139

Лорд Уинстън Чърчил

преди 2 години

"Полша е ХИЕНАТА НА ЕВРОПА!"

138

Анонимен

преди 2 години

До :D 153 Това, че не са замесени в убийството на Кенеди по какъв начин доказва, че не са свалили самолета?

137

Анонимен

преди 2 години

*** съвсем изтрещяха

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 150 Вие сериозно ли чак толкова го взимате на сериозно това НатГео? Поляците не намираха международна подкрепа тогава и сега си мислят, че нещата са се променили, но ще останат разочаровани. Я, кажете какво стана с подводницата Курск, там поляците не са намесени, НатГео какво казва :)

135

:D

преди 2 години

Да,за Троя определено руснаците са виновни.Там няма съмнение.

134

АнонимеН

преди 2 години

ПОЛША СА СТРАХЛИВЦИ!!!! ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ, ЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СВАЛИ И ТОЗИ САМОЛЕТ!

133

До 122

преди 2 години

До Ако се разровят архивите,--------- ще стане ясно, че Одисей и бандата му са руснаци-кагебейци! Само те могат да съчинят гадния номер с коня! Иначе нямаше да могат да превземат Троя!

132

Анонимен

преди 2 години

Лесно се доказва когато крило е закачило земята.Вече е доказно.Даже по NG го даваха.Надолу и друг писа,че скоро беше.Полша търсят под вола теле,защото са взели милиарди от бежанците и трябва да си ги изработят.Нищо няма да стане и го знаят,но все пак тея пари от подкупа трябва да се оправдят някак.Вместо официално да обявят война на РФ както искат богатите украинци действат заобиколно.

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 146 "Закачи"? Имаме свидетел.

130

Украински тpoл

преди 2 години

Вижте ми жената...ще ви отреже тя гърлата!Погледнете я на криво и ще ви прати тя при Киро!

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141 Какви са поляците няма да коментирам. Не ме вълнува да симпатизирам на някого, а да търся истината. Не Ви ли се струва странно и поведението на руснаците? Не се опитаха да съдействат по никакъв начин, нито съчувстваха, нито улесниха разследването, даже двама свидетели леко умориха. Не беше ли най-логично те да поискат международно разследване, за да бъдат напълно оневинени, без сянка на съмнение? А всъщност се постараха да пречат на полското разследване максимално.

128

Анонимен

преди 2 години

Експлозиви, глу.п0сти! Самолетът закачи земята с крило. А ако руснаците са решили да убиват полския президент, то ще го направят като го поканят на гости. Друг начин няма.

127

Украински тpoл

преди 2 години

Ние ако можем България ще въвлечем и част от земите й ще отвлечем!Да можем да си ходим от Одеса до Бургас и ще натискаме с пълна газ!

126

Русороб

преди 2 години

Пуtя великолепни се самозастреля в крака ФАКТ

125

Четете история

преди 2 години

Четете книгата Вова, Володя, Владимир Путин, и ако още сте му фенове, значи сте сбъркани.

124

Украински тpoл

преди 2 години

Ще вкараме Полша във война хихихи!Нека Украйна победи !Накрая ще вземе полските земи!Украйна ще се разшири!Толкова са поляците тъnи!Хихихи

123

Анонимен

преди 2 години

"Лани баба пръднала, сега й замирисало!" казва мъдрият български народ! Много добре си спомням историята и изводите на разследването! Виновен е Качински със своята заповед да кацнат на всяка цена на зле оборудваното летище в Смоленск при лоша видимост! После поляците пуснаха абсолютно дурашка постановка с шума от стъпките на руснаци, въоръжени тичащи към мястото на катастрофата, непрекъснато псуващи! Никой не повярва! Въобще полаки сон швинье!

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 И защо са се присетили да го дават пак преди 3 седмици, според Вас? Едно птиченце им е казало, че поляците се готвят да повдигнат въпроса и пропагандата е задействана. Каква отговорност носи НатГео за предаванията си? Никаква. Винаги могат да кажат, ами объркали сме се.

121

Кифладжията

преди 2 години

Полякините хем искат висок жизнен стандарт и натовско въоръжение, хем не искат да приемат джендърската идеология. Е не може да си аврук<- и да искаш да шечумс<-, а същевременно да не пускаш в атарапуд<-.

120

Фюрера

преди 2 години

Просия е жалка, квото и да си говорим. Киев не могат да превземат, па се дървят на САЩ и НАТО.. ревем с тия бушмени.