64

Гост

преди 2 години

Смятай! Тоя им изпилил нервите с номерата си. Седем тираджии да искат да го бият, предполагам не е щот е бил изряден на пътя. Попадал съм на такива. Намаля до 20-30, тръгнеш да изпреварваш, натиска газта " да можеш да влезеш зад него "

63

Ники

преди 2 години

Ефективната присъда е задължителна !

62

До 122

преди 2 години

"Сред ПОЛСКИТЕ шофьори е имало и жена". Четеш ли, .................?Другият път теб да набият.Дали това могат да направят българи на полска територия?

61

Гиб Мелсън

преди 2 години

Между другото аз им намерих цаката на джигитите по пътя. Почти всеки ден карам извънградско. Видя ли Тир задължително пресвяткам с фарове. И после гледам в огледалото как набиват спирачки. Кефя се на макс. На колите пресвяткам само ако видя някой индианец, че се е засилил много. На тези които карат нормално не им пресвяткам. Истинско удоволствие е да гледаш в огледалото как набиват спирачки и се осссиират от страх да не ги глобят.

60

54

преди 2 години

Най долното, злобно и крадливо племе са поляците, фашистите на Европа.

59

Анонимен

преди 2 години

Има много брутални тираджии, и мен веднъж ме "избута" от платното защото карах с определената скорост. Така че го разбирам човека. Някои от тия са си престъпници.

58

Анонимен

преди 2 години

Жената и детето са утежняващи обстоятелства, те се страхуват и панират. Ако има нещо да се случва, по-добре е да си сам.

57

Гиб Мелсън

преди 2 години

Виновни са полицаите защото не глобяват за висока скорост. Това на мен ми се е случвало много пъти с тирове. Много са нагли. Не ги глобяват. Поляците са най-големите русофоби в света. Щом мразят руснаците, значи мразят и нас

56

Анонимен

преди 2 години

Случвало ми се е турски тираджии да ми правят "сандвич". Бяха три, аз бях между двата предни. Първия започна да забавя, а задния започна да ми диша у врата с присветвания. Имам законно оръжие, но за беда не го носех. С мен жената и детето. Някак си изпреварих първия и изчезнах, но да, такива неща стават. Случи се на обходния на Сливен.

55

Анонимен

преди 2 години

А какво му е пречело на бусаджията просто да намали за малко скоростта, да остави камионите да го изпреварят и да продължи спокойно по пътя си? А да сетих се- само той може да изпреварва и да дава наклон на движението... еми сега да си намества зъбите като е тарикат!

54

Пич

преди 2 години

Цялата история на тоя ме разсмя. Като го гледам и как си е окичил розетата от Плиска - и вече ми е ясен. Пич, когато виждаш как някакви бързат като изоглавени - ами пусни ги в някое по-широко място на пътя. Пък ти си продължи да си караш бавно и внимателно. А не: "подадох малко газ и му дадох път да влезе ЗАД мен"!? Трябваше да намалиш и да ги пуснеш ПРЕД теб. Ама както и да е. Моля се на Бог сам да не се натреса някъде или да попадна на подобни шофьори.

53

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите, жал ми става за нашия народ - да го бият, псуват и обиждат, а коментиращите да се радват и да насърчават агресията срещу своите!!!

52

Анонимен

преди 2 години

109 Аз казвам това, което виждам непрекъснато като инциденти в Австрия, тук бг " шофьорите" буквално са неадекватни гамени! Този случай само подтвърждава тезата ми, онзи си признава с половин уста, че ...увеличил скоростта, за да " спазил ограничението"! Абсурд!

51

Анонимен

преди 2 години

Много коментари от хора, които не са шофирали на международни пътища като Русе-Свиленград и Видин-Ботевград. Има наистина тираджии които карат нормално, но има и много брутални типове, които притискат и тормозят малките леки коли, имал съм безброй случаи на Русе-Бяла. Тираджиите се водят по няколко камиона, не го интересуват ограниченията и има ли място да изпревари, направо тръгва и те избутва от пътя.

50

пена

преди 2 години

Я да каже той какви ги е вършил...

49

Анонимен

преди 2 години

Щом има ограничение на скоростта и не е налице достатъчно място и видимост, няма какво разни плоскомозъчни да ми се изпреварват! Особено тежкотоварни. А да спират кола и да бият шофьор и то нападателите да са организирана група, както се оказва /понеже няма как ако не са се чулипо телефоните, да се скупчат няколко с камионите пред автомобила - това е наистина за присъда. Дано си я получат.

48

108,

преди 2 години

Не гарантирай за неща, от които хабер си нямаш дали и как са случили. Каквото и да е, никой няма право да ти спира колата и да те бие.

47

Анонимен

преди 2 години

Гаранция българина ги е засичал и увеличавал скоростта за да не го изпревари никой! БГ " шофьорите" са много зле подготвени и с големи комплекси! А сега се прави на " света вода ненапита" и " жертва"! Колко ги гледам такива бг селяци тука във Виена и Линц нямате си представа!

46

Колю

преди 2 години

Крайно време е полицията в БГ да се вземе в ръце. Не може постоянно някакви тирове да ни тероризират на пътя. Постоянно изпреварват и се правят на герои а много добре знаят какво е ограничението. Много добре знаят че трябва да се движат само в дясна лента. Но докато не започнат да ги глобяват яко няма да се оправят.

45

Анонимен

преди 2 години

Откога да спазваш правилата е влачене, бе мам1caта ви състезателска