца

109 Аз казвам това, което виждам непрекъснато като инциденти в Австрия, тук бг " шофьорите" буквално са неадекватни гамени! Този случай само подтвърждава тезата ми, онзи си признава с половин уста, че ...увеличил скоростта, за да " спазил ограничението"! Абсурд!

51

Анонимен

преди 11 месеца

Много коментари от хора, които не са шофирали на международни пътища като Русе-Свиленград и Видин-Ботевград. Има наистина тираджии които карат нормално, но има и много брутални типове, които притискат и тормозят малките леки коли, имал съм безброй случаи на Русе-Бяла. Тираджиите се водят по няколко камиона, не го интересуват ограниченията и има ли място да изпревари, направо тръгва и те избутва от пътя.

50

пена

преди 11 месеца

Я да каже той какви ги е вършил...

49

Анонимен

преди 11 месеца

Щом има ограничение на скоростта и не е налице достатъчно място и видимост, няма какво разни плоскомозъчни да ми се изпреварват! Особено тежкотоварни. А да спират кола и да бият шофьор и то нападателите да са организирана група, както се оказва /понеже няма как ако не са се чулипо телефоните, да се скупчат няколко с камионите пред автомобила - това е наистина за присъда. Дано си я получат.

48

108,

преди 11 месеца

Не гарантирай за неща, от които хабер си нямаш дали и как са случили. Каквото и да е, никой няма право да ти спира колата и да те бие.

47

Анонимен

преди 11 месеца

Гаранция българина ги е засичал и увеличавал скоростта за да не го изпревари никой! БГ " шофьорите" са много зле подготвени и с големи комплекси! А сега се прави на " света вода ненапита" и " жертва"! Колко ги гледам такива бг селяци тука във Виена и Линц нямате си представа!

46

Колю

преди 11 месеца

Крайно време е полицията в БГ да се вземе в ръце. Не може постоянно някакви тирове да ни тероризират на пътя. Постоянно изпреварват и се правят на герои а много добре знаят какво е ограничението. Много добре знаят че трябва да се движат само в дясна лента. Но докато не започнат да ги глобяват яко няма да се оправят.

45

Анонимен

преди 11 месеца

Откога да спазваш правилата е влачене, бе мам1caта ви състезателска