119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 133 Качински прояви доверие към путин, което беше много глупава постъпка, но нали и днес много си мислят, че Русия не е вече сесесере, а путин не е сталин.

118

Анонимен

преди 2 години

Полските урви са на един акъл с укропите и напълно логично накрая ще изядът дървото барабар с големия член 5 ,после поне ще има за какво да реват

117

Анонимен

преди 2 години

путин прикри нападението над подводницата Курск и умишлено уби екипажа. Той не пожали руснаците, че уж се води един от тях, та няма да убие поляците. Той ги уби. Умишлено. Но и мръсниците му гарантираха, че няма да се разбере. В този случай поляците са прави.

116

човеко

преди 2 години

ПОЛЯЦИТЕ ДА НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯТ МНОГО,ЧЕ ДВА ПЪТИ ПОЛША Я ДАВАТ КУРБАН. ДА НЯМА ТРЕТИ ПОСЛЕДЕН ПЪТ?

115

Анонимен

преди 2 години

путин не е Русия и не е руският народ. путин е агент на световното правителство в сянка. Руснаците ясно показаха, че не искат тази война. Но никой не ги пита. путин решава, но всъщност изпълнява, каквото му заповядат отвън.

114

До Анонимен 126

преди 2 години

В Полша, също така, ако направиш опит да говориш на руски и ядеш шамарите

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 123 За Катинското клане също всички бяха сигурни, че е хитлер, макар прекрасно да знаеха, че не е бил той. Мръсотията е всеобхватна.

112

Анонимен

преди 2 години

До Ако се 127 Глупости, нали сами ни насочиха по тази грешна следа с Осуалд. Сами си го убиха, разследването беше с *** заключения, което ще рече, че се е прикрило на най-високо ново в САЩ.

111

Руски трол

преди 2 години

Това е толкова мерзко твърдение, че в омразата и ненавистта си към Русия, полският политически елит отива твърде далеч. Руснаците трябва отново да им дадат урок.

110

Анонимен

преди 2 години

"Поредният доклад отново подклажда враждебността към Русия сред някои поляци, предимно поддръжници на националистическото правителство" ----- МУХАХАХАХАХА, вие НЕ СТЕ НАРЕД!!! През 1978 бях на екскурзия в ПОЛША и си изкарах шамар само защото казах ЗАЩО мразите толкова руснаците!!!!!!!!!!!!!!! ЛИЧЕН ОПИТ ОТ 1978!!! Националистическо правителстово, ХИЧ не им трябва националистическо, за да МРАЗЯТ РУСНАЦИТЕ И ИМА ЗАЩО!!!

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 127 Руснаците не допуснаха никого тогава до мястото. Никой не може да направи изводи, без да е видял на място. Пък и изводите на експертите също могат да бъдат купени или да ги принудят, заплашат. Какво стана с подводницата Курск? Защо избързаха да я унищожат?

108

Ако се

преди 2 години

разрови по упорито в архивите може да изскочат документи които потвърждават съветската връзка по случая със стрелбата в Далас през ноември 63-та.

107

Анонимен

преди 2 години

Имаше редица независими разследвания на катастрофата. Даваха и серия по НатГео посветена на инцидента. Всички са единодушни, че това е грешка на екипажа в следствие намеса на пасажерите в ръководството на полета. Тези полски пропагандатори в момента пак започват с лъжите. Е накрая наистина ще го отнесат и с право.

106

Хамерикански Ретард

преди 2 години

не си Руски Гултакк а си като мен Ретард ... Ретард. Колкото че мразиш себе си не се коси и аз така ...

105

Анонимен

преди 2 години

В Нешънъл Джиографик -самолетни катастрофи друго споменаха експертите за самолетната катастрофа ... Преди има няма три седмици го даваха

104

Анонимен

преди 2 години

До До 120 122 Въобще не сме воювали с тях, нищо не се знае. Нещата са били решени на по-високо ниво. Не е имало смисъл да се упорства. Гърците, като искаха да са към сесесерето, та не ядоха здрав бой от англичаните. Разпореждат се с всички, както си искат. Те владеят света.

103

Руски Гултакк

преди 2 години

Аз съм най-големия мизeрник в тоя сайт.Мразя себе си,мразя руснаците.

102

До 120

преди 2 години

"Руското куче е умрело от 105 години." ________________________ Било умрело преди 105, ама пруде 75 ни изяде заедно с парцалите. И още дъвче и плюе...

101

Руски Гултакк

преди 2 години

За. разлика. от. България ПолшаЕ . по напред не като. българскиМиззерннници

100

Анонимен

преди 2 години

До Полша си мисли, че 117 Руското куче е умрело от 105 години.